Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ideálny muž pre mňa

Príspevok v téme: Ideálny muž pre mňa
anonymka23

Ahojte, Myslíte si, že existuje ešte úprimný, slušný, inteligentný muž okolo 30 rokov, ktorému ide o vzťah a nehrnie sa hneď do postele so ženou, ale je ochotný si na ňu počkať? A kde sa dá taký stretnúť? Mám 28 rokov a som stále sama. Napriek tomu, že mám prácu, celý život sa vzdelávam, som komunikatívna, vraj aj sympatická, no nemôžem stále stretnúť niekoho, kto by za to stál. Občas idem na stretko, niekde na kávu či do kina, na výlet, ale nechcem sex s chlapom hneď po týždni, ani po mesiaci, aj keď by ma neviem ako veľmi priťahoval. Nie som nábožensky založená, len som zásadová a vážim si samu seba a to isté čakám aj od partnera. Mám svoje túžby, ale ide mi o viac ako o sex, preto som taká, aká som. Snažím sa pôsobiť veselo, nie zúfalo, ale v súkromí ma to trápi, že už v dnešnej dobe nie je viac zdržanlivých mužov, aj v mojom veku, ktorí by boli mne podobní. Alebo možno existujú?!

Prezyvka055

My sme s tym s priatelkou zacali relativne skoro (druhe rande).

Ktovie ci by to nebolo uz aj prve ale dali sme si ho vonku a k sebe som ju nepozval lebo som byt nechal bratovi ktory tam oslavoval nieco s kamaratmi, lebo som si povedal ze brat je prvy krat v nemecku a jeho prva oslava tak nech si uzije ze ja idem aj tak von. A mozno sa budes cudovat ale moj napad to nebol, no rozhodne som sa nebranil ale poslusne asistoval.

Ked sme sa o tom po roku dvoch bavili tak sme sa zhodli na to ze aj tak by to bolo len chodenie okolo horucej kase lebo jednoducho sme sa pritahovali. Na sexe nie je nic zle pokial ta ten clovek pritahuje a jednoducho aspon mas cistejsiu hlavu a mozes riesit s tym clovekom aj ostatne veci. Nakoniec to aj tak vsetko to chodenie smeruje len k tomu.

Samozrejme to rob len s clovekom ktoreho zeries a paci sa ti. Ako vravim my sme po sebe dost isli. U nas to bola taka osudova pritazlivost a sedeli sme si povahovo (aspon co sme sa trosku poznali a vedeli o sebe) a aj vlastnostami.

Ed59

Anonymka23:
Poviem ti jedno, neskutočné si vážim z tvojej strany, že pristupuješ k tomu tak, mám na mysli, že ideš s niekým vonku a hneď po prvom "rande" s ním neskočíš do postele alebo po týždni, mesiaci.
Pretože v dnešnej dobe nájsť takú ženu je vzácnosť, a to som si niekedy myslel, že ženy nie sú svine až také, ale v dnešnej dobe sú horšie ako muži, lebo od mužov sa to dá ako tak čakať, ale nájsť ženu o ktorej si myslím, že je v "pohode" a po čase zistíš, že je iba pretvarka(falošná) tak to už je smutné, a takú ženu ktorá rieši veľkosť penisu to nemá zmysel ani reagovať, z čoho chce byť vo vzťahu a neskôr si ho vziať. Z lásky alebo veľkosti penisu? Keď chce veľkého nech ide do stajne.
Ver tomu, že oplatí sa čakať. V dnešnej dobe je ťažko si myslieť, že existuje ešte ten pravý, ale ver tomu, že sú ešte muži ako ty, vedia počkať a vážiť si ženu a nejde im len o sex. Samozrejme aj to treba vo vzťahu, ale z lásky a nie zrobiť z toho dennú "rutinu".

0vecka

podla mna si napisala malo informacii kolko si s nimi randila kym sa na to vykaslali? robili ste spolu aj ine activity ako kavickovanie? boli tam aj bosky atd alebo len to vysedavanie?

anonymka23

Lenže ja som panna. A nechcem sa vyspať s niekým hneď po týždni. A, žiaľ, chlapi ma volajú už po týždni k sebe. Netvrdím, že nemám chuť občas, Úprimne, som zdravá žena, mám chuť sa milovať, ale chcem to z lásky. Nie po týždni randenia. A tiež sa obávam, že by ma chlap potom nechal, keď by si užil, lebo za týždeň asi toho druhého na káve či v kine nespoznám.

anonym345

Si este asi stara skola, pisese, ze obcas ides na stretko, kino, kavu atd.
No ked sa Ti aj niekto paci tak so sexom cakas viac ako mesiac, dva, tri?Ci kolko?
Uvedom si, ze na tie kavy, kina, stretka chodia tebe podobni muzi, lenze oni za tie dva mesiace najdu zenu, s ktorou aj ten sex maju a nevidia dalej zmysel sa tebou zaoberat a pritom mozes byt akokolvek perfektna.
Ludia vo veku okolo 30 uz maju svoje zazemie, status, dobra praca, byt takze tam celkom odpada to obdobie tzv. spoznavania.
Pokial si s niekym sadnem, je mi sympaticky, viackrat som s nim bola, stale je tam ta iskra tak preco pokial som zdrava zena a sex mam rada nevyskusam s nim bezpecny sex?
Mozno to posunie ten zacinajuci vztah do uplne inej dimenzie, zrychli vsetko okolo. Chlapov nebavi dnes zeny dobijat pol roka, rok doba sa zmenila a to hovorim ako zodpovedny, 30tnik co tiez hlada partnerku na urovni.
Ono takych zien co by rady kino, kavu, divadlo wellnes, vylety do aleluja je neurekom, len posunut to niekam tak to nie.