Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ideálny muž pre mňa

Príspevok v téme: Ideálny muž pre mňa
anonymka23

Ahojte, Myslíte si, že existuje ešte úprimný, slušný, inteligentný muž okolo 30 rokov, ktorému ide o vzťah a nehrnie sa hneď do postele so ženou, ale je ochotný si na ňu počkať? A kde sa dá taký stretnúť? Mám 28 rokov a som stále sama. Napriek tomu, že mám prácu, celý život sa vzdelávam, som komunikatívna, vraj aj sympatická, no nemôžem stále stretnúť niekoho, kto by za to stál. Občas idem na stretko, niekde na kávu či do kina, na výlet, ale nechcem sex s chlapom hneď po týždni, ani po mesiaci, aj keď by ma neviem ako veľmi priťahoval. Nie som nábožensky založená, len som zásadová a vážim si samu seba a to isté čakám aj od partnera. Mám svoje túžby, ale ide mi o viac ako o sex, preto som taká, aká som. Snažím sa pôsobiť veselo, nie zúfalo, ale v súkromí ma to trápi, že už v dnešnej dobe nie je viac zdržanlivých mužov, aj v mojom veku, ktorí by boli mne podobní. Alebo možno existujú?!

efendyi

julyya ale ty si isto nebola panna v dvadsiatichôsmich rokoch, s ňou to ešte môže poriadne zamávať, rozhodne dnes ak má žena 28 a je panna tak je to rarita o tom ma nikto nepresvedčí že tomu tak nie je, jedine ak je to nejaká zúfalá príšera, ale zakladateľka témy sa prezentovalz ako šikovná mladá žena, bude za tým niečo iné si myslím

jullya

ahoj anonymka ja som sa vydávala a osudovú lásku som stretla ako 30ročná a poviem ti že to bolo ovela lepšie lebo už sme boli s frajerom vyzretejší múdrejší mala som odrobené roky po vysokej škole nejaké zázemie v stabilnom zamestnaní a popravde lepšie to ani nemohlo byť načasované :) nechápem ludí na tomto fóre keby napísali 70 ročnej babičke že zmeškala svoj vlak ale mladej 28 ročnej babe to napísať je naozaj smiešne. Už mi tie reči o veku idú nanervy koľko ľudí sa aj po 40tke rozvedie a vtedy spozná svojho pravého partnera .

maria177

ahoj autorka ja ti fandim a drzim palce nech si najdes muza co stoji zato. Bud rada ze si panna dnesne dievcata jedine co vedia je sexovat kade tade myslia si ze to je vitazstvo ale pri takomto pristupe si ich nikto ani vazit nebude budu ich mat za kurvy a potom im ostanu len oci pre plac a mozu akurat tak dostat nejake pohlavne choroby. O tom co tu bolo povedane ze muz si v dnesnej dobe velmi rychlo najde hodnotnu babu ako autorka absolutne nesuhlasim lebo ked vidim tie dnesne mlade dievcata ako sa chovaju ako sa vyjadruju ake su primitivne vobec by som nepovedala ze je lahke najst si babu co za nieco stoji. A to pisem ako zena. Jedine co dnesne baby vedia je mozno ozaj len dobre vyzerat a dat kazdemu druhemu. Ja som nasla toho praveho v 31tke a o nic som neprisla do 25tky som mala vazny vztah co bol uz na svadbu a nakoniec sa to vsetko zrusilo bola tam nevera alkohol a podobne. Najradsej mam reci typu ujde ti vlak a podobne tym straste akurat tak deti. Ja som pochopila ze v zivote pride vsetko vtedy kedy ma prist a mozete sa aj roztrhnut proste to treba prijat a vsetko pride same.

grckagrc

Este som zabudol. Tymto tvojim vyzarovanim prave pritahujes takych chlapov, ktori ta budu brat ako vyzvu a budu ta chciet zlomit. Budu to brat ako vitaztvo, ked ta dostanu do postele, no potom ta odkopnu.

Davaj si na to pozor, aj tu na fore. Musis pochopit, ze sex je normalna zdrava vec, ktora do vztahu patri. Intimita partnerov zblizuje. Ziadny chlap s tebou nebude hrat piskvorky a kukat ti do oci, ten, co tvrdi, ze ano, je gay.

Nedobitnost sice rajcuje, no po urcitom case nudi. Cize bud ta odkopne, alebo ta bude podvadzat.
Neber moje slova v zlom, som len uprimny. Muzi jednoducho funguju inak.

0vecka

grckagrc to sa mi nezda skor mam pocit ze je to naopak ze zeny ho potrebuju ... min u mna to s tym nema nic spolocne skor naopak ze po prvom cisle zaujem meirne opadne

grckagrc

Som chlap. U muzov to funguje opacne nez u zien. Muz sa do teba zamiluje cez sex, az potom ma chut ta spoznavat. U zien naopak.

Nikto netvrdi, ze sa mas s niekym hned vyspat, ale tak mesiac po intenzivnom stretavani ano. Ziadny chlap nema chut cakat kym sa uraci nejakej nedobytnej sebavedomej kraske. Bud tym zeny muzmi manipuluju, alebo maju so sexom nejaky problem, ako ty.

Mas svoje zasady, to je fajn, no aj muzi ich maju.