Gynekológ Modra

berca

Vsak presne to som si hned predstavila, aj preto som isla odtial prec. Ale aj to cakanie, predbiehacky...To bolo na nervy...

zabkiara

berca a si predstav, ze by si do toho potrebovala fakt riesit nejake komplikacie, a musela este cakat u dalsich, to by mna asi porazilo. to uz nevravim o tom, ze nie kazdy je taky fajn, takze to by bolo otras.

berca

Ach, ja som sa po mojich zlych skusenostia a nekonecnym cakaniach v cakarni na preventivku uz konecne dotlacila k zmene. Vsak to bolo otras, aby som od rana sedela a medzi tym ma 4 pacientky predbehli, netusim preco. Nastastie som doteraz ziadne zdravotne komplikacie nemala, ale aj tak sa mi rozhodne nechce travit cely den v cakarni, aj ked je to len raz do roka...

anicka89

Naty63 presne, celkom sa to tu začalo uberať iným smerom, a teda rozhodne nie pozitívnym. negativity máme všade už dosť.

Naty63

no dosť už o negatívach, však každá sme sa tomu nakoniec v oblasti gynekológie vyhli, alebo prešli teda k pánovi doktorovi.

zabkiara

ja sa zeny podporovat snazim, ak je to teda co i len trochu mozne. podla mne ja strasna doba, takze celkovo by sme sa mali ako ludia viac podporovat, chvalit a byt k sebe o trochu milsi. lebo vsade sa stretavam nie len s nezaujmom a lahostajnostou, ale uz dlhsie vidim taku to neprajnost, zavist a robenie zla.

anicka89

ale je to hrozné, že to my ako ženy povieme na iné ženy, no je to niekedy tak. rada by som pochválila a povzbudila ale niekedy sa nedá.

Naty63

ja mám zase nemilú skúsenosť so ženou na pozícii gynekológa. s tou, čo som sa stretla ja, bola dosť necitlivá, neviem, čím to bolo. preto som si hľadala ako lekára muža.

zabkiara

ja som tiez par doktorov poskusala, a to nie len v bratislave, ale aj okoli, lebo som chcela niekoho, kto ma bude pocuvat a kto mi bude vediet veci vysvetlit.