Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
ja viem ze to je kazdeho volba, ale z vlastnej skusenosti sa len mozem pripojit k odporucaniu na pana doktora :-) a napriklad uz teraz viem, ze keby sme sa mali aj odstahovat prec tak by som bola ochotna k nemu si pricestovat, pretoze tam su tie vysetrenia na uplne inej urovni.
Tak v tom pripade odporucam ja z vlastnej skusenosti pana doktora Pavlitu :-) Tam si neskusala volat?
do pezinku sa máme sťahovať. ale tak toto mi príde ešte také v pohode, že to nie je ďaleko aj dôjsť tam. jasné, že chceme vedieť či sme v poriadku, no nemám rada keď takéto niečo má riešiť xy doktorov. je to predsa len taká situácia dosť intímna a rada by som to najmä v prvom rade prebrala s niekým kto si ma veze "po krídla" už na furt a keď sa aj zadarí, tak aby sledoval moje celé tehotenstvo ako prebieha a či je všetko okej. no a samozrejme hlavne nech sa do toho vyzná aj on sám..
Ja si myslím, že nemusí byť ani z okolie. Mnohé ženy nemajú problém si pricestovať keď sa jedná o kvalitné vyšetrenie a zdravotnú starostlivosť. A veď si to vezmi, že preventívnu prehliadku máš raz za rok a spraviť si výlet jednodňový nebýva na škodu :-)
Prečo sa bojíte akože tých kadejakých vyšetrení? Nerozumiem. Veď keď sa raz snažíte o bábätko a nedarí sa tak je úplne na mieste absolvovať niečo takéto aby ste vedeli či ste zdravotne v poriadku a v čom je problém.
45sara45 No co mi spominala tak ano ten spermiogram robili jej muzovi a ona bola tiez na akejsi kontrole vajicok. Ale velmi dlho sa snazili predtym a nic. Toto sa zacalo diat az ked zmenila gynekologa.
No tak v prvom rade si asi trosku pozabudla napisat, ze kam sa stahujete :-D Ale kedze pises do tejto diskusie tak tipujem ze niekam v okoli Modry. Alebo priamo?
kočky my sa snažíme o bábätko už asi rok a zatiaľ sme to neriešili cez gynekológa. bojíme sa že by nás poslal po kadejakých vyšetreniach, za neviem koľko peňazí a tak isto by nás to asi stresovalo ešte viac..budeme sa aj sťahovať práve kvôli tomu že chceme našu rodinu nechať rozrásť a tak si hľadám aj ja gynekológa, ktorému by som sa mohla zdôveriť s týmto a nestresoval by hneď.
vysetril muza znamena, ze mu spravil spermiogram :D nic ine si za tym nepredstavuj :D taktiez tusim tu folikulometriu nevykonava kazdy a vacsinou zvyknu "klasicky" lekari zeny posielat po kadejakych odberoch.
Tak asi zaklad je vysetrenie hormonov alebo taka folikulometria nie je na skodu. A potom co som si aj citala tak pre panov spermiogram.