Gynekológ Modra

anicka89

zabkiara je fajn, že máš lekára, s ktorým sa môžeš bez stresu o tom rozprávať. nie ako jedna kamoška, išla natešená na kontrolu k svojmu lekárovi, že je tehotná, mala pozitívny test a jediné čo si od neho vypočula bolo, že no asi to tam je.

Naty63

zabkiara dobre robíš, však načo to zbytočne odďaľovať, keď nemusíš, nie je to o tom, že by si len teraz niekoho stretla a nepoznali ste sa, ale máš zázemie aj podmienky na to vytvorené, tak prečo nie. som zvedavá, čo ti povie doktor ?

aliara

zabkiara tak prve mesiace som absolvovala vstupnu prehliadku, klasicku preventivku. Ked vsetko dopadlo dobre, trochu ma to upokojilo a zacala som brat len doplnky, co mi pan doktor odporucil. Do pol roka sa nam potom konecne zadarilo.

neya

zabkiara to je pekne, ze ste v tom takto spolu, ze ta podporuje. takze uz si objednana na konzultaciu, to je dobre. uvidis, ked sa porozpravas s panom doktorom, ulavi sa ti, lebo budes vidiet, ze sa posuvas.

zabkiara

aliara vidim, ze ty si si presla riadnym peklom podla opisu. zmena lekara bolo tvoje najlepsie rozhodnutie. kolko ti trvalo, kym si sa tak celkovo dala dokopy a otehotnela? musela si nieco absolvovat, alebo nieco zacat uzivat?

aliara

zabkiara toto poznam zial az prilis dobre. Uz to budu asi aj dva roky, co sa nam s partnerom vobec nedarilo, zacinali sme byt zufali, tak sme hladali pomoc u mojho predchadzajuceho lekara, ale ten s tym jeho pristupom nas len viac vystresoval, ja som normalne kazdy mesiac plakala. Nakoniec som sa rozhodla odist od neho a presla som k doktorovi Pavlitovi. Potom sa zacali diat zmeny, vdaka ktorym sa dnes vytesujeme z maleho pokladu.

zabkiara

Naty63 veru dobehlo ma to, aj ked som sa tvarila hrdinsky, ale tak uz sa na to idem normalne cielene sustredit, lebo toto bolo pre mna asi este horsie, nahovarat si, ze o nic nejde.
neya prave moj muz si vsimol, aka som nestastna, a tak sme sa zhodli na tom, ze je najvyssi cas.

zabkiara

anicka89 veru uz som sa objednala na vysetrenie, zatial len tak neutralne, nech mi pan doktor skontroluje v akom stave mam celkovo organizmus. kedze som to uz nezvladala tvarit sa, ze o nic nejde, naco to oddalovat. uvidim, ako mi zabrali tie doplnky, co som si kupila v lekarni, a ci v nich budem dalej pokracovat.

neya

Naty63 z tych zakladnych mi poradil bezne doplnky, co som si kupila v lekarni. pozrel ma poriadne na preventivnej prehliadke.
zabkiara je to urcite narocne, ak uz to mas takto v hlave. A nerozpravala si sa s muzom, ze teda pojdete normalne do toho cielene, ved aj tak sa tym trapis.

Naty63

zabkiara aj som si myslela, že ťa to pomaly dobehne. nejde to úplne ignorovať. kľudne sa porozprávaj so svojím lekárom o tom, že ako to máš. a samozrejme aj s partnerom, či manželom. načo to odďalovať.