Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
zabkiara toto pocasie tomu velmi nahrava, nastastie to vyzera, ze uz bude lepsie, takze hadam aj tie virusy uz skoncia. ale tak radsje, nech ta to chyti teraz, ako potom pocas tehotenstva. to by bolo horsie, aj tazsie liecitelne.
je to riadna pliaga, este ak to ma male dieta, je to strasne. mne to nastastie uz prechadza, ale stale mam este take slabe telo, vycerpane. este den ci dva pockam, potom sa objednam online. uvidim, ake terminy budu u pana doktora dostupne...
zabkiara mne akurat vcera pisala kamoska, ze tiez jej syn s niecim bojuje, asi chripka. ze crp ma dobre, dychanie ciste, ale teploty 40. nejdu mu poriadne nicim stiahnut. tak je uz z toho zufala, ak mu zabere nieco, tak len na chvilu, ale kedze je davkovanie kazde 4 hodiny, zvysok casu to stahuju, ako sa da. uplne chapem, ze radsej pockas, kym budes 100% fit, ani doktor so sestrickou by asi nebol nadseny, ak by si tam prisla v takomto stave.
aliara roky som nebola chora, nechapem co ma to teraz tak polozilo, asi aj vycerpany organizmus a vsetko dokopy.
anicka89 radsej som sa rozhodla pockat, ci a kedy vobec mi to prejde. nerada by som jednak niekoho nakazila a vobec netusim, kedy budem schopna sa normalne pohybovat, vsak mi trva len prejst z jednej miestnosti do druhej vecnost.
aliara tak na to by sa veru dala vytvoriť nová téma.
zabkiara och, je to nepríjemné, ale snáď ti bude lepšie za chvíľu. preobjednala si sa, či čakáš, ako sa vyvinie tvoj zdravotný stav?
zabkiara tak aj teba to chytilo? My sme postupne vsetci padli do postele cez Vianoce, bolo to hrozne, teploty sme nevedeli par dni stiahnut. tak nech sa ti rychlo polepsi...
objednana som bola k doktorovi pavlitovi, ale zial, zatial som sa dostala akurat tak do postele. ja nechapem kde, ale nieco som lapla. zimnice, teploty a ledva sa hybem. to co je toto zas za pliagu vo vzduchu.
veru skoda, ze sa sem ziaden z nich nezapoji, nech trochu vieme, ako to myslia. zabkiara aj si sa uz dostala na tu konzultaciu? neviem, ci som to prehliadla, alebo som zabudla, ale ku komu si vlastne objednana?
anicka89 ja si myslim, ze to hovoria, aby sa obhajili pred ostnymi, ze v skutocnosti vedia, kde je problem. No nechajme ich uz zit si svoj pribeh, lebo to by sme sa o nich mohli rozpravat dlllho.
mňa by len zaujímalo, či tí muži tomu naozaj aj veria, alebo proste sa správajú tak len kvôli okoliu. pravdu sa však nikdy nedozvieme...