Ideálny muž pre mňa

Príspevok v téme: Ideálny muž pre mňa
anonymka23

Ahojte, Myslíte si, že existuje ešte úprimný, slušný, inteligentný muž okolo 30 rokov, ktorému ide o vzťah a nehrnie sa hneď do postele so ženou, ale je ochotný si na ňu počkať? A kde sa dá taký stretnúť? Mám 28 rokov a som stále sama. Napriek tomu, že mám prácu, celý život sa vzdelávam, som komunikatívna, vraj aj sympatická, no nemôžem stále stretnúť niekoho, kto by za to stál. Občas idem na stretko, niekde na kávu či do kina, na výlet, ale nechcem sex s chlapom hneď po týždni, ani po mesiaci, aj keď by ma neviem ako veľmi priťahoval. Nie som nábožensky založená, len som zásadová a vážim si samu seba a to isté čakám aj od partnera. Mám svoje túžby, ale ide mi o viac ako o sex, preto som taká, aká som. Snažím sa pôsobiť veselo, nie zúfalo, ale v súkromí ma to trápi, že už v dnešnej dobe nie je viac zdržanlivých mužov, aj v mojom veku, ktorí by boli mne podobní. Alebo možno existujú?!

bagration

mozno si az prilis vyberas. Pan dokonaly neexistuje. Vzdy sa najde nejaka chybicka krasy. Je to dobre, ze nejdes hned s prvym, ale niekedy prilis dlhe cakanie a vyberanie si neprinesie ocakavane ovocie. A neverim moc ani tomu, ze si doteraz vzdy narazila len na takych, ktori ta hned tahali do postele. A ak sa aj nasiel taky, ktory nie, tak toho si nechcela, alebo on nechcel teba, to sa stava obcas. Neviem, nepoznam ta, ale vacsinou zeny, ktore si dlhodobo nevedia najst partnera (alebo zufalky) su take, ktore ziju v inej galaxii a chodia v oblakoch. Treba si trochu rozsirit obzory, aby sa nestalo, ze v styridsiatke precitnes a zistis, ze si stale sama. Viem, k tomu veku mas este daleko a si este mlada, ale cas je neuprosny a ked niekdo ta chlacholi, ze na zivotnu lasku este mas kopu casu..tak to su kecy. Predpokladam, ze nechces prezit najkrajsie roky zivota sama. Je zaujimave, ze ja sa tvojmu idealu asi dost priblizujem, ale chlavabohu ja som stastne zadany a nemusim taketo veci riesit. Vela stastia v hladani.

Ekimo

Mimochodom tvoje názory sú mi veľmi sympatické. Je dobre vedieť, že existuje niekto taký. A nerobí to len z náboženského presvedčenia, ale z vlastnej vôle.

Ekimo

Áno existujú :) Ja mám 26 rokov a stále čakám na tú svoju. A chcel by som takú, ktorá by si na mňa tiež počkala. No s pribúdajúcim vekom je to stále tažsie a tažsie. Niekedy ma to čakanie už ubíja. Podobne ako ty sa vzdelávam v rôznych činnostiach, snažím sa venovať svojim záujmom, ale osamote to nikdy nie je ono.

no_comment

Kto čaká, určite sa raz dočká....čo z toho vyplýva?
Moja, nesnívaj o "krásnom princovi na bielom koni", zvyčajne aj tak vždy príde len ten kôň... :D (ako to opisuje jeden vtip)
Ostať sama nie je tiež žiadna slasť v živote. Neboj sa zariskovať ;) (nemyslím tým hneď sa vyspať s prvým nápadníkom), len do toho viac investuj. Držím palce, určite sa ti to podarí :)

statistika

skupina 100 žien
a) marginálna skupina 4 žien, lezby, chlapa potrebuju len pri oplodneni (lezby neútočiť, spermu nosia chlapi)
b)35 žien, ľudia otroci, menej inteligenčne vybavené, bez nárokov na seba, život - partnera si väčšinou nájdu rýchlo v rovnako veľkej skupine mužov, je to taká potrava pre svet, sú preto lebo svet je konzument
c)10 žien, zlatokopky, na rozdiel od otrokýn ich jedina kvazi deviza je výzor, po čase migrujú k otrokyniam
d)45 žien, normálne ženy, ktoré sú potrebné pre zdravé napredovanie spoločnosti
e)6žien, patria sem feministky, ďalej ženy, ktoré davajú seba na piedestál a nepovažujú muža za rovnocenného partnera potrebného k životu
Trend za posledné roky je to, že skupina d) sa neustále zmenšuje 5 žien sa presúva do skupiny c) 5 žien sa presúva do skupiny e)

Skupina d) sa teda scvrkáva na 35 co je tesne nad tretinou ženskej popúlacie, ktorá zabezpečuje zdravý rozvoj spoločnosti ako takej.

anonymka23

mackozusa a viacerí tu, prepáčte, ale ja som nikde nepísala, že som najkrajšia, najlepšia a jednoducho top. Som obyčajné dievča, pracujem, neťahám z chlapov peniaze, vzdelávam sa, lebo sa chcem stále rozvíjať a niečo nové učiť, aby som nebola hlúpa, nepísala som, že som najlepšia vo všetkom. Taktiež som netvrdila, že som krásna, či že robím modelku a pod. Tak nechápem, prečo mi tu podsúvate niečo, čo som nenapísala a prečo píšete, že si o sebe moc myslím. To potom sme namyslené viaceré. Neviem, či by ste, milí páni, chceli ženu, ktorá je hlúpa, nepracuje a len sa pofľakuje a nebudete vedieť si s ňou ani normálne pokecať. Mám veľa chýb a nehanbím sa za ne. Na svete neexistuje dokonalý človek, ani ideálny. Ideálny môže byť len v mojich očiach..

kkkk napísal, že komunikatívna žena pre mužov nič neznamená. Len by ma zaujímalo, čo takí muži robia s nekomunikatívnou ženou. Nerozprávajú sa, neriešia spolu problémy, existuje vôbec niečo také? Veď komunikácia je predsa základ vo vzťahu. A už len reč tela, ktorými sú gestá, je predsa neverbálnou komunikáciou. Takí muži, ktorí vyhlasujú, že nepotrebujú ženu, netúžia po láske, by mali zostať sami. Je mi ľúto žien, ktoré im porodia deti a nič viac pre mužov ani neznamenajú.

a_dr1a

kkkkk. Ale toto iste plati aj pre zeny. Dnes je to tak, ze neraz muzi nepotrebuju zeny tak isto, ako aj zeny nepotrebuju muzov

sissiny

Juj toto je otázka, aký ideálny chlap. Podľa mňa každý má svoj ideál ale nikto ho nemá pretože taký neexistuje. Každý chlap ma svoje muchy, je to potom už len o tom vedieť sa prispôsobiť a trošku si ho aj naučiť aby sa on vedel prispôsobovať. Potom vzťah funguje:-)