Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo chcú priemerné ženy len princov?

Príspevok v téme: Prečo chcú priemerné ženy len princov?
remeselnik

Mám len strednú školu. Pracujem, vlastný byt cez hypotéku. Nemám auto. Som obyčajný 27 ročný chalan. Manekýn síce nie som, ale ani nejaká ozruta. Snažím sa vyberať obyčajné baby ako predavačka, zdrav. sestra proste nemám žiadne prehnané požiadavky. Prečo po čase aj takéto jednoduché baby ako som ja ma opustia?Snažím sa byť pozorný, pomáhať, ale po čase keď nie je každý víkend výlet, kino, kúpanie tak mi povedia, že som nudný a začnú hladať inde. Nikdy mi nikto nedal nič zadarmo všetko som si musel vybudovať sám a som z toho čoraz viac smutný, že som aj pre obyčajné baby vraj nudný. Priznávam, že nemám moc peňazí hypotéka veľa zhltne ale občas to kino aj večera je len im to nestačí. Pritom ani jedna s ktorou som chodil nemala vlastné bývanie. To už aj priemerné baby chcú len prachatých princov? Sedím sám v byte a každý večer premýšlam či bud mať navždy smolu na ženy.

ANGEL-DEMON

alebo kamoška slobodna mamička vek: 46, žije s mamou a dcerou...
v matkinom byte... nemá nič... mamka ma 70 jej je jedno,.. z dochodku vyplatí byt... a kamoska si moze svoju vyplatu uzit, dcera jej zaraba uz rok je v zahranici..
moze si kupovat znackove handry... chodiť si sadnuť von, kazdy mesiac novy mobil... ideme si vonku sadnuť do mesta tak si peniaze pyta od svojej 70 ročnej mamy... pokecať mozme aj u mna alebo u nej, ona by len von chcela chodiť ale ja si nemám od koho vypýtať. €...
čiže nie len frajerky niečo stoja.. ale aj kamosky...
som v novej práci a kolegyna sa ma pýta ze kedy pojdeme von...?
mám za čo..???
nastupila som v polke mesiaca septembra, na dohodu zatial, moja vyplata na ktoru som cakala 2 mesiace, lebo v posledy den mesiaca maju vyplaty= 200€ :-D byt platim so vsetkym, net,..atd... 220€ a strava je kde...? cize zase žijem z rezervy...

a toto tí čo ich zivia rodičia nepochopia...
ze to jedlo ktore maminka navarila niečo stojí,
že svieti svetlo lebo ma elektrinu ktoru tiez niekto platí..
atd....

denisaf

autor temy to mas tak ked robis cely zivot niekomu tazneho kona nakoniec ta osere.. mam tu istu skusenost preto si uz ani vztah nehladam...pre niekoho sa zoderies a on to vobec ale vobec neoceni...ci zeny ci muzi v dnesnej dobe si radsej vyberu niekoho riadne sprosteho koho chyby budu vkuse ospravedlnovat ..mala som vztah velmi som lubila svojho ex a on ma len vyuzival zato ze sa mam dobre ze mu nikdy nic nechybalo..a co spravil,? vykaslal sa namna a nasiel si uplnu k.....no a potom ze snaz sa...prd...

ANGEL-DEMON

tak ked si vyberáš dievčence ktoré o živote nič nevedia...
niekto nižšie napísal že si maš vybrať vysokoškoláčku,... no ani nie...
je to to isté, mamka s tatkom jej platia školu a dievča si myslí že ked bude mať titul bude "niekto" a pritom bude "iba" Bc. ale! po skončení školy maju o sebe vysoku miesnku lebo ona je vš vzdelaná a aj za 500€ im je málo pracovať... tak ešte dlho po škole ich bude niekto živiť bud mamka s tatkom alebo frajer....
čiže najdi si dievča ktore ma tiež vlastne byvanie alebo žije v podnajme sama...že vie o čom je život...
ved to už n tych dievčencoch na prvy pohlad vidieť podla toho ako rozhadzuju s peniazmi, ... na také sa ani nepozri..
Ja mam v práci kolegu take šteňa :-D ktory byva s rodičmi, rodičia mu kupili auto (feliciu) tak chlapček si moze kazdy mesiac novy mobil kupovat...atd... druhym sa smiať,.... a mna sa pyta prečo nemám auto.... no prečo...netreba mi v meste je jedna vec, ked doteraz som robila v práci ktoru mam 10min od bytu...na čo auto..? a mhd mam pod oknom....ktoru nevyuzivam chodim pešo...
(som si pomyslela...v tvojom veku som si moj zlatý zobrala hypoteku na byt...mne nikto nič nekupil, nedal...) a ked mi ostane z vyplaty 100€ tie musim si zadelit na stravu,hygienu, snazim sa usetrit niečo aspon 10€ mesačne...lebo ked mi po rocnom vyuctovani pride nedoplatok tak mozem platit... aby som mala z coho... lebo nesetrim si na nieco pre seba pre radost, na auto... ale na to aby som platila nedoplatky.... a toto niekto koho živia rodičia nepochopí....

