Gynekológ Modra

zabkiara

ja som teiz tak zacinala, len ako doplnok som si nasadila nejake veci z lekarne, co mi doktor odporucil. zatial sme v stadiu, ze nesnazime sa, ale ked sa zadari, bude to super. asi sa bojim si priznat, ze by sme sa do toho pustili vedome, a nakoniec by sa nepodarilo....

neya

Naty63 ja som sa presne obratila na doktora, ze teda nedavame si pozor, nie ze by sme sa velmi snazili, ale chceme tomu nechat volny priebeh, ci by mi nieco doporucil, aby sa telo pripravilo nejako dopredu. a viac som to neriesila. urcite je to ine, ak sa nedari. vtedy asi obycajne doplnky nepostacuju, ale podla mna je dolezite, hovorit o tom v prvom rade so svojim gynekologom.

Naty63

lienerka55 to je to najlepšie, čo môžeš urobiť. kamoška totižto prvé čo, začala googliť, a pohroma bola na svete. miestami som mala pocit, že jej už trošku to tehotenstvo udiera na mozog. ale potom sa našťastie spamätala a trochu sa upokojila. pri druhom to už bolo oveľa lepšie. lekár ti predsa poradí to najdôležitejšie, čo je najlepšie pre teba a tvoje budúce dieťa, prípadne odporučí niečo na podporu otehotnenia...

anicka89

dobre robíš, že sa dopredu nejdeš nervovať. psychika vie spraviť veľmi veľa v takýchto prípadoch, hlavne keď sa na to sústredíš a nejde to úplne podľa plánov či predstáv. uvidíš, čo ti pán doktor poradí, prípadne či navrhne nejaké vyšetrenie.

lienerka55

anicka89 chcela by som sa popytat urcite na nejake veci, doplnky, co sa tyka tehotenstva, lebo sme sa s partnerom rozhodli, ze je najvyssi cas, ale tak v dnesnej dobe je to take vselijake, vela pocuvam, ze kazdy ma nejaky problem. ale nechcem sa vrhnut na net a vsetko si studovat, aby som sa nestresovala velmi dopredu.

anicka89

lienerka55 istotne to prebehne úplne v pohode, nemusíš sa stresovať zbytočne. a ak budeš mať nejaké otázky, alebo ak by si niečomu nerozumela, kľudne sa pýtaj. pán doktor s tým nemá najmenší problém.

Naty63

tak vidíš, paráda, že si sa objednala. to je výhoda online objednávania, že si vieš vybrať ten termín s časom, ktorý ti vyhovuje. ja som vždy po preventívke taká spokojnejšia, že som niečo pre to svoje zdravie urobila.

lienerka55

Naty63 uz som sa veru objednala cez tu ich stranku, vsetko maju tak fajn urobene, ze som to mala za par sekund hotovo. mala si pravdu, ze to nebyva nadlho, tiez mi ukazovalo nejaky termin do tyzdna, ja som si to trochu prisposobovala aj praci, aby som si nemusela brat volno. som zvedava, ako dopadnem ?

Naty63

lienerka55 rado sa stalo. keď viem niekoho dobrého odporučiť, rada to spravím. myslím, že to na tú preventívku určite strihneš. u pána doktora nebývajú dlhé čakacie doby. ja som sa nedávno objednávala na preventívku a do týždňa som mala termín. vieš si tam vybrať aj čas, takže je to na tebe, kedy sa ti bude dať ísť.

lienerka55

Naty63 dakujem ti, pojdem si to popozerat a objednat sa veru. uz sa mi aj tak blizi tusim preventivka o nejaky mesiac, takze by som ju rada absolvovala u noveho pana doktora. snad bude mat volne terminy. neviete, ci sa velmi dlho caka, ak som uplne nova pacientka?