Mám len strednú školu. Pracujem, vlastný byt cez hypotéku. Nemám auto. Som obyčajný 27 ročný chalan. Manekýn síce nie som, ale ani nejaká ozruta. Snažím sa vyberať obyčajné baby ako predavačka, zdrav. sestra proste nemám žiadne prehnané požiadavky. Prečo po čase aj takéto jednoduché baby ako som ja ma opustia?Snažím sa byť pozorný, pomáhať, ale po čase keď nie je každý víkend výlet, kino, kúpanie tak mi povedia, že som nudný a začnú hladať inde. Nikdy mi nikto nedal nič zadarmo všetko som si musel vybudovať sám a som z toho čoraz viac smutný, že som aj pre obyčajné baby vraj nudný. Priznávam, že nemám moc peňazí hypotéka veľa zhltne ale občas to kino aj večera je len im to nestačí. Pritom ani jedna s ktorou som chodil nemala vlastné bývanie. To už aj priemerné baby chcú len prachatých princov? Sedím sám v byte a každý večer premýšlam či bud mať navždy smolu na ženy.
Prečo chcú priemerné ženy len princov?
0vecka hennto sú tak ceny možno Rakúsko Nemecko. Zahraničie koli mame nehrozí nechcem byť sviňa ku brachovi.
Poviem jeden príklad istej právničky. Zohnala poprdeli kvalitnú dlažbu čo ju stál meter minimálne 90eur fakt luxusná. Prídeme tam že ona nám dá velkodušne 10eur bez dokladu za meter pokládky. Tak sme jej poďakovali že si narobí len paseku keď nechce zaplatiť normálne, lebo kvalitný človek jej to za tú cenu robiť nebude a este s takým materiálom. Smiali sme sa keď po roku ideme do baráku opravovať nejaký prúser. Bola to tá právnička zo slzamy v očiach nás pozorovala ked sme jej ten luxus strhávali.
Proste aj ludia co by na to mali nechcú seriozne zaplatit a to je ten problem. Dlazba za 90e a najradsej by bola keby jej to niekto polozil za 5 lebo velkodusne ponukne 10. Smiech cez slzy.
Radsej urobím mesačne 80-100m kvalitnej roboty za 20e ako raz tolko za omnoho menej a v 40 budem invalid. Ludia na Slovensku nechcu platit za kvalitu aj ked na to maju to je chore. Predsa právnička nedá robošovi svoju hodinovú sadzbu. Neriešim tu roboty tipu dlažba z obi a podobne zaležitosti.
stastnazena negativizmus zo mna srší ? tak prepáč to je len skúsenosť bez ružových okuliarov
V praveku to bolo jednoduchšie. Je.ol som ženu s kyjakom po hlave a bral som ju domov, teraz musí mať muž IQ a keď má muž IQ, tak ženu nechce, stačia aj deti:-)
chlapce v prvom rade popracuj na svojom sebavedomi a vysporiadaj si minulost lebo to s teba strasne srsi ten negativitzmus. Ja som si nasla svojho da sa povedat ,,osudoveho partnera,, ked som mala 32 rokov napriek tomu ze moje okolie mi tvrdilo ze si uz nikoho nenajdem a ze ostanem sama a ze bude lepsie ked ostanem s mojim muzom ktory si ma vobec nevazil pil a hral automaty....porodila som mu zdravu dcerku a mam konecne nadhernu rodinu...vsetko sa da...nedaj sa znechutit slovenskymi recami ... stastny bude ten kto tieto hovadiny nepocuva...
remeselnik ak robis kachlicky tak by som to skusil na tvojom mieste v zahranici. ja som potreboval nedavno 4m2 najlacnejsia ponuka Bola 700 EUR akoze bolo treba aj odstranit staru podlahu najdrahsia ponula Bola 1500 EUR a skoncilo to tak ze ten lacny sa na mna vysr*al a ten drahy proste neprisiel a ked som mu volal tak mi povedal ze je to prenho nezaujmave a ze mozno pride buduci tyzden. tak som si to nakoniec spravil sam.
Byt vdacny za 20 za m2 mi pride uplne chore a to s tymi kolenami mas uplnu pravdu.
@ Starý Huj? Nevynechal si náhodou jedno písmenko? Mne tam, ako žene z "praveku" chýba ešte "c" !!! Ale tak Huj musí vedieť, že je huj, ak si to dal ako prezývku a k tomu je ešte veľký "Huj"... A musím povedať, že je výstižná!!! Taký koment môže stvoriť len a len HUJ!!! : D
@ No a tá z praveku si to zariadila inak, HUJKO! ; ) Má bohatého akademicky vzdelaného partera s vysokým postavením, vysokého čierneho fešáka, kt. ju nosí na rukách, plní nevyslovené želania, býva vo vile s prekrásnou záhradou, bazénom, má chatu, bankové konto, VŠ deti, priateľov z vyššej spoločnosti, kt. sa tešia z jej prítomnosti, zdravia ju - "bozkávam", upratovačku... Mám pokračovať? Radšej nie, lebo by si pukol od ZÁVISTI! Opravujem PUKLA!!! : D
@ Remeselník, buď rád, že Ťa nechala. Také nezrelé dievča si Ťa nezaslúži!!! Ty máš čas, Tebe nebijú na poplach biologické hodiny. Vzťah, kt. bude za to stáť si nájdeš aj keď budeš starší a ženy sa o Teba budú biť! Pracuj na tom, aby si splatil hypotéku a pomôž svojej mame. Tá pravá príde vtedy, kedy má prísť. Drž sa!
