Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo chcú priemerné ženy len princov?

Príspevok v téme: Prečo chcú priemerné ženy len princov?
remeselnik

Mám len strednú školu. Pracujem, vlastný byt cez hypotéku. Nemám auto. Som obyčajný 27 ročný chalan. Manekýn síce nie som, ale ani nejaká ozruta. Snažím sa vyberať obyčajné baby ako predavačka, zdrav. sestra proste nemám žiadne prehnané požiadavky. Prečo po čase aj takéto jednoduché baby ako som ja ma opustia?Snažím sa byť pozorný, pomáhať, ale po čase keď nie je každý víkend výlet, kino, kúpanie tak mi povedia, že som nudný a začnú hladať inde. Nikdy mi nikto nedal nič zadarmo všetko som si musel vybudovať sám a som z toho čoraz viac smutný, že som aj pre obyčajné baby vraj nudný. Priznávam, že nemám moc peňazí hypotéka veľa zhltne ale občas to kino aj večera je len im to nestačí. Pritom ani jedna s ktorou som chodil nemala vlastné bývanie. To už aj priemerné baby chcú len prachatých princov? Sedím sám v byte a každý večer premýšlam či bud mať navždy smolu na ženy.

michael067

"nie su taki vyberavi."
Zato vy ste vyberavé, preto útočíte menej (tvoja logika) preto väčšinou utoči muž a nesnaží sa ako prvá o navodenie hlbšej komunikácie vzťahu žena.
Máte menštruácie počas ktorej sa správate tak ako sa správate, chlapi majú testosteron koli ktorému sa správajú tak ako sa správajú, to znamená že ako prvý začínajú komunikovať s objektom ktorý sa im páči.
Toto žena väčšinou nedokáže pretože ako som už povedal v prvom príspevku, menej testosterón.
A utočia šastejsie nie preto ze sú vyberaví, ale preto že ich k tomu tlačí testosterón, rovnako ako vy počas vašej menštruácie mate tie svoje blbé nálady.

Laurora

Bohuzial vela chlapov si mozno nechtiac vybera jednoduche a lahko ovplyvnitelne zeny, ktore su prevazne materialne zalozene. Mozno si ich vyberaju podvedome, lebo si myslia, ze ich budu vediet ovplyvnit aj oni a ze si ich "vychovaju" ako chcu, ale netreba zabudat, ze tak isto ich bude ovplyvnovat aj okolie ako skusenost Remeselnika a kolegyne. Moje kamosky, tiez maju niektore bohatych partnerov, ktore im kupia auto, sperky, drahsie oblecenie. No zeny, ktore su sebavedome, samostatne, aspon trosku ambiciozne a predovsetkym logicky zmyslajuce nezahodia fungujuci vztah kvoli inemu majetnemu chlapovi. Ale samozrejme pred tym ako sa so zenou date dokopy, treba ju dobre spoznat, ale to vela chlapov podcenuje pozeraju len na vyzor a potom sa cuduju ze maju taketo sliepky. Podla mna taketo typy ako predavacky, casnicky su najhorsie, lebo su obklopene prevazne jednoduchymi ludmi, ktori im vtlkaju do hlavy blbosti, kritizuju sa navzajom ako su oblecene, aku kozmetiku pouzivaju, proste same povrchne a zbytocne reci. Vidim proste rozdiel v akej spolocnosti sa pohybujem teraz: v medzinarodnej firme kde su inteligentni ludia a ked som bola studentka a pracovala som ako casnicka, bola som obklopena uplne inymi ludmi s pohladom na svet s ktorym som sa totalne nestotoznovala. Treba si vsimat aj kamaratky dotycnej partnerky, to hovori vela o charaktere cloveka, s akymi ludmi a kamarati, aku spolocnost vyhladava. Kamarati su v zivote velmi doleziti, lebo celkovo formuju osobnost cloveka.

qweqweqwe

nikto sa nehra na nedobytne stvorenia, ten nezaujem o daneho chlapa je skutocny, nie hrany. a co si napisal, ze muz ma viac testosteronu, preto "utoci" castejsie, iba podporuje to, ze muzi maju mensie naroky. pretoze "utocia" castejsie, nie su taki vyberavi.

