Gynekológ Modra

aliara

vsak prave, male zanedbanie a moze to sposobit vacsie problemy. ved pan doktor je v pohode, takze sa nemas coho obavat, alebo stresovat sa.

anicka89

ja vôbec netuším, čo sa stalo, že kde som to mohla chytiť, nesedela som na zemi, ani nikde nebola tak, že by mi odspodu bola zima. ale keď som si to tu teraz prečítala, tak sa asi idem rovno objednať na vyšetrenie k pánovi doktorovi. nerada by som, aby mi to prepuklo do nejakého zápalu vaječníkov alebo niečo horšieho…

zabkiara

anicka89 mne sa na dovolenke stalo, ze som si nemenila spodok plaviek, sedela som v mokrych, akoze oni sice casom uschli, ale tak pomalsie, a ked sme sa isli najest do klimatizovanej miestnosti, asi som to celkom neodhadla. problem som mala na svete. istotne to nepodcenuj, mne po navrate z dovolenky dlho trvalo, kym so sa toho zbavila.

aliara

anicka89 to som raz uz mala, tiez ma tak pobolievalo, isla k doktorovi, lebo to bolo fakt neprijemne. asi by si to nemala podcenovat, mohlo by to byt cokolvek, radsej sa chod dat skontrolovat.

neya

zabkiara toto pocasie tomu velmi nahrava, nastastie to vyzera, ze uz bude lepsie, takze hadam aj tie virusy uz skoncia. ale tak radsje, nech ta to chyti teraz, ako potom pocas tehotenstva. to by bolo horsie, aj tazsie liecitelne.

zabkiara

je to riadna pliaga, este ak to ma male dieta, je to strasne. mne to nastastie uz prechadza, ale stale mam este take slabe telo, vycerpane. este den ci dva pockam, potom sa objednam online. uvidim, ake terminy budu u pana doktora dostupne...

aliara

zabkiara mne akurat vcera pisala kamoska, ze tiez jej syn s niecim bojuje, asi chripka. ze crp ma dobre, dychanie ciste, ale teploty 40. nejdu mu poriadne nicim stiahnut. tak je uz z toho zufala, ak mu zabere nieco, tak len na chvilu, ale kedze je davkovanie kazde 4 hodiny, zvysok casu to stahuju, ako sa da. uplne chapem, ze radsej pockas, kym budes 100% fit, ani doktor so sestrickou by asi nebol nadseny, ak by si tam prisla v takomto stave.

zabkiara

aliara roky som nebola chora, nechapem co ma to teraz tak polozilo, asi aj vycerpany organizmus a vsetko dokopy.
anicka89 radsej som sa rozhodla pockat, ci a kedy vobec mi to prejde. nerada by som jednak niekoho nakazila a vobec netusim, kedy budem schopna sa normalne pohybovat, vsak mi trva len prejst z jednej miestnosti do druhej vecnost.

anicka89

aliara tak na to by sa veru dala vytvoriť nová téma.
zabkiara och, je to nepríjemné, ale snáď ti bude lepšie za chvíľu. preobjednala si sa, či čakáš, ako sa vyvinie tvoj zdravotný stav?