Ahojte, Myslíte si, že existuje ešte úprimný, slušný, inteligentný muž okolo 30 rokov, ktorému ide o vzťah a nehrnie sa hneď do postele so ženou, ale je ochotný si na ňu počkať? A kde sa dá taký stretnúť? Mám 28 rokov a som stále sama. Napriek tomu, že mám prácu, celý život sa vzdelávam, som komunikatívna, vraj aj sympatická, no nemôžem stále stretnúť niekoho, kto by za to stál. Občas idem na stretko, niekde na kávu či do kina, na výlet, ale nechcem sex s chlapom hneď po týždni, ani po mesiaci, aj keď by ma neviem ako veľmi priťahoval. Nie som nábožensky založená, len som zásadová a vážim si samu seba a to isté čakám aj od partnera. Mám svoje túžby, ale ide mi o viac ako o sex, preto som taká, aká som. Snažím sa pôsobiť veselo, nie zúfalo, ale v súkromí ma to trápi, že už v dnešnej dobe nie je viac zdržanlivých mužov, aj v mojom veku, ktorí by boli mne podobní. Alebo možno existujú?!
Ideálny muž pre mňa
podla mna to tak neni ako tu hovorite ... podla mna mat vztahy a vsetko co k tomu patri je dolezite aj preto aby si clovek zistil svoju hodnotu na trhu a tym padom vedel posudil potencionalneho partnera.. ak zakladatelka do 28. nic nemala tak je imho malo pravdepodobne ze ak nieco nezmeni ze niekoho este v produktivnom veku splasi. Ak jej to nevadi a si je ista ze to nebude strasne lutovat tak je to jej vec ale preco potom zalozila tuto temu?
to ze sa s niekym nechce vyspat po tyzdni zase na druhu stranu chapem ale nejako sa mi nezda ze by vsetkym islo iba o to...
Tak to je snad jasne ze si nezacne s hociakym blbcom. S takym by snad nesla ani von nieto este nieco viac.
anonym345 -> podla mna radsej nemat nikoho ako si niekoho vybrat len preto ze uz je vraj najvyssi cas a potom zit s niekym z nudze co ti vlastne nevyhovuje a vadi.
anonymka23 -> ja ti fandim v kazdom mojom prispevku tu.
Myslim, ze nestracaj zbytocne cas s randenim s ludmi ktorym nevyhovuju tvojim poziadavkam. Teda su ti nesympaticki alebo neinteligentni alebo proste ti v niecom nevyhovuju, sexu by som vsak nebal samozrejme ked ti ten clovek vyhovuje.
U mna napriklad to fajcenie alebo pitie, ako poznal som zeny ktore boli fakt sexi aj inteligentne ale proste mne by v tom vztahu nevyhovolalo a nevedel by som vystat partnera co fajci a jednoducho by ma to stvalo skor ci neskor takze si s takym proste nezacinam.
A ty mas tiez svoje priority tak sa ich drz. Vies co chces, nestracaj cas s tym co nechces a hladaj to co chces. Ja som precestoval svet dokial som nasiel. Takze asi tak :).
mozes byt skvela zena, kvalitna, vazis si samu seba, vies, ze si nieco dosiahla a nechces sa tzv. predat lacno, to je vsetko fajn
Len doba sa meni a musis aj s tymto faktorom pocitat, to, ze si ateistka vylucuje vplyv cirkvy atď.
Tak len nezmeskaj vlak, lebo by to bola skoda, najdes kvalitneho muza a mozete splodit v buducnosti kvalitneho cloveka a to sa cenni.
Dnes maju deti hlavne ti, ktori chrapu kade tade, potom sa vztahy rozpadaju, trpia tym deti, nedostava sa im co by mali dostat a potom cela spolocnost upada.
Len pozor na ten vlak, roky pribudaju a ver, ze aj ten kvalitny chlap si za ten pol rok, rok tu tebe podobne kvalitnu najde. Len preto, ze su obaja inteligentni, vedia co chcu a risknu to.Ty budes mat neustale ten casovy handicap a cakat na princa na bielom koni je mi divne, ked uvazujes rozumne.
neda sa to nerozoberat, lebo je to proti prirode. nieco tam bude, nejaky blok, ale tak ked chces cakat na ideal, tak cakaj. ked uz si tolko cakala.
Prezývka055:
Plne s tebou súhlasím. Tie požiadavky čo si dal, ti vlastné napovedia, či má to zmysel , nefajčí, nepije, nejaké spoločné záľuby alebo iné to už je podľa dotyčnej osoby aké ma nároky.
