Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekológ Modra

jarulinda

ved tak sa objednaj rovno cez internet. v dnesnej modernej dobe je uz aj taketo nieco mozne. on ma aj webovu stranku kocky ju tu spominali tusim niekde.

evicka085

no veru priznám sa, že neskúšala. nemám moc dobrú skúsenosť s týmto volaním doktorom, lebo zatiaľ to dopadlo tak že som sa nedovolala a keď som išla osobne tak ako na just mali dovolenku :-D

lulina_majerova

ja viem ze to je kazdeho volba, ale z vlastnej skusenosti sa len mozem pripojit k odporucaniu na pana doktora :-) a napriklad uz teraz viem, ze keby sme sa mali aj odstahovat prec tak by som bola ochotna k nemu si pricestovat, pretoze tam su tie vysetrenia na uplne inej urovni.

evicka085

do pezinku sa máme sťahovať. ale tak toto mi príde ešte také v pohode, že to nie je ďaleko aj dôjsť tam. jasné, že chceme vedieť či sme v poriadku, no nemám rada keď takéto niečo má riešiť xy doktorov. je to predsa len taká situácia dosť intímna a rada by som to najmä v prvom rade prebrala s niekým kto si ma veze "po krídla" už na furt a keď sa aj zadarí, tak aby sledoval moje celé tehotenstvo ako prebieha a či je všetko okej. no a samozrejme hlavne nech sa do toho vyzná aj on sám..

marekana

Ja si myslím, že nemusí byť ani z okolie. Mnohé ženy nemajú problém si pricestovať keď sa jedná o kvalitné vyšetrenie a zdravotnú starostlivosť. A veď si to vezmi, že preventívnu prehliadku máš raz za rok a spraviť si výlet jednodňový nebýva na škodu :-)

janulienocka2

Prečo sa bojíte akože tých kadejakých vyšetrení? Nerozumiem. Veď keď sa raz snažíte o bábätko a nedarí sa tak je úplne na mieste absolvovať niečo takéto aby ste vedeli či ste zdravotne v poriadku a v čom je problém.

jarulinda

45sara45 No co mi spominala tak ano ten spermiogram robili jej muzovi a ona bola tiez na akejsi kontrole vajicok. Ale velmi dlho sa snazili predtym a nic. Toto sa zacalo diat az ked zmenila gynekologa.

Darinik

No tak v prvom rade si asi trosku pozabudla napisat, ze kam sa stahujete :-D Ale kedze pises do tejto diskusie tak tipujem ze niekam v okoli Modry. Alebo priamo?

evicka085

kočky my sa snažíme o bábätko už asi rok a zatiaľ sme to neriešili cez gynekológa. bojíme sa že by nás poslal po kadejakých vyšetreniach, za neviem koľko peňazí a tak isto by nás to asi stresovalo ešte viac..budeme sa aj sťahovať práve kvôli tomu že chceme našu rodinu nechať rozrásť a tak si hľadám aj ja gynekológa, ktorému by som sa mohla zdôveriť s týmto a nestresoval by hneď.