Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
áno, my sme sa takto snažili o bábätko veľmi dlho a nakoniec nám pomohol pán doktor Pavlita, pretože s tým má bohaté skúsenosti a hlavne vyšetril v podstate aj muža a nemuseli sme lietať každý zvlášť na rôzne vyšetrenia, ale sme si to absolvovali takto pekne spolu.
tak bud uz mas deti alebo ich v blizkej dobe neplanujes ked si sa nad tymto doposial nezamyslala. pretoze ja napriklad som ako prve prihliadala hlavne na to ako riesi problemy s pocatim.
Ale jasne ze mala, ved som pisala ze by som chcela prestupi, kvoli tomu ze ten moj odchadza do dochodku..Inak co si tu tak citam, tak doteraz som sa nejako nezaoberala takymito vecami pri vybere, ale dobre vediet, clovek sa stale nieco uci :-D
Ano, to je pravda, no nie kazdy spolupracuje s nejakym centrom na umele oplodnenie alebo nejako viac riesi plodnost, spermiogram ci folikulometriu.
a co take by som akoze mala cakat od gynekologa? ved klasika asi ze riesi preventivne prehliadky, potom tehotne zeny a zeny v menopauze. ale to je snad u kazdeho gynekologa nie?
ano to je pravda, to vela lekarov nema a clovek potom nevie co realne moze od neho ziadat alebo ocakavat. Proste ked raz uz k niekomu idem tak chcem vediet cim vsetkym sa zaobera, co vsetko riesi, s cim sa mozem na neho obratit a bude mi aj realne vediet pomoct.
Upgrade your gear instantly with top-tier PoE 2 items epiccarry.com from Epiccarry! No RNG, just the loot you need — delivered fast and hassle-free.
Ono to je niekedy risk keď chceš len tak prestúpiť, lebo reálne nevieš či ideš do lepšieho alebo z kaluže do blata. Treba si vopred pozisťovať dostatok informácií. Mne napríklad dosť pomohlo aj to že má svoju stránku kde má vypísané aj úkony akým sa venuje a v podstate čo všetko sa dá u neho riešiť.
pana beka..no to je riadna zodpovednost potom teda..nie len ze ohrozuje samu seba, ale este aj nemysli na tie deti, ze sa moze fakt hocico stat. ale zase neodsudzujme - mozno ma len takeho gynekologa, ktory nie je dvakrat prijemny. mam podobnu minulu skusenost a preto som prestupila.
jasne ze potrebuje, no nie kazdy to takto vidi..poznam jednu taku osobu, ktora chodi na preventivne prehliadky v podstate len vtedy ked je tehotna..ma tri deti, aktualne caka stvrte, ale este tam nebola.