blazniva777

autor namiesto toho sustredenia sa nato ze si sam mozes by na seba hrdy ze mas svoj byt ze si zdravy a ze si dosiahol co si dosiahol lebo kopa chlapov v tvojom veku zuruje este byva u rodicov a vobec ich to netrapi...podla mna by si sa ale ma vediet viac uvolnit lebo podla mna budes vaznejsi typ chlapa co zije len pre povinnosti a to tiez nieje moc dobre. Na minulost sa vykasli uz ju nezmenis. Jeden moj kamarat si tiez vobec nevie najst babu a ani zle nevyzera len jediny problem je ta jeho povaha. Nedokaze sa uvolnit,zasmiat,nonstop je v depke ze nema zenu.Sustredi a rozprava iba iba o tom a cuduje sa ze baby od neho bocia. Sklamal sa vo svojej prvej laske pred rokmi ale neuvedomuje si ze by mal nato uz konecne zabudnut... potom mam druheho kamosa co ma 105 kg nonstop sa smeje a ludia ho doslova vyhladavaju :) Najkrasie na chlapovi je ked s neho srsi pohoda optimizmus a vyrovnanost :)

michael067

"muzi maju menej narokov na zeny, preto si aj rychlejsie najdu zenu"
Kravina
Je to preto pretože muži majú viac testosterónu, ak by rovnakú hladinu testosterón mali ženy aj oni by "útočili" na mužov a prestali by sa hrať na také "nedobytné" stvorenia.
Remeselníkovi by som povedal/poradil toto naozaj to netlač nasilu, jednoducho buď v partiách kde sú aj ženy a nech ťa spoznajú ale netlač na to tak že bude na tebe vidno až zúfalosť toho ako si niekoho hľadáš, proste predstav sa nech ťa spoznajú buďte ako priatelia, povedz aké máš názory atď, a ak sa nejakej žene zapáčiš, zistíš to dá ti to vedieť neboj sa. Z osobnej skúsenosti môžem povedať že táto metóda naozaj funguje, základ je nebyť až ták zúfalý po vyhľadávaní vzťahu. A ak ženu tvoj charakter osloví bude ťa vyhľadávať aj sama, ale opakujem predom musí vedieť aké máš názory, aby si ti nestalo to čo s tou predavačkou, alebo s akou ženou si to bol.

qweqweqwe

este v zaujme spravodlivost musim povedat, ze hlupaci a nevyzrete osobnosti su na obidvoch stranach, ale o taku partnerku by ste zase nemali stat. iba ak by ste boli rovnaki hlupaci a nevyzrete osobnost, ako tie zeny.

qweqweqwe

muzi maju menej narokov na zeny, preto si aj rychlejsie najdu zenu, o ktoru stoja. zene trva dlhsie, kym ju nejaky muz zaujme natolko, aby to s nim chcela seriozne skusit. a preto nezaujem zien je pre muzov tazko pochopitelny. a tazko respektovatelny. a preto po case, ked uz su z toho frustrovani, hladaju vlastne vysvetlenia toho, preco su sami, pricom sa to velmi lahko zvrhne k ohovaraniu zien.

michael067

qweqweqwe¨:"chcu byt s muzom, pri ktorom citia spriaznenost, nazorovu jednotu, emocionalnu vyspelost, slusny zmysel pre humor, zaujem o jej osobu a respekt voci jej potrebam nielen ako manzelky a matky,"
Kravina už to tu píšem po niekoľký krát, ale pre teba špeciálne ešte raz 6:42 www.youtube.com
Vysvetlíš mi prosím ťa toto rozmýšľanie žien?

qweqweqwe

muzi casto prikladaju velky vyznam tomu, co maju a ako vyzeraju a myslia si, ze to rozhoduje o tom, ci nejaka zens s nimi je. myslia si, ze cim viac svalov maju a cim viac veci zene platia, tym su zaujimavejsi. a potom zistia, ze podla svojich osobnych statistickych udajov su na tom slusne a ziadnu zenu nemaju. nuz preco je to tak, mili muzi, lebo asi zeny si zivotneho partnera vyberaju aj podla dalsich kriterii. drviva vacsina zien nepotrebuje ziadny extrem co sa bohatstva alebo svalovej hmoty tyka. chcu len urcitu uroven, ktoru zase drviva vacsina muzov hravo splna. zeny su vsak narocne v tom, ze chcu byt s muzom, pri ktorom citia spriaznenost, nazorovu jednotu, emocionalnu vyspelost, slusny zmysel pre humor, zaujem o jej osobu a respekt voci jej potrebam nielen ako manzelky a matky, ale v prvom rade cloveka, ktory sa nestava po case iba domacim inventarom. kazda zena ma pravo vybrat si muza, pri ktorom sa citi dobre. ak sa neciti dobre s vami, odide. ak s vami zostane, tak to je ta prava. ale nemate pravo ju pre jej slobodnu volu obvinovat ju z toho, ze chce niekoho, na koho uroven nedosahuje, alebo ze je zlatokopka a podobne veci. ked zeny nalepkujete tymto sposobom, aj rozumiem, preco ste to neboli vy, s kym sa rozhodla zostat.