Mám len strednú školu. Pracujem, vlastný byt cez hypotéku. Nemám auto. Som obyčajný 27 ročný chalan. Manekýn síce nie som, ale ani nejaká ozruta. Snažím sa vyberať obyčajné baby ako predavačka, zdrav. sestra proste nemám žiadne prehnané požiadavky. Prečo po čase aj takéto jednoduché baby ako som ja ma opustia?Snažím sa byť pozorný, pomáhať, ale po čase keď nie je každý víkend výlet, kino, kúpanie tak mi povedia, že som nudný a začnú hladať inde. Nikdy mi nikto nedal nič zadarmo všetko som si musel vybudovať sám a som z toho čoraz viac smutný, že som aj pre obyčajné baby vraj nudný. Priznávam, že nemám moc peňazí hypotéka veľa zhltne ale občas to kino aj večera je len im to nestačí. Pritom ani jedna s ktorou som chodil nemala vlastné bývanie. To už aj priemerné baby chcú len prachatých princov? Sedím sám v byte a každý večer premýšlam či bud mať navždy smolu na ženy.
Prečo chcú priemerné ženy len princov?
Rob tak aby si tie peniaze mal peniaze sú pre chalana ako make-up pre ženy
Rob tak aby ženy chodili za tebou nie ty za nimi.
Viď: www.youtube.com
Tu to žena vysvetľuje pre toto 6:42: www.youtube.com
skor by som popracoval na Tom ze si nudny ... v Tom mam napr ja vyhodu lebo je jedno co robim tak sa na mne vzdy vsetci bavia. staci ked si natriem chlieb z maslom ... niekedy je to aj deprimujuce ale co zu
mal by sisi najst nejake Hobby ale zaloz to na Tom co mas rad. hovoril si ze vylezies obcas na kopec ... obcas nieco odfot mozes potom ot om kecat a to ta spravi zabavnejsim atd....
to je blbost urcite nechcu .. zeny chcu niekoho s kym sa budu citit dobre, mozno nezoberu bezdomovca ale priemerne zarabjuceho v pohode. je sice plus byt majetny to je jasne ale je blbost sa tvarit ze ak priemerne zarabas ze nemas sancu, chyba bude inde... Ked som si ja nasiel partnerku tak si ju najde fakt kazdy :)
Angel - Demon, rozdiel je v týchto slovách MOŽEŠ uloviť a MÁŠ si vybrať. Nič sa nestalo, nemáš sa začo ospravedlňovať, je to o.k. Ja som omylom označila veľkým to druhé slovo. Nepochopila si, tak som sa Ti to snažila vysvetliť.
cau, zacal si zle, hladas chybu v sebe :) OK, jasne je to fajn a hovori to o tvojom charaktere. Ale kludne si mozes povedat, ze v tomto pripade naozaj chyba nebude u teba, aspon podla toho ako si to popisal. Doba je proste taka, a treba ratat aj s tym ze stretnes vela zien, ktore ti proste za to nestoja, verim ze casom si najdes sposob ako si lepsie vyberat, byt pozorny ale nie prehnane. Je fajn ocakavat, ze druha osoba (nezalezi na rode!) bude vdacna za pozornost.
drz sa a si urcite na spravnej ceste, vydrz, ta prava co to oceni pride.
p.s. este mala rada, skus si rozmysliet, kde by si hladal najblizsie, napr. chodis casto do kina, tak pockaj tam, kto chodi na podobne filmy atd. a neries diplomy :)!
kycera... nekopirovala som to, prepač ze som to tak presne nenapisala... aj ked medzi slovami "vybrať si" a "uloviť" nejaky rozdiel nie je , vyznam je rovnaky v tomto...
isteže vobec nezáleží na vzdelaní ale na človeku,... tiež poznam ludí čo su vš a su v pohode, že si vš robili popri práci externe,
už to tu niekto písal v inej teme,... teraz strašne prišlo do módy "študovať" staršie generacia ktore maju vš je rozdiel... ako dnešne generacie "detí" ktore študuju .. vidím ako chodia horenosy a maju o sebe vysoku mienku...
Angel - Demon, ten niekto "nižšie" som ja Kýčera. A napísala som úplné niečo iné - "MOŽEŠ uloviť aj vysokoškoláčku." A nie "že si máš VYBRAŤ vysokoškoláčku!"
Mám sestry a spomeniem Ti aspoň jednu, uznávanú lekárku. Chodila s medikom študujúcim Karlovu univerzitu, z lekárskej rodiny, majetný, kde aj súrodenci a ich manželky boli lekármi. Bol to fešák a vieš, čo sa stalo? Sestru mu prebral stredoškolák s bruchom a vypúlenými očami. A sestra? Krásavica na pohľadanie - blondína, modré oči... Žili spokojne a šťastné dovtedy, kým vlani švagor nezomrel.
Nie je to o VZDELANÍ, zamestaní, kráse, bohatstve, ... Je to o každúčkom jednom človeku. O tom, čo má v hlave a aké má srdce! O blízkosti, súznení, spoločných záujmov, názoroch, cieľov, ochote spoločne prekonávať životné prekážky... A LÁSKE. Pokiaľ mám ja skúseností, tak aj dievčatám s VŠ bije srdce v hrudi. Jedine žeby som sa mýlila.
Asi tak...
takže ja ťa velmi dobre chápem...
alebo sa stretnem s kamošom s tým, že sa ideme prejsť...
a on že on by si chcel ist niekam sadnuť na pizzu alebo tak....
dalsi ktory zije s mamou , má 25 , vsetko platí mama, ani v domacnosti jej absolutne nepomože.. este poriadne nikde nepracoval, momentalne je tiez bez práce... Píše mi na fb večer o 20 či nejdem von...na pizzu? lebo on sa nudí..!!!!! no ja sa moj zlatý nenudím idem do nočnej do drevovýroby... manipulacia s bremenami- fitko oproti tomu nula bodov, čiže nuda nehrozí!
..
ked som bola u nich doma , jeho mama taka milá žena, opatruje mamu chorú starú.. že by jej pomohol doma? nieeee nehrozí... on sa nudí.. on sa bude radsej vonku tulať..
**
no proste tieto lenivé "deti" otras...
remeselnik namiesto toho vyplakavania tu sa tes ze mas zdravie ze mas svoj byt a nemysli nato co nemas...Si mlady mas cas aj keby si najdes babu o par rokov svet nepadne...nauc sa ocenovat kazdodenne radosti a neutapaj sa v tom ze si zatial sam...su ovela dolezitejsie veci :) ja tiez nemam chalana a vobec to neberiem tak tragicky...horsie by bolo keby mas od 20tky zenu 2 deti rozviedli by ste sa ona by ta o vsetko obrala..niekedy sa naozaj oplati so vztahom radsej pockat...ja lutujem svoje 2 predosle vztahy tolko energie penazi a casu som mohla radsej investovat do vztahu ktory by naozaj stal zato....