Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekológ Modra

kajana

Jasne to odporucam aj ja vsetkymi desiatimi a mozem ti potvrdit ze sa nemusis bat ze by si sa nedovolala alebo ze by ti nezdvihli telefon. Ako jasne stat sa moze ked maju nejaky natresk ci nieco surne, ale nestava sa to nejako casto alebo ze by si sa nedovolala cele doobedie, to vobec nie.

simciacik

Najlepsie by si mala keby si mu zavolala a spytala sa, alebo sa rovno objednaj cez internet k nemu ako na prve vysetrenie a budes to mat najistejsie :)

stastna125

no dobre a to ako prebieha ked chcem k nemu prestupit a rovno aj s takouto vecou? musim si od stareho doktora zobrat kartu a normalne mam zavolat ci rovno ist tam osobne?

darienka

ano on riesi aj predoperacne vysetrenia, kadejake tie pripravy k operacii jednodnovky ako je aj napriklad konizacia krcka maternice. a myslim si ze dobre urobis ked to takto spravis, este lepsie by bolo prejst k nemu nejaky cas vopred.

stastna125

takze ked ma caka konizacia krcka maternice tak to mozem v pohode vybavit aj tu u pana doktora? lebo tak ci tak by som chcela prestupit a ked uz tak by som to vzala tymto stylom jednym "vrzom".

benquis

Kočky ja čo viem tak pán doktor robí také tie jednodňovky a kním spojené aj konzultácie. Takže v tomto smere sa môžete na neho spoľahnúť a dohodnúť sa s ním v prípade nejakých plánovaných zákrokov jednodňových.

zizuska

toto som teda neriesila zatial nejako, no je to veru zaujimavy poznatok. ako myslim ze mne by postacil hlavne gynekolog ktory vie co ma robit a ma aj nejako moderne zariadenu ambulanciu ze ide s dobou a teda aj tie vysetrenia maju vacsiu kvalitu.

majusaa

to asi vacsinou len ked je gynekolog v nemocnici aj to musi mat asi nejake atestacie nie? je to ale jednoznacne vyhoda ked ta ma operovat ci rodit doktor ktory ta v podstate aj po tej zdravotnej stranke pozna a nie taky co ta vidi prvy raz a hadze ta do jedneho vreca s ostatnymi.

zandriara

tento pan doktor co ho tu spominate aj operuje ci riesi iba klasicke preventivky a tehotne zeny prosim vas? hladam noveho doktora a najlepsie by bolo takeho co by ma v pripade komplikacii vedel aj odoperovat, pretoze tak si myslim ze je to najlepsie.

darienka

a co treba dodat je asi ze ono tak aj u neho funguje a je to dodrziavane :D lebo velakrat sa mi stalo ze sice mal doktor nejako rozpisane ordinacne hodiny ale ani zdaleka sa realite nemohli rovnat.