Gynekológ Modra

kolaria

evicka085 ja keď to porovnám s mojou predchádzajúcou gynekologičkou, určite sa môžeš tešiť. Ona bola totižto tak necitlivá a spolu s jej prístupom, no proste som vtedy hrozne nerada chodila na vyšetrenia. Viem, že pre mnohé mladá dievčatá je žena lepšia voľba, keďže sa hanbia, ale počula som to od viacerých kamošiek, že proste ženy gynekologičky nemajú taký cit. To sa nedá vôbec porovnať oproti pánovi doktorovi.

evicka085

krinka perfektné, ďakujem. pôjdem sa tak objednať. už sa celkom k pánovi doktorovi aj teším, ale aj bojím jasné. sú to také zmiešané pocity. tak dúfam, že všetko dobre dopadne. dám určite vedieť.

vvendy

zuzanhitka presne tak. stačí, keby si aspoň uvedomia, že my sme to neštudovali. áno, možno máme podľa nich hlúpe otázky, ale inak sa to spýtať nevieme. ako im máme vysvetliť, čo nás trápi, ak sa nás to pýtajú tak, že im nerozumieme?
jarulinda ja som si našťastie našla takého gynekológa, ktorému nielen rozumiem, ale sa aj zaujíma.

limovienka

lorQa boze, to preco tak zanedbala? ved ktovie, co by sa jej vsetko mohlo dalej vyvrbit, ked by nesla vobec. je to trochu nezodpovedne. ja len dufam, ze nezanedbava tak vsetky preventivky, lebo sa jej to neskor moze velmi vypomstit.

kotros

lorQa to fakt nikdy nebola ta kamoska u gynekologa, ked uz bola vysokoskolacka? dnes, ked to je vsade propagovane, ake dolezite su preventivky hlavne v mladom veku, to je az zvlastne. chvalabohu, ze si ju objednala. ja teda chodim vzdy pravidelne na prehliadky ku vsetkym lekarom. dnes fakt nevies, kedy ti to moze doslova zachranit zivot.

lorQa

krinka ja som sa presne takto objednávala na vyšetrenie. Dokonca aj kamošku z výšky som tak objednala, lebo keď mi zahlásila, že v živote nebola u gynekológa, tak som skoro odpadla.

krinka

evicka085 na stránke má pán doktor objednávkový formulár, skús sa cez to k nim objednať a vyber z tých možností. potom do poznámky v ďalšom kroku uveď, že ide o prvotné vyšetrenie. veď tam na konci zadávaš aj telefónne číslo, tak keby bol problém, zavolajú ti.

jarulinda

evicka085 jasne chapem, ved vyskusaj a uvidis. Daj urcite vediet, ako si dopadla.
vvendy zhrnula si to asi za nas vsetky pekne. Ved kazda sme si takymito doktormi presli. Ja len dufam, ze sa viacerym zenam podari najst toho svojho lekara, ktoremu budu doverovat a bude k nim naozaj dobry.

zuzanhitka

vvendy toto aj mna minule napadlo. mozno keby sa trosku vziju do situacie nas chorych, resp obycajnych ludi, ktori chcu absolvovat prehliadky bez stresu ...
evicka085 po tolkom utrpeni si zasluzis niekoho chapaveho, presne ako mam aj ja. verim, ze by sa ti k takemu doktorovi chodilo lahsie.

evicka085

zuzanhitka áno, to presne chcem, aby som sa mohla bez strachu opýtať niečo.
jarulinda veru ešte nie, nejako mi to zatiaľ nevyšlo. chcem sa skúsiť objednať online, len neviem, či je to možné, keď som neni zatiaľ uňho registrovaná.