Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ideálny muž pre mňa

Príspevok v téme: Ideálny muž pre mňa
anonymka23

Ahojte, Myslíte si, že existuje ešte úprimný, slušný, inteligentný muž okolo 30 rokov, ktorému ide o vzťah a nehrnie sa hneď do postele so ženou, ale je ochotný si na ňu počkať? A kde sa dá taký stretnúť? Mám 28 rokov a som stále sama. Napriek tomu, že mám prácu, celý život sa vzdelávam, som komunikatívna, vraj aj sympatická, no nemôžem stále stretnúť niekoho, kto by za to stál. Občas idem na stretko, niekde na kávu či do kina, na výlet, ale nechcem sex s chlapom hneď po týždni, ani po mesiaci, aj keď by ma neviem ako veľmi priťahoval. Nie som nábožensky založená, len som zásadová a vážim si samu seba a to isté čakám aj od partnera. Mám svoje túžby, ale ide mi o viac ako o sex, preto som taká, aká som. Snažím sa pôsobiť veselo, nie zúfalo, ale v súkromí ma to trápi, že už v dnešnej dobe nie je viac zdržanlivých mužov, aj v mojom veku, ktorí by boli mne podobní. Alebo možno existujú?!

kkkkk

Pijavičkou môže byť či ti dá po týždni, alebo po svadbe, od toho to nezávisí. Myslím, že sa dnes zdržanlivosť dosť preceňuje.
U ženy to môže byť prehnanými nárokmi, keď každý radšej zdupká bez boja, u muža to môže byť vlastnou neschopnosťou, fóbiou, nízkym sebavedomím. Určite neplatí, že keď sa niekto zdržiava, tak je to človek mimoriadnych kvalít ... a možno má len menší problém, s erektílnou disfunkciou, ktorá s určitosťou príde, ak sa niečo dlhodobo zanedbá.

0vecka

Ed59 by ma zaujimalo ci ty vobec mas partnerku... ja som sa podobne ako tu prezyvka tiez so svojou manzelkou vyspal na 2 rande a bohvie ci by sme teraz cakali dieta ak by mi pol roka nedala.... som si skoro isty ze nie

Ed59

Halóooo, ja nemám žiadny problém, ja nepotrebujem poradiť, len som povedal svoj názor a chcel som osobe, ktorá túto tému založila naznačiť to, že existujú muži ako je ona, čo si vážia sami seba a partnerku.
Trochu som naznačil, že aj pre mužov je ťažké si nájsť normálnu ženu, ktorá nebude len pijavica na "predku".

svoja

Prepáč, napísala si že má byť inteligentný, slušný, ..., ale predpokladám že máš tých nárokov asi viac, a Loptoš má pravdu, že zväčša sú už zadaní

kkkkk

Ed59 - ešte sa sťažuj, kuuurňa, nabudúce budeš mať presne takú, nedá, aj z bozkami bude big problém, mazlenie detto, až po svadbe ... presne takú ti prajem:) ... a neboj sa, aj ona bude mať X iných chýb a nedostatkov. Joj, ako keby toto bolo to najdôležitejšie. Možno má zadávateľka len premrštené nároky, každý ešte hodí pokusnú sondu a keď nič, tak uteká čo mu nohy stačia.

Prezyvka055

Inak este jedna vec anonymka, najst ideal na prvykrat je nemozne, lebo napriklad ani ja sam som pri prvom vztahu nevedel co uplne chcem a nemyslim teraz ze som bol decko alebo co ale jednoducho som nemal skusenosti. A ak nemas skusenosti tak nevies na zaklade toho konat. Po niekolkych vztahoch som vsak skusenosti nabral a vedel som co chcel ale hlavne som aj vedel co nechcem.

Takze najst ideal na prvy krat podla mna nemozne :) mozno to niekto dokazal, gratulujem mu (ak teda neklame len sam seba).

Ed59

0vecka:
Tak samozrejme v reále ti nepovie žena, že ho máš takého a takého...
Mal som na mysli tu založené témy od mužov a riešili, či je veľký alebo malý a pod., a boli príspevky od žien a povedali, že napr. pod pätnásť centrimetrov by "niešli" a podobne.
Len tak v tvojej pripomienke, táto téma je o niečom inom...

Svoja

Prajem ti vážne, aby si natrafila na toho ideálneho muža pre teba, aj keď neviem (nerozpísala si), ako si ho prestavuješ. Možno budeš musieť z nich trochu upustiť a dať šancu niekomu, čo sa k tvojmu ideálu aspoň približuje. Keď stretneš nejakého fajn chlapa, ktorý sa ti bude celkom pozdávať a bude ťa priťahovať (chcel by niečo viac), skús sa mu zdôveriť, že si ešte panna a nechceš sa s tým ponáhľať. Nemusíš pri ňom predsa prísť hneď o poctivosť, sú aj iné praktiky..., ak bude rozumný tak to pochopí a neskôr uvidíš či chceš aj niečo viac. Nejako začať treba.

Loptoš

Existujú celkom určite ale už len preto že sú taký ako si opisala sú zadaný.Ulovi si ich vždy nejaká krava od vedľa.Poviem ti otvorene vo svojich tridsiatich rokoch si už dostatočne múdra a skúsená aby si vedela čo chceš a preto je to ťažké veľmi ťažké.Som chlap a poviem ti ako to funguje z nážho chlapského pohladu.Chlapy chcú sex sex a sex.Keď chlap povie iné pretvaruje sa.Môžeš byť pekná,dobrá,uprimná,starostlivá atď príde krava čo mu dá a má ho.Teraz aby som ta neodplašil.Na mladého človeka sa skôr niekto nalepí lebo je ochotny viacej riskovať.Ty si viacej uvedomelá tak už zvažuješ.Ďalej musíš si. ujasnit v akých vodách lovíš a akú návnadu použiješ.Na makovník ti nikto neskočí keď môže mať pečenéDo kina chodia ludia väčšinou v pároch a v kostole musíš ticho sedieť.Moja rada znie zalov v doposial nelovených vodách .Použi vhodnú návnadu a skús trochu zariskovať.Ps:Príde to ked to nebudeš čakať .Keď si sama máš to akoby napísané na čele som sama......Ked sa budeš z niekim stretávať(nemusiš ho hned tahat domov) alebo ked si niekoho najdes nevážneho tak sa otvoria nebesá a naskytne sa ďalší a ďalší nebudeš vedieť koho si skôr vybrať.Zadaný ludia sú hneď žiadanejší.....nemaju na cele napísané som sama.Sú spokojný veselí sebavedomý a taký ludia sú žiadamý buť žiadaná držim palce..