SraryHuj

Obrovskou chybou je, že nemáš auta. Auto môže byť aj staršie, ale ak chceš vzťah tak musí byť. Potom ľahšie zorganizuješ zaujímavé výlety, vyhľadaj niečo zaujímavé - mesto, miesto, hrad a vyhľadaj si všetky info od poplatkov, obeda, parkovanie, ... doma zariaď stravu, občerstvenie vodu, ďalekohlad, foťák, ... a potom budú spokojné.
Ženy musíš brať také aké dnes sú - chcú si užívať života, stále vidieť a zažiť niečo zaujímavé, kopec zážitkov, aj napätia. Jednoducho majú okolo 30, reálne nemajú nič okrem fotiek z dovolenky za ktorú dali všetky prachy, bývajú v nájme, alebo v byte, ktorý len začali splácať minisplátkami - však oni nekradnú, nevedia nič o živote, väčšina z nich mala v minulosti "vzťah" s charizmatom, zbalil ich niekde na nete, atď. z pohľadu ženy mal všetko, preto aj tá šedá priemerná myška chce top princa, pretože ona za to stojí a radšej bude sama ako z nejaký loserom.

Kycera

Mimochodom, nie si obyčajný! Si šikovný mladý muž a začni sa obzerať sa po iných ženách. Môžeš uloviť aj vysokloškoláčku. : )

Kycera

Remeselník, nepremýšľaj nad tým, či "budeš mať navždy smolu na ženy"!
Namiesto toho si začni predstavovať, že stretneš ženu svojich snov. Vtĺkaj si to do svojej hlavy ráno, naobed, aj VEČER!!! Raz ju stretneš, uvidíš...

sob rudolf

remeselnik, tak si nájdi ženu, ktorá je podobe "nudná" ako si ty. A že takých je. Nie každá žena potrebuje chlapa, aby ju bavkal a vymýšľal jej luxusný program 24/7.

Jatt

Predposledná veta textu úvodného príspevku témy je otázkou aj odpoveďou, ktorá sa týka problematiky, načrtnutej už v nadpise témy. Šanca na onú zhodnú vzájomnú reakciu dvoch osôb za sprievodu produkcie rôznych hormónov v ľudskon tele sa dosahuje veľmi nízke hodnoty, percentuálne vyjadrené cirka 10%. Niekto má "šťastie" na stretnutie osoby, za pomoci ktorej bude aj on mať česť zažiť spomínanú reakciu, iný si zas k svojmu "šťastiu" musí dopomôcť vytváraním si množstva ilúzií, za ktoré sa môže skryť pred nie príliš priaznivou situáciou (v tomto prípade nepriaznivá životná situácia vzťahujúca sa na oblasť vzťahov, prípadne oblasť sociálnych kontaktov všeobecne), onakvý bude nepriaznivej situácií - absencií partnerských vzťahov - čeliť priamo a "šťastie" ho v žiadnom období života nenavštívi.

V každom prípade, najpodstatnejšie je uvedomiť si fakt, že život plný vzplanutí hormónov si nemáme možnosť zabezbečiť ani tým najrafinovanejším spôsobom. Čo nám teda ostáva spraviť ? Nuž, odpoveď je - osobne predpokladám - jednoznačná. A síce, zmieriť sa so svojou situáciou, ktorá, mimochodom, nemusí trvať až do konečnej fázy ľudského života.

remeselnik

Práveže ja sa nikdy na nič nehrám a nemám rád pretvárku. Čo je na tom zlé keď chcem len tak vybehnúť na kopec za mesto posedieť tam a pozerať sa dole. Som spontánny, viem sa zasmiať. Keď už nie sú prachy na kávu, alebo behanie po obchodoch už ani nan kopec sa im nechcelo ísť a prečo si nezoberieš spotrebák na auto? Potom by sme mohli ísť tam ďalší víkend zase inam. Niečo menšie som uvaril posrane špagety stiahol film a chcel som byť doma a otázka nejdeme von? Proste to nechápem.