Exmanželka ma žmýka z peňazí. Syn začal tento rok chodiť do školy a ex dala žiadosť na súd o zvýšenie výživného.Sudkyňa jej vyhovela v plnej miere. Doteraz som platil 200 EUR. Koľko je podľa Vás primeraná suma na prváčika? Ex doniesla kadejaké trápne potvrdenia z krúžkov najviac ma dorazilo turistický krúžok 80EUR/mesačne.Na syna budem vždy platiť, ale odmietam financovať život exmanželke. Ďalší argument bol napr. vozenie syna do školy, ktorá je od bydliska ex vzdialená asi kilometer. Syna mám v starostlivosti len dva víkendy v mesiaci. 400EUR na 7ročné dieťa mi príde ako vydieranie. Nemám problém s investovaním do syna ale ex život financovať nebudem.
400 EURvýživné
denisaf je to chyba chlapov..co si vyberaju to maju...vsimnut si normalnu pracovitu babu ani bohovi to radsej budu zivit taku co ich len bude sklbat zato ze,,vyzera,,..
ram predpokladam ze ex je s kategorie zien ktore si svojou krasou chceli ulepit muza ako si ty zabezpeceneho a spravit si s nim decko na citove vydieranie.NIesi prvy ani posledny len ma udivuje ako tym zenam muzi fakt tak sadnu na lep. Teraz ti moze pomoct uz len dobry pravnik.
Ram a Ty sa skús spojiť s Rockstarom, daj mu splonomocnenie na zastupovanie, ak si nepremeškal lehotu na odvolanie. Občas sa tu na fóre nájde tento mladý ambiciózny advokát. ; )
Lojza, si dospelá, sama môžeš podať návrh na súd o zvýšenie výživného. K návrhu pripoj účty - skriptá, cestovné... Spoj sa s nejakým študentom práva alebo požiadaj sociálku, aby Ti pomohli so spísaním návrhu. A žiadaj vysoké výživné. ; )
za 400 vyzivne? to sa asi zblaznila nie?
až teraz sa tvoja ex veru ukázala v pravom svetle
Lojza89 - máš 120 éčiek na mesiac, mama tá ti asi nedáva ďalších 120. Aj tak 120/mesiac je dosť, tí študujúci z kompletných rodín nedostávajú ani to.
Luxusná mamička.
Mne ako študentke medicíny v BA s tym ze som z opacneho konca Slovenska otec prispieval 60e.
Po zvyseni 120e. A to ma naozaj slusny prijem.
Zub, vieš aký rozdiel je medzi nami? Ty filozofuješ, ODBIEHAŠ od témy a ja VIEM! Viem o Tebe, že máš kopec kladných ľudských vlastností. VIEM tiež, čo som napísala, mám bohaté KONKRÉTNE skúsenosti a chápem významy jednotlivých slov, t.z. - ak napíšem MÁLO, neznamená to ŽIADNE! Pochopil si už???
Cestujem do cudziny, mám už málo času. Pre Teba som si pár minút vyhradila, lebo som presvedčená, že padnú na úrodnú pôdu. Poradím Ti, aby si bol lepší. Príspevky si prečítaj viackrát, snaž sa im POROZUMIEŤ, ak niečomu nerozumieš alebo máš pochybnosti, spýtaj sa.Takých mladých ako Ty tento svet a toto fórum potrebuje!!! Si inteligent, pochopíš. Ak nie dnes, potom zajtra. Ak nie sám, potom daj môj príspevok prečítať niekomu blízkemu a spýtaj sa na jeho názor. Do pochopenia, Zub. Maj sa krásne! :)
preco si myslis, ze nemam ziadne zivotne skusenosti? mam ich dost a nie su vsetky prijemne. ale aj napriek tomu - preco by som mal na ludi zanevriet a uz dopredu ocakavat, ze su vsetci pijavice a pod? a keby aj boli, mam aj ja byt hajzel? nie je lepsie a vseobecne vyhodnejsie - aj pre mna aj pre tych, s ktorymi sa stretavam a zijem - ked mam mier v dusi? komu prospieva negativne naladenie?