Ahojte, Myslíte si, že existuje ešte úprimný, slušný, inteligentný muž okolo 30 rokov, ktorému ide o vzťah a nehrnie sa hneď do postele so ženou, ale je ochotný si na ňu počkať? A kde sa dá taký stretnúť? Mám 28 rokov a som stále sama. Napriek tomu, že mám prácu, celý život sa vzdelávam, som komunikatívna, vraj aj sympatická, no nemôžem stále stretnúť niekoho, kto by za to stál. Občas idem na stretko, niekde na kávu či do kina, na výlet, ale nechcem sex s chlapom hneď po týždni, ani po mesiaci, aj keď by ma neviem ako veľmi priťahoval. Nie som nábožensky založená, len som zásadová a vážim si samu seba a to isté čakám aj od partnera. Mám svoje túžby, ale ide mi o viac ako o sex, preto som taká, aká som. Snažím sa pôsobiť veselo, nie zúfalo, ale v súkromí ma to trápi, že už v dnešnej dobe nie je viac zdržanlivých mužov, aj v mojom veku, ktorí by boli mne podobní. Alebo možno existujú?!
Ideálny muž pre mňa
No a čo by ste povedali chlapovi ktorého žena pozvala na diskotéku ktorá sa mu páčila výzorovo aj povahovo a on odmietol
Pretože momentálne som tiež stretol jednu ženu niečo okolo 30 rokov, a to sa mi na nej páči že nie ja taká "pojašená" ako mladé dievčatá, taká kľudnejšia.
Pozve ma na diskotéku aj s priateľkou a ja odmietnem a hoci som dosť MGTOW orientovaný teraz to celkom ľutujem kua, veď nie každé ženy musia byť zlatokopky alebo také ktoré kazdemu lezu do postele
Chlapi a ženy nerobte chyby ako ja vždy radšej do toho choďte a dajte tomu šancu ako by ste mali ľutovať že ste to nevyskúšali
pre horcica:nic co by sa mi malo stat :DD len sa milo divim ze ludia s takymto zivotnym postojom sa najdu este :))
ralovid25 a tebe co sa udialo, ze prave toto je pre teba dolezite??? :)
ideálny muž je každý to lnm ženy nie su ideál :D
pre anonymka23 . jeee nemozen uverit ze v dnesnej dobe existuju ludia s tvojimi nazormi je to vynimocne viem o com hovorim:))))ak kce tak mi kludne napis na mail,mozme pokecat o takychto veciach ralovid25@atlas.sk
Dnes je to vsetko o vyzore ...
Tiež som sa stretol s jednou ženou, má 30 a je stále panna a mala asi jeden krátky vzťah...no ale ona je sympatická, nie žiadna kráska, a keď som sa jej na to pýtal tak mi odpovedala, že Tí čo chcú ju, ona nechce a Tí čo ju nechcú tak ona chce :) a myslím, že sa tu jedná dosť o výzor!! alebo ako to ona hovorí o charizmu !
grckagrc. Zda sa, ze ty si tiez extremista) Ved ty tu pises teraz najvacsie extremy)) Zivot sa da predsa vyplnit a naplno zit aj bez sexu. Nie je len cierna alebo biela. Zivot sa da vyplnat aj inym nez len sexom a milovanim. Ale aj tym. Okrem ineho)
Neviem preco vidite iba 2 extremy, bud zena, ktora ma sex je slapka, alebo ak nema tak jej tlieskate. Pravda je kdesi uprostred. To chcete povedat, ze zena, ktora mala vztah a aj sex so svojim partnerom pred 28 nema sebauctu?
Sorac, ale 28micka, ktora este nemala vztah a sex, to smrdi problemom. Bud psychickym, alebo ta sebaucta je hotovy narcizmus a nik jej nie je dost dobry.
Tipujem oba.
podla mna je lepsie ked je baba radsej v 28cke panna ako keby mala byt ako dnesne dievcata ktore vedia fakt len sexovat kade tade a potom placu nad svojim zivotom ze su slobodne matky ze dostanu pohlavne choroby a ze si ich nikto nevazi. Dnes je fakt inteligentny clovek co ma sebauctu povazovany za panoptikum . Ked dnes baba nieje kurva je nenormalna... nasa spolocnost je uz riadne prehnita