Gynekológ Modra

darienka

Hanbit sa u vlastneho doktora? No neviem, ako jasne je to take nie dvakrat prijemne vysetrenie, ale raz do roka to clovek zvladne nemyslis?

marekana

Ja by som napríklad nešla k doktorovi ktorý len práve vyšiel zo školy :D Ako na jednej strane by som sa asi hanbila :D Ale na strane druhej nemôže mať ten človek toľko skúseností a hlavne reálnych prípadov za sebou ako doktor ktorý pôsobí už dlhší čas.

Martinka229

ak mas na toto cas :D ved ked uz sa rozhodnem k niekomu prestupit tak si toho niekoho vyberam podla istych kriterii tak aby mi vyhovoval. u mna je napriklad dolezite aby bol doktor empaticky a ludsky, samozrejme ze odbornost je gro vsetkeho ale toto by malo byt tiez v jeho kompetecii :-)

mijja

Podla mna sa to takto nevysetruje do podrobna. Proste ked ti raz nieco niekde nevyhovuje tak sa zoberies a ides inam :D Thats all :D No a jasne este mozno tak kartu so sebou beries ale to je tak vsetko. Ziadne starosti s tym ty nemas.

Laurosik

na druhej strane, neviem ako casto alebo kolkokrat do roka moze clovek prestupovat k doktorom. vies ze ci sa to niekde eviduje v nejakej databaze alebo co. i ked niekedy vlastne mozes byt rada ze ta nejaky aj zoberie..

darinka76

Presne tak, ked nieco nefunguje, naco sa v tom dalej trapit. Ked mi nieco nesedi, radsej to vyriesim a nejdem cakat na zbytocne trapenie. Kamoska ti dobre poradila :) Ked sa citis ok a mas istotu, to je najviac.

marge1987

tak ja si myslim ze tymto padom nemas preco otalat a cakat. ked mi raz nieco nesedi a nevyhovuje tak tam nebudem zotrvavat predsa. nech sa jedna o cokolvek. mne kamoska poradila pana doktora pavlitu a konecne nemam strach z tohto vysetrenia a navyse odchadzam s plnym vedomim ze som zdrava.

darinka76

nuz to si mala stastie potom ze si nakoniec este aj nejakeho volneho gynekologa takto nasla, lebo co viem u nas to tiez tak fungovalo ze kde bola mama isla automaticky aj dcera...ja napriklad presne kvoli tomuto planujem zmenit gynekologa, lebo mojej mame to je jedno ze ako pristupuje, ale mne teda nie...

lulina_majerova

tak to ale ja potom nerozumiem ze na zaklade coho si tie zeny toho doktora vyberaju. ako viem ze je taky zauzivany sposob ze moja mama niekam chodi tak automaticky tam nahlasi aj mna, no kazda sme ina a kazdej vyhovuje nieco ine. u nas to napriklad bolo tak ze praveze mna mama odhovarala od toho svojho aby som si nasla niekoho lepsieho :-D

darienka

no tak toto by som veru ja takto nepodcenovala. chapem ze niektore zeny maju z toho ostych alebo mozno nieco zle prezili ze tam chodia s utrpenim a strachom, ale tak to nema byt. ved co ma aj drzi pri doktorovi ktory nema cit a mam u neho trpiet?