Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
Akoze co ju to vysetrenie zenou bolelo? Ja by som praveze povedala ze ked je to raz zena a lepsie pozna to telo zenske uz len zo svojho osobneho pohladu tak by mala vediet co kde a ako.
Osobnú skúsenosť so ženou nemám, no kamarátka vravela by žene už nešla. Ona mala takú skúsenosť že proste bol jej gynekologička nie moc citlivá.
podla mna ked je raz doktor dobry tak sa nie je coho obavat ci ostychat. je pravda ze je takych uz pomenej a to co sa v dnesnej dobe na sk deje je na zaplakanie, ale verim ze nebudeme musiet chodit na obycajne preventivne prehliadky niekam do rakuska.
...kocky a myslite ze je lepsie navstivit gynekologa alebo gynekologicku? ja osobne mam teraz zenu, no nie som s jej vysetreniami uplne v pohode, no na druhej strane sa k muzovi hanbim...
Netreba sa ani sustredit na takuto formu obavy. Ved si zober ze si to davaju mlade baby aplikovat a podla mna je to lepsie, lebo castokrat sa stane ze obycajnu tabletku si zabudnes dat a nemusi ti ani sadnut. Osobne mam zavedene tiez teliesko a robil mi to v Modre pan doktor Pavlita a samozrejme mi vsetko aj poriadne vysvetlil a riadne to so mnou prekonzultoval a ubezpecil ma.
A myslite si ze je to bezpecna forma antikoncepcie? Aktualne tiez zhanam nejakeho pana doktora, ktory by mi vedel nejako poradit a pomoct s touto temou antikoncepcie. Bojim sa ze by som uz v buducnosti nemusela mat deti.
pokial je dobry doktor tak by si sa nemala bat nicoho, ani zavedenia telieska ani samotneho vysetrenia. ano je to len raz za rok no nemalo by sa to podcenovat.
Fakt teliesko?...Ja by som sa toho bala... Neviem pride mi to ako celkom neprijemny zakrok...Mam co robit pri obycajnom vysetreni a aj to si hovorim ze vdakabohu je to len raz za rok...
súhlasím s týmto názorom :D som toho dôkazom :D hoci beriem teraz antikoncepciu aj tak si dávame mega bacha. no veľmi premýšľam nad tým telieskom že by som si dala zaviesť.
tak ale toto sa asi zrejme neda tak zrovnavat, lebo su pary co nemaju ziadne dieta a preto sa im nejako neda dopracovat k tomu prvemu. ty pises ze sa snazite o druhe nie? ono vacsinou je to tak ze to ludske telo si zapamata.