Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
Ja mám gynekológa - muža, mala som predtým aj ženu, no nepáčil sa mi jej prístup a hlavne nerada som chodila na vyšetrenia, pretože nemala ten cit taký ako môj terajší pán doktor. Veľa detí mojich známych teda ako dievčat sa hanbí ísť k mužovi a preto berú radšej ako voľbu ženu, no asi záleží od toho na koho natrafíš.
tak to som pocula uz aj ja, ze vraj muzi su citlivejsi ako zeny, no ja som celkovo taka hanbliva, pre mna by bol najlepsi taky nejaky asi doktor srandista alebo taky co vie uvolnit atmosferu a vie sa pobavit aj o inych veciach. a zrejme aj prostredie vela urobi. takze hovoris ze ti vyhovuje po odbornej stranke a gynekolog ako muz?
Ja chodim uz nejaky cas k panovi doktorovi Pavlitovi a poviem ti, ze nemenila by som. Nesla by som k zene, je to fakt, ze muzi su v tomto taki povedala by som citlivejsi a pri takychto veciach gynekologickych je to velmi dobre.
toto aj ja mam tak trosku strach, si teda rada, ze chodis teraz k muzovi?
osobne som chodila iste obdobie k zene, k doktorke, lenze prisla som na to, ze fakt ze zeny nemaju taky cit ako chlapi v tomto, akoze bala som sa ich k muzovi, gynekologovi, ale dnes uz viem, ze som sa bala ale ze uplne zbytocne.
berca, ale takto by to nemalo byt, mna takyto pristup dostava po pravde do vyvrtky!
Vsetko je to o pristupe, je to proste tak. Kazdy gynekolog si ani neda zalezat na tych vysetreniach, niektori len mavnu rukou a neriesia nejake caste zapaly alebo nieco. Povie ti, ze mas zmenit stravu, ale je mu uplne jedno, ze ty jes zdravo, takze tym to rozhodne byt nemoze. Niektori su fakt bezohladni.
to je jedna vec a dalsia vec je, ze je proste ten doktor taky vludny, ze vsetko pekne vysvetli a da najavo, ze mu moze pacientka verit. to spravi rozhodne vela :)
áno, to je pravda, to je veľmi dôležitá. žiadne dievča sa samé od seba v takom mladom veku nezoberie a nejde k tomu gynekológovi.
asi nie az tak rozumna :D ale ono vela spravi ta vychova a ako ta k tomu mama vedie. so mnou isla v 18tke automaticky, nastastie som teda skor nemusela, nemala som ziadne problemy predtym.