Prečo chcú priemerné ženy len princov?

Príspevok v téme: Prečo chcú priemerné ženy len princov?
remeselnik

Mám len strednú školu. Pracujem, vlastný byt cez hypotéku. Nemám auto. Som obyčajný 27 ročný chalan. Manekýn síce nie som, ale ani nejaká ozruta. Snažím sa vyberať obyčajné baby ako predavačka, zdrav. sestra proste nemám žiadne prehnané požiadavky. Prečo po čase aj takéto jednoduché baby ako som ja ma opustia?Snažím sa byť pozorný, pomáhať, ale po čase keď nie je každý víkend výlet, kino, kúpanie tak mi povedia, že som nudný a začnú hladať inde. Nikdy mi nikto nedal nič zadarmo všetko som si musel vybudovať sám a som z toho čoraz viac smutný, že som aj pre obyčajné baby vraj nudný. Priznávam, že nemám moc peňazí hypotéka veľa zhltne ale občas to kino aj večera je len im to nestačí. Pritom ani jedna s ktorou som chodil nemala vlastné bývanie. To už aj priemerné baby chcú len prachatých princov? Sedím sám v byte a každý večer premýšlam či bud mať navždy smolu na ženy.

kohut2525

Moj kamos je fesak veliky a vyberavy, ani jedna mu este nepovedala nie , su to sli*pky riadia sa pudom teda rozmnozovacim pudom , nasi predkovia to vedeli a nezabudali na to , zbytocne sa frustrujes ak nemas peniaze a nie si krasavec tak ti nedaju lebo su to slie*ky.

denisaf

ide o to že dnes je katastrofa stretnúť normálneho partnera v každom veku...ja som tiež mala len takých čo zneužívali že viem zarobiť peniaze a že mám byt..a čím sa mi odvdačili? neverou...takže nieje dobré byť starostlivý ,dobrý partner či partnerka ktorá tomu druhému splní všetko po čom túži... ľudia si ako vidím oveľa viac vážia toho kto im robí najpriek, kto si robí čo chce ako toho kto je fajn ...

Kycera

Solution, som rada, že som trafila do čierneho. Občas sa mi zadarí. Občas... : )
A tá Kýčerka ma potešila. : )

25darinka2

autor témy nechce sa ta nejak dotknút ale strasne vela muzov si vyberá presne také zeny ake si mal ty.V mojom okoli vidim strasne moc takych pripadov kedy dal muz prednost tej co dobre vyzera pred tou co si vie aj sama zarobit,je skromná a pracovitá a vie porobit vsetko doma.Proste dnesná doba je taká.Chyba je aj v muzoch aj v zenach.Muzi si povacsinou vyberu dobre vyzerajucu zlatokopku a zeny to uplne vyuziju...Tato spolocnost je prehnita a chcelo by to zmenu od zakladov.