Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
Vsak presne to som si hned predstavila, aj preto som isla odtial prec. Ale aj to cakanie, predbiehacky...To bolo na nervy...
berca a si predstav, ze by si do toho potrebovala fakt riesit nejake komplikacie, a musela este cakat u dalsich, to by mna asi porazilo. to uz nevravim o tom, ze nie kazdy je taky fajn, takze to by bolo otras.
Ach, ja som sa po mojich zlych skusenostia a nekonecnym cakaniach v cakarni na preventivku uz konecne dotlacila k zmene. Vsak to bolo otras, aby som od rana sedela a medzi tym ma 4 pacientky predbehli, netusim preco. Nastastie som doteraz ziadne zdravotne komplikacie nemala, ale aj tak sa mi rozhodne nechce travit cely den v cakarni, aj ked je to len raz do roka...
Naty63 presne, celkom sa to tu začalo uberať iným smerom, a teda rozhodne nie pozitívnym. negativity máme všade už dosť.
no dosť už o negatívach, však každá sme sa tomu nakoniec v oblasti gynekológie vyhli, alebo prešli teda k pánovi doktorovi.
ja sa zeny podporovat snazim, ak je to teda co i len trochu mozne. podla mne ja strasna doba, takze celkovo by sme sa mali ako ludia viac podporovat, chvalit a byt k sebe o trochu milsi. lebo vsade sa stretavam nie len s nezaujmom a lahostajnostou, ale uz dlhsie vidim taku to neprajnost, zavist a robenie zla.
ale je to hrozné, že to my ako ženy povieme na iné ženy, no je to niekedy tak. rada by som pochválila a povzbudila ale niekedy sa nedá.
to som uz o zenach tiez pocula, ale tak zas netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca.
ja mám zase nemilú skúsenosť so ženou na pozícii gynekológa. s tou, čo som sa stretla ja, bola dosť necitlivá, neviem, čím to bolo. preto som si hľadala ako lekára muža.
ja som tiez par doktorov poskusala, a to nie len v bratislave, ale aj okoli, lebo som chcela niekoho, kto ma bude pocuvat a kto mi bude vediet veci vysvetlit.