Dva roky som chodil s jednou predavačkou z butiku. Prvé leto som uprosíkal od šéfa auto a išli sme na týždeň do Chorvátska. Potom ku nej do butiku prišla nová kolegyňa čo si nabalila nejakého 35 ročného z banky či tak nejak robil. Ona furt dostávala darčeky, vždy cez volno kúpanie proste ju rozmaznával. Stále sa predvádzala kde boli čo jej nové kúpil a provokovala moju že prečo je so mnou keď to nemá. Druhé leto sme chceli ísť tiež na dovolenku lenže keď jej kolegyňa bola v Turecku tak aj ona chcela ísť do Turecka letecky. Mal som niečo našetrené ale hlavne preto že som živnostník a nechcem mať v prípade choroby problém s odvodmi. Brat si takto urobil velikánske dlhy a doteraz to ťažko spláca. Nechcel som tie úspory použiť na dovolenku prišlo mi to proti rozumu. Nikde sme neboli tak sa urazila dúfal som, že ju to prejde. Potom už zrazu nemala voľno, mala vraj iný program a cítil som, že sa mi začala vyhýbať. Takto som ju vyhľadával do konca roka až mi potom tá jej kolegyňa povedala že nech už tam nechodím, že si to neželá. Cítil som sa ako ten najväčší debil keď som jej nestál ani za to aby mi to povedala do ksichtu. Snažím sa makať vždy je prvoradá splátka hypotéky, odvody robím aj fušky cez víkend len sa nedá drieť v kuse celý mesiac. Mám kolegov čo majú 45 a kolená v prdeli a sami vravia že trebalo aj oddychovať a nie sa len hnať v robte nonstop. Nechcem dopadnúť ako oni. Potrebujem hlavne splatiť hypotéku a to je ešte pať rokov. Lenže po 30ke už ma žiadna nebude chcieť. Je to začarovaný kruh. Skúšal som robiť aj totálne na vlastné triko ale je málo ľudí čo zaplatia 18-20 eur za meter. Za menej to nemá zmysel ja budem bez kolien a dlažba čo dobre položím tam bude aj za 20rokov. Zahraničie nehrozí lebo mám chorú mamu a treba sa striedať pri starostlivisti o ňu. Nechcem to nechať len na brata príde mi to nefér.
Áno, dnes mladí čakajú že dostanú všetko hneď. Horšie na tom je to, že je v nás hlboko zakorenené, že zabezpečenie týchto potrieb je doménou muža. Tvojou doménou je pri porovnateľnom plate ako majú baby s ktorými si to skúšal zabezpečiť bývanie a aj auto. V zime zájsť na welness, lyžovačku, nákupy, vianočné trhy, atď. skrátka vždy pripraviť niečo zaujímavé. Na víkend je taká 50 euro ako minimum. Kýčera je z praveku, vtedy sa dvaja zobrali, uskromnili sa a stavali, dali dve výplaty dokopy. Dnes sa ti žiadna neuskromní ak keď budeš mať vysoké výdavky so stavbou. Proste to čo je v časopisoch IN - zdravá a poriadne drahá strava, tak to bude musieť byť. A k tomu aj auto, aj bývanie, aj všetko. To je tvoja úloha. Tak kámo, treba behať po fuškách, makať a zarábať:) A to je len priemer, žiadny princ.
problemm blbost ja som si kupil prve Auto az teraz v 30 tke.... to su zase take sedliacke maniere...
Je jedno ci baba ma alebo nema vysoku skolu a kde pracuje, ak ma debilnu povahu a ide po peniazoch a postaveni tak take najdes v kazdom povolani. Ak ju tak vychovali rodicia taka bude. Najma ak je baba rada v centre pozornosti chce byt reprezentovana aj muzom ktory je pri prachoch.
To auto je problem to je dnes u muza jedna podstatna vec... hmm....
problem vidim v tom že dnešna mladež chce všekto hned... dokonaly dom, dokonalu ženu/ muža bez chyby dokonalú prácu deti psa dovolenky v lete aj zime.....naši rodičia spolu začínali od nuly a dnešné rozmaznané večné deti chcú všetko ihned inak idú hľadať inde....toto by ste si mali uvedomiť...a zamysliet sa hlavne nad sebou...