Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
ja som tiez par doktorov poskusala, a to nie len v bratislave, ale aj okoli, lebo som chcela niekoho, kto ma bude pocuvat a kto mi bude vediet veci vysvetlit.
ja som chodila aj do Bratislavy, ale nakoniec som prešla k doktorovi Pavlitovi a lepšie som nemohla urobiť. on v prípade potreby vie urobiť aj na jednodňovej chirurgii zákrok, ale čo je pre mňa najdôležitejšie je jeho prístup. konečne niekto, kto je chápavý, vypočuje ma a všetko pekne vysvetlí.
Dobrý deň, ak hľadáte gynekológa v okolí Modry, skúsila by som pozrieť aj Bratislavu, nie je to až tak ďaleko. Ja mám dobrú skúsenosť s Dr. Myroslavou Tyvodar na klinike Dermarevolta v Bratislave: www.dermarevolta.com
Pôsobila na mňa veľmi pokojne a odborne, všetko vysvetlila zrozumiteľne a bez zbytočného stresu. Pri gynekologických veciach je pre mňa dôležité, aby lekárka vedela pacientku vypočuť a zároveň navrhla jasný postup podľa vyšetrenia. Skúste sa pozrieť, možno vám bude vyhovovať aj lokalita v Bratislave.
anicka89 zdravotné problémy nie je dobré odďalovať, aby si si tým neuškodila ešte viac. dlhšie som tu nebola, tak neviem, aké problémy si mala?
oni sa uz dlhsie pripravovali na navrat, takze byvanie si kupili, postupne zariadovali, ked prisli k rodicom pocas prazdnin. zvysok doriesa osobne, ked uz pridu, nie vsetko sa dalo takto dopredu.
aliara takze vies, o com to je, ak si vyberies nespravne. a okrem lekarov, co ich este vsetko caka pripravit, kym sa budu moct vratit? lebo ked tak dlho zili vonku, asi budu riesit od zakladov uplne vsetko.
zabkiara nakoniec to dopadlo dobre, preliečili sme to, len som mala strach, že či som aj veľmi nezaváhala, kým som sa objednala. no nakoniec to dopadlo dobre. nabudúce radšej pôjdem hneď.
to by som jej nikoho ineho ani neodporucala. ja to viem porovnat, kedze teraz som tiez unho, ale predtym som mala zle skusenosti.
tak to jej naozaj odporuc doktora pavlitu, nech to ma vsetko v ramci gynekologie podchytene a nech nema zbytocne stresy a cakania do poradia, ako to je pri inych lekaroch.
aliara vacsina ludi, co aj ja poznam, sa v konecnom dosledku chce vratit, malokto chce ostat zit vonku navzdy, pokial si nenasiel partnera cudzinca. a uz to maju vsetko naplanovane? ci zatial tych lekarov len predbezne zistujes?