Gynekológ Modra

neya

veru skoda, ze sa sem ziaden z nich nezapoji, nech trochu vieme, ako to myslia. zabkiara aj si sa uz dostala na tu konzultaciu? neviem, ci som to prehliadla, alebo som zabudla, ale ku komu si vlastne objednana?

aliara

anicka89 ja si myslim, ze to hovoria, aby sa obhajili pred ostnymi, ze v skutocnosti vedia, kde je problem. No nechajme ich uz zit si svoj pribeh, lebo to by sme sa o nich mohli rozpravat dlllho.

anicka89

mňa by len zaujímalo, či tí muži tomu naozaj aj veria, alebo proste sa správajú tak len kvôli okoliu. pravdu sa však nikdy nedozvieme...

zabkiara

aliara ego ich nepusti. je to smutne veru. ach ja uz sa neviem dockat tej konzultacie, teda mam aj strach aj som zvedava.

aliara

zabkiara je to smutne, ako sa niektori manzelia vedia stavat k situacii, ked sa nedari otehotniet. Alebo ako sa snazia hodit vinu na zenu, lebo ich ego by neunieslo, ze tym problemom mozu byt oni. Uz som sa stretla aj s tym, ze jednoducho radsej prestal muz so svojou zenou spavat, len aby to nebolo o tom, ze je v nom chyba.

zabkiara

aliara to sa ti celkom rychlo podarilo. ako malo staci zmenit a zivot sa hned zacne menit k lepsiemu.
baby, ja som rada, ze mam po svojom boku muza, ktory ma podporuje a je v tom celom procese somnou pritomny. niekedy, ked pocuvam skusenosti inych zien, tak mi je za ne do placu, ako sa k tomu ich partneri stavaju. buduci tyzden idem na tu konzultaciu, tak som zvedava...

anicka89

zabkiara je fajn, že máš lekára, s ktorým sa môžeš bez stresu o tom rozprávať. nie ako jedna kamoška, išla natešená na kontrolu k svojmu lekárovi, že je tehotná, mala pozitívny test a jediné čo si od neho vypočula bolo, že no asi to tam je.

Naty63

zabkiara dobre robíš, však načo to zbytočne odďaľovať, keď nemusíš, nie je to o tom, že by si len teraz niekoho stretla a nepoznali ste sa, ale máš zázemie aj podmienky na to vytvorené, tak prečo nie. som zvedavá, čo ti povie doktor ?

aliara

zabkiara tak prve mesiace som absolvovala vstupnu prehliadku, klasicku preventivku. Ked vsetko dopadlo dobre, trochu ma to upokojilo a zacala som brat len doplnky, co mi pan doktor odporucil. Do pol roka sa nam potom konecne zadarilo.

neya

zabkiara to je pekne, ze ste v tom takto spolu, ze ta podporuje. takze uz si objednana na konzultaciu, to je dobre. uvidis, ked sa porozpravas s panom doktorom, ulavi sa ti, lebo budes vidiet, ze sa posuvas.