Mám len strednú školu. Pracujem, vlastný byt cez hypotéku. Nemám auto. Som obyčajný 27 ročný chalan. Manekýn síce nie som, ale ani nejaká ozruta. Snažím sa vyberať obyčajné baby ako predavačka, zdrav. sestra proste nemám žiadne prehnané požiadavky. Prečo po čase aj takéto jednoduché baby ako som ja ma opustia?Snažím sa byť pozorný, pomáhať, ale po čase keď nie je každý víkend výlet, kino, kúpanie tak mi povedia, že som nudný a začnú hladať inde. Nikdy mi nikto nedal nič zadarmo všetko som si musel vybudovať sám a som z toho čoraz viac smutný, že som aj pre obyčajné baby vraj nudný. Priznávam, že nemám moc peňazí hypotéka veľa zhltne ale občas to kino aj večera je len im to nestačí. Pritom ani jedna s ktorou som chodil nemala vlastné bývanie. To už aj priemerné baby chcú len prachatých princov? Sedím sám v byte a každý večer premýšlam či bud mať navždy smolu na ženy.
Prečo chcú priemerné ženy len princov?
remeselnik, nemyslim, ze je to o peniazoch. Nudia sa s tebou ako s osobou, nemusis im platit za vylety. Zalezi natom aku slecnu si vyberies, aj upratovacka moze mat rada kulturu a drahe hobby a manazerka bude radsej doma sediet. Je to o povahach a zaujmoch, nie o socialnom statuse. Niektorej tvoj sposob zivota moze vyhovat, a obcas ho spestrit niecim novym presne ako pise kafe
Keby si mal aspoň jedno dieťa, tak by si sa isto nenudil. Naučil by si sa toho teda dosť, ako vysvetliť dieťaťu, prečo napr. ešte nevygenerovali licenciu pre antivírus, prečo im to tak dlho trvá. Vtedy ti musí myslieť na plné obrátky, aby ťa napadlo, že v kancli robí veľmi tučná pani, ktorá je stále hladná a nechce sa jej proste stlačiť ten blbý gombík, aby tú licenciu vygenerovala a tak ďalej - ha, ha.
je to presne tým, že nemáš ŽIADNE požiadavky na ženu. Ty vari chceš, aby ťa baby chceli kvôli bytu?
Pekne si sadni a pozri sa na seba akoby to bol niekto druhý - čo je na tebe fajn? ktoré vlastnosti si ty na sebe ceníš? aké záujmy, zručnosti, schopnosti rozvíjaš? ktoré aktivity ťa dokážu nadchnúť? A skús si vybrať aspoň 10 vlastností, ktoré chceš na priateľke mať tak, aby pasovali k tebe, prípadne dopĺňali niečo čo tebe chýba .
To tvoje presvedčenie "Nikdy mi nikto nedal nič zadarmo" spôsobuje tiež riadnu paseku. Tým, že tomuto veríš, stále si vyberáš ženy, ktorých pozornosť si chceš nejak namáhavo získavať (a ty si myslíš, že sa to dá IBA peniazmi). Ale dá sa to aj bez peňazí (bike, túry, dobrovoľnícke akcie kde robíte za stravu a nocľah) a baby idú skôr za pocitmi, ako sa s chlapom cítia. Preboha, veď vzťah to je aj kopa srandy, bláznenia sa, doberania.. len na to musíš aj ty vedieť byť sám sebou (uvoľnený, sebavedomý) a nehrať sa na niečo čo nie si. Vieš si život aj trochu užívať? Čomu sa venuješ vo voľnom čase?
To ti teda nezávidím, že si sám, lebo samota je zlá and drugs are bad.
Treba zvoliť inú, lepšiu taktiku, ak nechceš byť sám. Remeslo má zlaté dno a poniektoré si už uvedomili, že taký traktor stojí viac než Mer.edes. Všetkým to však ešte nedošlo:-)
A preco chcu chlapi zenu ktora ma postavu a ksicht dokonaly ako bohyna?