Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
jasne ze potrebuje, no nie kazdy to takto vidi..poznam jednu taku osobu, ktora chodi na preventivne prehliadky v podstate len vtedy ked je tehotna..ma tri deti, aktualne caka stvrte, ale este tam nebola.
Co myslis tymi moznostami akoze? Ved kazdy potrebuje mat doktora a my zeny o tom gynekologovi ani nehovorim..Kolko pripadov je ze len vdaka tej preventivnej prehliadke co je raz rocne sa vcasne podchytila moznost rakoviny.
A doteraz si so sestrou nemala gynekologa ci ako? Ono treba asi aj zvazit nejake vizie do buducna a ake ma clovek moznosti.
Ja tiež zháňam - pre seba, pre sestru a pre jej dcéru. Zatiaľ nie sme nejako veľmi rozhodnuté že kam a ku komu a či žena alebo chlap.
Čaute ženy, prosím vás v blízkej dobe budem riešiť zmenu gynekológa, nakoľko ten môj aktuálny pôjde do dôchodku a akože fakt sa mi moc nechce obehávať a skúšať, že ktorý mi bude vyhovovať a zase na druhej strane nechem ísť niekam ani tak že len preto aby som nejakého doktora mala. V budúcnosti plánujem aj dieťa (deti ak sa pošťastí), no v rodine sme mali s týmto problém celkom tak mám trošku aj obavy.
Na jednej stran akoze toto kvitujem dost ked je doktor kvazi kamarat, no niektori to vedia aj dost prehanat a montuju sa aj do rodinnych vztahov apod. Kamoska tak mala gynekologa ktory jej rok co rok pripominal ze uz by aj druhe dieta mohla mat a nebolo jej to teda vobec prijemne..
tak a podla coho ste sa teda nakoniec rozhodli vy ze tento doktor je ten "pravy" ? lebo pre mna je potrebne hlavne aby sa vedel so mnou rozpravat, myslim takym uvolnenejsim stylom a aby nebol vazny a dolezity pocas celeho vysetrenia.
ja to plne chapem, mne ked niekto nie je na prvy pohlad sympaticky alebo teda aspon jeho vystupovanie no tak smola. cize podla mna je ten prvy dojem velmi dolezity.
Hanbit sa u vlastneho doktora? No neviem, ako jasne je to take nie dvakrat prijemne vysetrenie, ale raz do roka to clovek zvladne nemyslis?
Ja by som napríklad nešla k doktorovi ktorý len práve vyšiel zo školy :D Ako na jednej strane by som sa asi hanbila :D Ale na strane druhej nemôže mať ten človek toľko skúseností a hlavne reálnych prípadov za sebou ako doktor ktorý pôsobí už dlhší čas.