Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo chcú priemerné ženy len princov?

Príspevok v téme: Prečo chcú priemerné ženy len princov?
remeselnik

Mám len strednú školu. Pracujem, vlastný byt cez hypotéku. Nemám auto. Som obyčajný 27 ročný chalan. Manekýn síce nie som, ale ani nejaká ozruta. Snažím sa vyberať obyčajné baby ako predavačka, zdrav. sestra proste nemám žiadne prehnané požiadavky. Prečo po čase aj takéto jednoduché baby ako som ja ma opustia?Snažím sa byť pozorný, pomáhať, ale po čase keď nie je každý víkend výlet, kino, kúpanie tak mi povedia, že som nudný a začnú hladať inde. Nikdy mi nikto nedal nič zadarmo všetko som si musel vybudovať sám a som z toho čoraz viac smutný, že som aj pre obyčajné baby vraj nudný. Priznávam, že nemám moc peňazí hypotéka veľa zhltne ale občas to kino aj večera je len im to nestačí. Pritom ani jedna s ktorou som chodil nemala vlastné bývanie. To už aj priemerné baby chcú len prachatých princov? Sedím sám v byte a každý večer premýšlam či bud mať navždy smolu na ženy.

dianna25

nechapem preco sa dnes kazdy tak jeduje mat byt ci svoj dom je uplny zaklad vsetkeho ak chcete mat rodinu a dnesne uvery si ozaj moze dovolit skoro kazdy zdravy zamestnany clovek.len problem je ze kazdy by chcel mat vsetko hned bez boja....ja som zena a vzala som si uver banujem ze som si ho nezobrala aj skor...v pohode to zvladam

SadStan

No na slovensku su uz take pomery (ekonomicko-socialne) to ze mas byt a si slusny priemerny a pod uz nehra rolu na prvom mieste u zien su 1Peniaze,2Vyzor,3Charakterove vlastnosti koncia na poslednom mieste podla toho rebricku sa mozes kludne riadit takto to funguje ked mi chces oponovat poobzeraj sa okolo seba kolko je slobodnych mamiciek a na dovody preco je to tak uz logicky prides sam.

SadStan

No na slovensku su uz take pomery (ekonomicko-socialne) to ze mas byt a si slusny priemerny a pod uz nehra rolu na prvom mieste u zien su 1Peniaze,2Vyzor,3Charakterove vlastnosti koncia na poslednom mieste podla toho rebricku sa mozes kludne riadit takto to funguje ked mi chces oponovat poobzeraj sa okolo seba kolko je slobodnych mamiciek a na dovody preco je to tak uz logicky prides sam.

dominicka25

aby sme boli spravodliví aj priemerný muži chcú len tie najkrajšie o obyčajné baby ani nezakopnú takže nielen ženy sú vyberavé

lolinka

No keby boli tie zeny na peniaze tak by si s tebou ani nezacali, ved vidia hned ze ziaden bohac nie si. Zrejme robis niekde chybu, musis sa ich spytat ze co im na tebe vadi a preco ta opustaju. Ci nebude nejaka chyba v tvojej povahe.