Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
tak cez tento link som sa aj ja objednávala. je to rýchle, dokonca sa im uvoľnil skorší termín, tak ma pani sestrička kontaktovala. u môjho predchádzajúceho lekára som sa viac ako pozdravu nedočkala, dokonca ani po vyšetrení som nevedela, či sa niečo deje alebo nie.
lienerka55 nemusíš vôbec váhať veru, ja už som u pána doktora roky. uňho sa rozhodne stresovať nebudeš, má aj milú pani sestričku, objednať sa k nemu dá na jeho stránke www.zenskylekar.sk.
ako to tu tak citam, asi sa ani nemusim pytat, koho odporucate. aj z mojej velmi nelichotivej skusenosti som sa rozhodla pre zmenu. len sa chcem spytat, ci sem viete hodit prosim nejaku stranku, kde sa da k panovi doktorovi objednat, lebo asi som ju tu prehliadla. radsej dam takto na vase odporucania a osobne skusenosti ako riskovat zas, ze sa dostanem k niekomu, kto ma bude stresovat kazdu jednu prehliadku.
matinaruzto je ta najlepšia skúsenosť a presvedčenie sa - osobne. aj keď je to väčšinou žiaľ až po nejakých tých zlých skúsenostiach. ja som sa v tom utvrdila, že pán doktor je ten správny lekár pre mňa, keď som potrebovala riešiť operačne jednu vec a on sám mi to spravil. to som bola prekvapená, aj rada samozrejme, lebo veď v takýchto chúlostivých veciach sa mi zrovna nechcelo hľadať ďalšieho lekára...
my sme s maminou presne preto chceli odist od gynekologicky, len sme vahali kam. nakoniec sme sa rozhodli pre pana doktora. mamina bola uz zufala, potrebovala niekoho, kto jej vyriesi klimakterium.?
vvendy je to až nepochopiteľné, ako sa dokážu ženy k ženám správať. Namiesto toho, aby sme držali spolu a podporovali sa, tak robíme opačne.
vvendy veru, zažila som to aj ja, našťastie len chvíľu. asi dve preventívky mi trvalo, kým som od takej lekárky odišla k doktorovi pavlitovi. po prvej návšteve som pochopila, že to bolo správne rozhodnutie.
kolaria kamoška chodila ku takej gynekologičke, že keď mi hovorila zážitky, len som sa smiala. Miestami mi bolo z toho aj doplaču, že toto dokáže žena žene urobiť....
evicka085 vsetko dopadne dobre. Uvidis, ked tam prides, vsetko z teba opadne. Uz mas teda termin?
kolaria dievcata sa dost hanbia, preto chcu vacsinou zenu. Az potom neskor zistia, ze vacsinou byvaju zeny menej empaticke.
evicka085 ja keď to porovnám s mojou predchádzajúcou gynekologičkou, určite sa môžeš tešiť. Ona bola totižto tak necitlivá a spolu s jej prístupom, no proste som vtedy hrozne nerada chodila na vyšetrenia. Viem, že pre mnohé mladá dievčatá je žena lepšia voľba, keďže sa hanbia, ale počula som to od viacerých kamošiek, že proste ženy gynekologičky nemajú taký cit. To sa nedá vôbec porovnať oproti pánovi doktorovi.