Ideálny muž pre mňa

Príspevok v téme: Ideálny muž pre mňa
anonymka23

Ahojte, Myslíte si, že existuje ešte úprimný, slušný, inteligentný muž okolo 30 rokov, ktorému ide o vzťah a nehrnie sa hneď do postele so ženou, ale je ochotný si na ňu počkať? A kde sa dá taký stretnúť? Mám 28 rokov a som stále sama. Napriek tomu, že mám prácu, celý život sa vzdelávam, som komunikatívna, vraj aj sympatická, no nemôžem stále stretnúť niekoho, kto by za to stál. Občas idem na stretko, niekde na kávu či do kina, na výlet, ale nechcem sex s chlapom hneď po týždni, ani po mesiaci, aj keď by ma neviem ako veľmi priťahoval. Nie som nábožensky založená, len som zásadová a vážim si samu seba a to isté čakám aj od partnera. Mám svoje túžby, ale ide mi o viac ako o sex, preto som taká, aká som. Snažím sa pôsobiť veselo, nie zúfalo, ale v súkromí ma to trápi, že už v dnešnej dobe nie je viac zdržanlivých mužov, aj v mojom veku, ktorí by boli mne podobní. Alebo možno existujú?!

Mesačný princ

lemongirl - kto chce tam, pomôžme mu tam. Je celkom smutné, že si o mužoch myslíš toto, ale tak kto čo vyžaruje, to si aj pritiahne.

0vecka

lemongirl to je dobra blbost... ja osobne som nikdy sexstretka neskusal dali sme si rande a ked som videl ze to nikam nevedie ale ona mala zaujem tak preco si nezasexovat ked ona chce a samam mi lezie do postele?

lemongirl

FILIP TT
úplný súhlas s tebou...proste...mužom to vyhovuje...ideál, sex stretká občas káva bez záväzkov, akonáhle počujú slovo vzťah, rodičia, rodina, dieťa...majú tendenciu brať nohy na plecia....
ja verím, že nie všetci sa zľaknú, ved inak by som nemala vydaté kamošky...kľudne aj po tridsiatke...sex neurýchli nič, cesta ku koncu, môj názor, zo začiatku hrrr..parádička, no žena začne vyžadovať city...aj duševný vklad do vzťahu a tam sa vidí ako dalej, čiže, najprv z kamarátstva, stretnutí mimo bytu a tak...potom aj v byte...a sex čím neskôr tým lepšie, kto to neustojí, nie je partner pre mňa, ako ja pre neho

bupu

Problem moze byt, ze o muzoch toho asi vela nevies.Povazuju sex za dolezitu sucast vztahu.Vzdy to tak bolo. Ked to nerespektujes, tak vlastne chces muza, ktory by ani muzom nebol.
Dalsia vec, ze muzom sa za zenou ani velmi behat nechce.Casto si myslia, ze ch zena odmieta a ona sa pri tom chce len vyzivat vo svojom narcizme a cakat, ze muz bude za nou doliezat.Ako sa zvyklo hovorit, ze za zenou, ani elektrickou sa nebeha.Pride dalsia.

bupu

Problem moze byt, ze o muzoch toho asi vela nevies.Povazuju sex za dolezitu sucast vztahu.Vzdy to tak bolo. Ked to nerespektujes, tak vlastne chces muza, ktory by ani muzom nebol.
Dalsia vec, ze muzom sa za zenou ani velmi behat nechce.Casto si myslia, ze ch zena odmieta a ona sa pri tom chce len vyzivat vo svojom narcizme a cakat, ze muz bude za nou doliezat.Ako sa zvyklo hovorit, ze za zenou, ani elektrickou sa nebeha.Pride dalsia.

Iiiii

Ja som so svojou ex nikdy nehovoril, lebo som jej nechcel skákať do reči:-) Ale vtedy bola iná doba, doba čiernobielych odtieňov, nebol Sky.e, ani Fa.ebook. Teraz by som mal šancu jej niečo povedať, lebo by som jej poslal cez Skype videonahrávku, ale pochybujem, že by si ju vypočula do konca, asi by mi hneď volala:-) Aby si to vydiskutovala sama so sebou - ha, ha.
"Našťastie" som to od nej odkukal a po čase som zistil, že keď človek hovorí sám so sebou, tak sa toho niekedy dozvie viac než ako keď hovorí s niekým iným:-)
F.cked to nie je zlá vlastnosť:-)

Iiiii

Tie dnešné vzťahy sú tak domotané, že už je lepšie mať vzťah ku psovi alebo ku knihám než k ľuďom. Nechcem, aby moje slová vyzneli ako útok na niečo alebo proti niečomu, lebo mne je to totálne šuma fuk.
Keby existovali nejaké kvalitné zoznamovacie agentúry alebo niečo like that, kde by sa kládol dôraz aj na to, akú má daný človek povahu, mal by tam trebárs nejaký psychologický posudok, aké ma vzdelanie, tak by to bolo o dosť efektívnejšie.
Tak mi to príde, že sa kladie dôraz len na výzor, čo ešte neznamená, že keď niekto vyzerá zle, tak musí mať automaticky aj dobrú povahu:-)

vaporwave

anonymka23 - zrejme asi ten kkkk ma nejake povolanie kde sa velmi komunikuje, takze ked dojde domov nepotrebuje dalsieho komunikatora pocuvat a riesit ... no a faktom je ze na svete je dost komunikativnych a ukecanych zien s kadejakymi naladami ... :D