Ideálny muž pre mňa

Príspevok v téme: Ideálny muž pre mňa
anonymka23

Ahojte, Myslíte si, že existuje ešte úprimný, slušný, inteligentný muž okolo 30 rokov, ktorému ide o vzťah a nehrnie sa hneď do postele so ženou, ale je ochotný si na ňu počkať? A kde sa dá taký stretnúť? Mám 28 rokov a som stále sama. Napriek tomu, že mám prácu, celý život sa vzdelávam, som komunikatívna, vraj aj sympatická, no nemôžem stále stretnúť niekoho, kto by za to stál. Občas idem na stretko, niekde na kávu či do kina, na výlet, ale nechcem sex s chlapom hneď po týždni, ani po mesiaci, aj keď by ma neviem ako veľmi priťahoval. Nie som nábožensky založená, len som zásadová a vážim si samu seba a to isté čakám aj od partnera. Mám svoje túžby, ale ide mi o viac ako o sex, preto som taká, aká som. Snažím sa pôsobiť veselo, nie zúfalo, ale v súkromí ma to trápi, že už v dnešnej dobe nie je viac zdržanlivých mužov, aj v mojom veku, ktorí by boli mne podobní. Alebo možno existujú?!

horcica

este pre autorku, mala si uz hned v uvodnom prispevku napisat, ze si panna, to je zasadna informacia a dost meni pohlad na vec

alebo je cele vymyslene, asi najskor!

Prezyvka055

Ed59 -> ja to asi vidim dost ciernobielo a bud sa mi niekto paci alebo nie :D. Takze bud sa s niekym viem vyspat alebo neviem, teda chcem alebo nechcem a druhe desiate ani dvadsiate rande to proste nezmeni.

Ale cim som starsi a uvazujem a to este nemam ani 30, rozhodne uz v tomto veku nemam chut na tieto hry na chodenie a vabnicky. Alebo ze si polroka piseme a potom sa stretneme a podobne. To som si uzil ked som mal 16-17 rokov. Kebyze nemam partnerku tak rozhodne by som nehral tuto pomalu hru ak by ju niektore dievca so mnov chcelo hrat tak jej dam zbohom velmi rychlo.

Teraz by bol proste zaklad ze vyhovuje zakladnym mojim poziadavkam a to jest: nefajci, nepije, nedroguje, ma aspon 2 zaluby ktorym sa venuje, idealne je zamestnana .. a to ze ci ma rada psov alebo macky, ze ci jej chuti sote alebo pizza a ci chce alebo nechce deti, jej celkovu povahu a spravanie pri roznych situaciach to mozem spoznat aj vtedy ked s nou uz v tom vztahu budem a na zaklade toho sa potom mozem rozdhonut ci si ju vezmem alebo nie.

Ed59

0vecka: Čo ja radím? Radím ako postupovať pri sexe, ako dostať ženu do postele hneď na prvý deň? Len som povedal, že existuje ideál, aj muž aj žena a môžu sa stretnúť také osoby alebo "skokan" a "skokanka". Nič viac.
A čo ty vieš? Môžno som len zúfalý čitateľ, ktorý je pravý opak ako tu hľadá anonym23.

Naboženský založené ženy to sú iný prípad, to by som tu vôbec neťahal.

Ed59

0vecka: Čo ja radím? Radím ako postupovať pri sexe, ako dostať ženu do postele hneď na prvý deň? Len som povedal, že existuje ideál, aj muž aj žena a môžu sa stretnúť také osoby alebo "skokan" a "skokanka". Nič viac.
A čo ty vieš? Môžno som len zúfalý čitateľ, ktorý je pravý opak ako tu hľadá anonym23.

Naboženský založené ženy to sú iný prípad, to by som tu vôbec neťahal.

anonym345

Pani povedzme si otvorene boli by ste sokovani pri 28r zene, keby ste zistili, ze je panna?
Ja ano, tuto sipim iny problem, osobne si myslim, ze zdrava zena v 28r by panna uz byt nemala.
Zakladatelke temy, nevravel som po tyzdni, spominal som viac mesiacov, ty sa len bojis tej reakcie, ze ked zisti, ze si este panna.Takymto odmoetavim stylom budes panna este aj v 35ke.
Zmen postoj, sama pises, ze mas obcas aj chut tak len v sebe zburaj tu barieru, co si si postupne vybudovala.
Zaujimavy muz, viacero stretnuti, v roznych situaciach a smelo do toho chod. Samozrejme bezpecne, vyhovorky, ze to chces nechat na manzelstvo su len vyhovorky a sama to dobre vies.
Btw pani by ma zaujimalo ci ste v zivote mali pannu?Ja nie.

horcica

Mat 28 a byt panna, to tu zarazilo len mna? Mne sa to zda maximalne divne, to kde si bola doteraz, co je za tym? Hned by sa mi rojilo milion myslienok.

kkkkk

ovečkin - jedna taká bola, nábožensky založená a našla si takého, ktorý sa o to ani len nepokúšal, čistý vzťah! Konečne, ideálny muž!!! Chválila sa pred kamoškami, bola aj svadba ... a po svadbe sa jej zas ani len nedotkol:) tak sa ona veľká kresťanka musela rozviesť, lebo túžba po deťoch bola silnejšia. To bolo hanby:)

Ed59

prezývka55:
To som absolútne nepovedal, keď muž ide na rande so ženou a skočia do postele hneď prvý deň to je ich vec, a je zrejme, že ani jeden z nich nechce čakať týždeň, mesiac, rok. Keď sa také osoby stretli a je to z ich strany vzájomne prečo nie, to je už ich vec, ale asi ťažko by k tomu došlo keby muž chcel a žena by dala pred seba "pancier", tak by to asi nebol ten prvý prípad, žeby to bolo vzájomne, že to chcú obaja.
Anonymka23 hľadá muža, ktorý počká a nie "skokana".

0vecka: Ja som prispievateľ a nie zadavateľ tejto témy, asi tak.