Asi ťažko by žena chodila z mužom, ktorý nesplňa jej nároky aspoň osem z desiatich a pod. a nenajdú spoločné slovo. Jediné vtedy, ak ide iba o sex z oboch strán, tomu sa nepovie vzťah, keď jeden alebo druhý mení mužov/ženy týždeň čo týždeň a povedia si napríklad po roku, že nepatríme k sebe a podobné kecy. To až po takom čase prišli nato, že nemajú sa k sebe, tak asi o čo tu šlo z ich strany, len o sex a slovo vzťah bol len zámienka. Čo je na smiech v dnešnej dobe, že 20-30 ročný majú vzťah ako 12-15 ročný, pusinky každú minútu, milujem ťa a po roku si dajú rozchod, lebo si povedia nemilujem ťa a podobne žvásty.
V dnešnej dobe sa 20 ročný + správajú ako puberťáci a to čo nazývajú vzťah môžme považovať ako detské držanie za ručičky.
Ďakujem pekne všetkým za priania a predovšetkým názory, nech sú akékoľvek.
Možno som náročná a možno nie. Ale ak mám byť náročná pre to, že chcem úprimného, pracovitého, sympatického (žiadny model, zaujali ma aj takí, ktorí sa iným babám nepáčili), verného, nemusí mať VŠ, ale musí mať niečo v hlave, tak potom náročná som. O takého, ktorému nedám po týždni či mesiaci a tak pôjde za takou, ktorú mu dá, o takého nestojím. Sex je tiež podľa mňa vo vzťahu dôležité. Alebo teda skôr hovorme o milovaní sa, ale ak nemá chuť si počkať na mňa a radšej ideš za inou, čo potom, keď by som mala s takým človekom byť, bude tehotná alebo vážne chorá a on bude chcieť mať sex? To si na ten čas nájde za mňa náhradu? Možno myslím viac do budúcnosti, než väčšina. Nechcem muža na noc, ale do života, nie sa spoznať a potom po pár rokov sa rozvádzať, lebo veď sme sa odcudzili, nepoznali sme sa v mladosti a pod..
Čo sa týka skúseností, bozky mám už za sebou, viem, že sú aj iné možnosti ako samotný sex. Mala som partnera dávnejšie, no boli tam iné, vážnejšie problémy a som rada, že som s ním vtedy ešte nespala. Pred rokom som tiež bola zaľúbená, trávili sme spolu čas,aj výlet bol, keďže nás delila diaľka a stretli sme sa veľmi sporadicky, bolo to len randenie v začiatkoch, netrávili sme spolu čas ako iné páry, necítila som istotu, nesnažil sa o mňa, a tak som to nechcela uponáhľať. Ale inak stretávam len takých, že po jednom stretku by už chceli sex, čo ma mrzí. Zúfalá nie som, veselá som, práca ma baví, aj záujmy, nerozoberám tieto skutočnosti len tak s niekým v reáli.
Ja nie som vymyslená! Asi súdite podľa toho, v akej spoločnosti sa pohybujete. Nikdy neviete, kto vo Vašom okolí je taký ako ja. A možno by ste nepovedali, keby ste ma videli, že som panna. Ale tak nechám každého, či chce tomuto veriť alebo nie. Ja mám svedomie čisté, pretože neklamem. Chcela som len názory a nie, aby ste ma súdili. Starám sa o seba a na 28 rokov nevyzerám., čo mi vravia aj v práci, aj v súkromí. Možno aj v tom je problém. Keď takmer 30-tka vyzerá na 20. A som ateistka.
Ja som mal dve priatelky. U prvej sme to robili na druhom rande (nebola panna, po cely vztah mala rada sex a viacmenej na nic nepovedala nie). U druhej sme prvy krat skusali asi tak po 8mesiacoch (bola panna, po cely vztah ju to dako nebavilo, aspon to tak na nej videlo. Ale ked uz bol, tak celkom ok. Ale kopec veci ani nechcela skusat). Teraz? Teraz hladam ako tu pise Prezyvka055. Mne je sice jedno ci to bude hned, po tyzdni, ci po mesiaci a ci bude panna, ci nie. Ale par mesiacov na nejaku nudiacu by som uz necakal.
anonym345 -> no tak je logicke ze niekto tie panny mat musi, pretoze sa rodia ako panny.
Ja som panny mal, pretoze som so sexom zacal skor ako v 18 no a v tomto obdobi je dost vysoka sanca na pannu. Samozrejme ked zacinas so sexom v 25 tak mozes uz mat problem s tym ak pannu chces. Ale podla mna by som to vobec neriesil, niektori to glorifikuju az do nebies ale imho je to precenovane.
Takisto je zbytocne v tomto rozoberat zakladatelku ako rozobera horcica alebo ty.
Podla mna zakladatelkino vysvetlenie je racionalne preco panna je. Nevidim v tom problem.
Dokonca aj keby niekto povedal ze nikto komu som sa pacil sa nepacil mne a ten kto sa mi pacil zas nechcel mna. Nevidim v tom problem. Nic do coho by som sa nevedel vzit. Respektive nechapat to.
Co je na tom divne alebo nepochopitelne?