Ahojte, Myslíte si, že existuje ešte úprimný, slušný, inteligentný muž okolo 30 rokov, ktorému ide o vzťah a nehrnie sa hneď do postele so ženou, ale je ochotný si na ňu počkať? A kde sa dá taký stretnúť? Mám 28 rokov a som stále sama. Napriek tomu, že mám prácu, celý život sa vzdelávam, som komunikatívna, vraj aj sympatická, no nemôžem stále stretnúť niekoho, kto by za to stál. Občas idem na stretko, niekde na kávu či do kina, na výlet, ale nechcem sex s chlapom hneď po týždni, ani po mesiaci, aj keď by ma neviem ako veľmi priťahoval. Nie som nábožensky založená, len som zásadová a vážim si samu seba a to isté čakám aj od partnera. Mám svoje túžby, ale ide mi o viac ako o sex, preto som taká, aká som. Snažím sa pôsobiť veselo, nie zúfalo, ale v súkromí ma to trápi, že už v dnešnej dobe nie je viac zdržanlivých mužov, aj v mojom veku, ktorí by boli mne podobní. Alebo možno existujú?!
Ideálny muž pre mňa
Jedna žena si dala inzerát, že hľadá ideálneho muža takého, ktorý ju nebude biť, neutečie od nej a bude dobrý v posteli.
Na jej inzerát sa jej ozval jeden chlap, ktorý jej zazvonil na jej zvonček, ona otvorila a tam uvidela muža, ktorý nemal ani ruky a ani nohy a muž hneď začal:
-ahoj, láska, ja som ten, ktorého hľadáš! Nemám ruky, tak ťa nebudem biť, nemám nohy, tak od teba neutečiem.
A žena na to: a ako budem vedieť, že si dobrý v posteli?
A muž na to: a čo si myslíš, že čím som zazvonil na tvoj zvonček???
mackozusa - potom bude z jej pohľadu - úspešná, krásna ... a sama! Ono je to dnes tak, že muži už vedia zastať veľmi veľa "tradičnej" ženskej práce, máme automatické práčky, v kuchyni veľa pomôcok, receptov neúrekom, muži po citových potrebách až tak neprahnú, ideálny večer je niekde pri pivku, dobrom filme, všade okolo ticho a kľud. Pri vyššom veku muž rozmýšľa či mu za to stojí meniť svoj zabehnutý spôsob života, či mu žena je reálne schopná dať dieťa(reálne, hlavne keď to chceme tak to býva ťažšie a mesiace a roky utekajú ...) nad tým všetkým kalkuluje muž, môžeš byť povahovo perfektná, môžeš byť výzorovo menej o 5-10 rokov, ale ALE. Choďte svojmu šťastiu naproti, niekedy stojí za to zariskovať.
anonymka ty budes este aj v styridsiatke len teoretizovat, vsetko mas zmaknute, zvazene, prebrate, ale prakticky krok nespravis, popracuj na svojom egu, lebo si namyslas o sebe neskutocne moc, niektore zeny sa tak moc precenuju
anonymka ten kto ta naozaj bude lubit ten pocka taky co mu ide iba cisto o sex ten nebude cakat a vyvola hoc aj nezmyselnu hadku aby sa s tebou rozisiel zato a hladal si taku na sex....mala som taku skusenost a som rada ze som mu dala zbohom predtym nez by som s nim nieco mala lebo som presne vycitila ..takym chlapom sa treba vyhybat ked to u nich vycitis.. od takeho mozes fakt len pohlavnu chorobu dostat a keby s nim ostanes tehotna tak urcite s tebou neostane... Treba si fakt davat velky pozor a byt narocny na partnera ja som nato ze som bola moc dobra v zivote velmi doplatila.. Radsej spoznat muza kvalitneho a neskor ako nahnat si niekoho rychlo a nasilu a mat doniceny zivot...
