Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekológ Modra

luubinka

ano, aj toto su dovody preco som k nemu zacala chodit pred troma rokmi. myslim ze tam nie je o com - super vybavenie, moderne, ciste prostredie, minimalna cakacia doba, odborny pristup.

samija

ako malo by to byt vsade, ale u niektorych doktorov je to fakt vyhra taka klimatizacia :D cize sa tam musi aj dobre cakat potom na rad, ze ti to odbura nejako tu myslienku aky cas tam stravis. a hlavne pre tehotne si myslim ze to musi byt riadna ulava.

darrianna

Čo si, pán doktor má modernú ako ambulanciu tak aj čakáreň. Dokonca tú má vybavenú aj klímou čiže radosť si chodiť aj sadnúť do čakárne cez leto :D

maca342

A co sa tyka vybavenia tak je pan doktor na tom ako? Kedze by som rada tiez chodila k niekomu u koho to nepachne nemocnicou a hlavne sa tam necitim ako v 62-hom :D

kajana

Jasne to odporucam aj ja vsetkymi desiatimi a mozem ti potvrdit ze sa nemusis bat ze by si sa nedovolala alebo ze by ti nezdvihli telefon. Ako jasne stat sa moze ked maju nejaky natresk ci nieco surne, ale nestava sa to nejako casto alebo ze by si sa nedovolala cele doobedie, to vobec nie.

simciacik

Najlepsie by si mala keby si mu zavolala a spytala sa, alebo sa rovno objednaj cez internet k nemu ako na prve vysetrenie a budes to mat najistejsie :)

stastna125

no dobre a to ako prebieha ked chcem k nemu prestupit a rovno aj s takouto vecou? musim si od stareho doktora zobrat kartu a normalne mam zavolat ci rovno ist tam osobne?

darienka

ano on riesi aj predoperacne vysetrenia, kadejake tie pripravy k operacii jednodnovky ako je aj napriklad konizacia krcka maternice. a myslim si ze dobre urobis ked to takto spravis, este lepsie by bolo prejst k nemu nejaky cas vopred.

stastna125

takze ked ma caka konizacia krcka maternice tak to mozem v pohode vybavit aj tu u pana doktora? lebo tak ci tak by som chcela prestupit a ked uz tak by som to vzala tymto stylom jednym "vrzom".

benquis

Kočky ja čo viem tak pán doktor robí také tie jednodňovky a kním spojené aj konzultácie. Takže v tomto smere sa môžete na neho spoľahnúť a dohodnúť sa s ním v prípade nejakých plánovaných zákrokov jednodňových.