Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
Dnes mam preventivku u svojho doktora. Ako damy poviem vam sedim tu od siedmej a este stale nic. Lebo najprv odbery a uz styrikrat som mala ist na rad ale samozrejme prisla nejaka tehotna co automaticky zobral prednostne. No mam nervy a zachvilu asi aj dekubity.
ano pan doktor vykonava aj nadstandardne sluzby ako pre tehotne tak aj pre "obycajne" zeny. napriklad moj stary gynekolog mi ani raz za cely cas nerobil kolposkopiu ci dokonca moj partner mohol byt pri sone babatka.
Takze pan doktor ponuka aj nejake nadstandardne sluzby? Myslela som ze vykonava klasicke sluzby. A co konkretne take nadstandardne ponuka? S partnerom planujeme babatko, zatial sa nam akosi nedari, tak mozno je pricina aj v tom gynekologovi.
za mna perfektna skusenost aj ako tehotna aj normalne na prehliadky aj so zdravotnou komplikaciou - no ja som pana doktora vyskusala asi po vsetkych strankach :D
simciacik a chodis k nemu "odjakziva" ? a preco by si ho nemenila, ved za mna gynekolog ako gynekolog, kazdy robi tie iste vysetrenie predsa.
krinka no ved jasne, ved ja viem podla seba ako som sa hanbila na prvom vysetreni a to som uz bola "stara koza" :D neviem si predstavit ked tam ide tak dievca v 15tich ci nebodaj este mladsie. a este ked je doktor nejaky neprijemny, ze ma akoze vtipne poznamky.
áno prostredie, prístup a aj nálada či už sestričky alebo doktora veľmi ovplyňuje celé vyšetrenie. už ďalšie plus je rôznorodosť služieb, lebo nie všade ti doktori poskytnú ten nadštandard, možno aj preto aby nemali nejakú robotu navyše, no a potom to tak aj vyzerá.
no vidim kocky ze sa skor priklanate k tomu muzovi, asi na tom nieco bude. ja som sa uz o tom rozpravala aj s maminou, ona tiez zvazuje prestup k druhemu doktorovi, ktory by nejako vyriesil jej klimakterium, je z toho chuda cela zufala, len stale nevie, vraj kazdy doktor je doktor a kazdy robi tie vysetrenia co ma urcene.
ja som taka rada za toho mojho pana doktora a uz aj moja mamina nad nim premysla, zacala mat iste zdravotne zenske problemy vo svojom veku, no a ten jej aktualny doktor sa akosi moc nema k tej spravnej liecbe. navyse ked ju aj vysetruje tak pani sestricka mu pozera spoza chrbta ak do televizora.
Veru nemenila by som, aj po odbornej stranke, aj po tej komunikacii. Presne je to o tomto, aby potom ludom nevznikali tie syndromy bieleho plasta. Mal by to brat na vedomie kazdy jeden doktor.