anonymka23 - muži a ženy sú v mnohých veciach rozdielni, tak sa na to musíš pozerať. Filip má v mnohom pravdu, pravdou je tiež to, že si tým dosť zredukuješ výber, prevažná časť mužov okolo 30 už má skúsenosti a táto skupina nebude ochotná čakať ... jedine, že by si bola pre nich výzorovo výnimočná, prirodzene pekná a to z mužského pohľadu, zábavná a vtipná, úplne by si im povahovo sadla. Pozor, muži sa na ženy pozerajú inak, že sa celý život vzdelávaš, že si komunikatívna pre nich neznamená nič. Preto skutočne pozor na prehnané nároky, prehnané požiadavky a očakávania, pretože z pohľadu muža toho možno ponúkaš k vlastnej náročnosti málo aj keď ty si môžeš myslieť, že si to top jabĺčko na najvyššom konári na strome a niekto bude musieť prejsť strastiplnú cestu aby si ho "zaslúžil".
anonymka23 -> tie pohlavne choroby to je mala sanca, a ked pouzivas ochranu tak uplne mala, co sa tyka otehotnenia tak detto. Ved ono je vacsi problem niekedy otehotniet ako neotehotniet.
A inak v podstate ano dovolim si tvrdit, ze keby si pred vacsinu muzov postavila nejaku peknu nahu zenu a ta zena by nemala problem so sexom tak by ju "pretiahli" alebo minimalne chceli pretiahnut a odmietli len preto ze maju vztah alebo podobne ale v skutocnosti by si ju dat chceli tiez za inych okolnosti. Taka je bohuzial vacsinova realita, samozrejme mas aj vynimky.
Muži majú hormóny, ale dá sa to zvládnuť. Tvoj postoj anonymka inak dobre urýchľuje postup vo vzťahu. Niektorí si tu myslia, že vzťah urýchľuje sex, ale opak je pravdou.
Keď je sex až po svadbe, tak ľudia uvažujú nad svadbou. Snažia sa k tomu rozhodnutiu či áno alebo nie dospieť v reálnom čase.A tridsiatnici sú schopní zhodnotiť dosť rýchlo, akú prognózu má ten ich vzťah. Čo poznám veriace páry tridsiatnikov tak tam už po pol roku bolo jasné, že z toho bude svadba a mali ju za pár mesiacov. Ja som tiež mal svadbu za 14 mesiacov od prvého rande.
Tam kde je sex, tam tam tie vzťahy dosť častu zamrznú v takej medzipolohe - ani to nesmeruje k záväzku, ani sa nerozchádzajú. Mužom to vyhovuje, ale pre ženy to samozrejme nie je - žena sa chce realizovať vo funkčnej rodine, nie robiť kamarátku na sex.
michael 067, mám to chápať tak, že muži sú ovládaní hormónmi a netúžia zdieľať krásne chvíle len s niekým, koho ľúbia a na kom im záleží, ale vyspia sa s hocijakou, ktorá ich priťahuje, no nič k nej necítia, veď lebo hormóny sú silnejšie? A načo je potom láska? Kde je zodpovednosť? Ak na nejakú hneď skočíš a pritrafí sa, že zostane tehotná, postaráš sa potom o ňu a o dieťa? Nebojíš sa pohlavných chorôb a iných vírusov, ktoré by si mohol dostať? (Ak som dobre čítala, napríklad pred HPV neochráni ani ochrana, i keď v konečnom dôsledku na to aj tak doplatí ženská, keďže rakovina krčka maternice postihuje ženy. Nie som lekárka, tak ma prípadne opravte, ak sa mýlim.)
Aj tak ďakujem za názor. No ja by som zvažovala aj tieto skutočnosti, pretože sa mám rada a nechcem si pokašlať zdravie..
Zakladateľke témy a jej: "ale v súkromí ma to trápi, že už v dnešnej dobe nie je viac zdržanlivých mužov, aj v mojom veku,"
Preštuduj si niečo o mužských hormónoch potom ich porovnaj so ženskými a možno prídeš na to prečo sú muži viac orientovaný na sexuálnu stránku ako ženy. A byť zdržanlivý, no nemáte naše hormóny tak nemôžete vedieť aké to je náročne byť zdržanlivý.
Rovnako tak ako muži nemajú vaše rozmnožovacie ústrojenstvo tak nemôžeme vedieť aké to je porodiť dieťa.