Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
Naty63 presne, celkom sa to tu začalo uberať iným smerom, a teda rozhodne nie pozitívnym. negativity máme všade už dosť.
no dosť už o negatívach, však každá sme sa tomu nakoniec v oblasti gynekológie vyhli, alebo prešli teda k pánovi doktorovi.
ja sa zeny podporovat snazim, ak je to teda co i len trochu mozne. podla mne ja strasna doba, takze celkovo by sme sa mali ako ludia viac podporovat, chvalit a byt k sebe o trochu milsi. lebo vsade sa stretavam nie len s nezaujmom a lahostajnostou, ale uz dlhsie vidim taku to neprajnost, zavist a robenie zla.
ale je to hrozné, že to my ako ženy povieme na iné ženy, no je to niekedy tak. rada by som pochválila a povzbudila ale niekedy sa nedá.
to som uz o zenach tiez pocula, ale tak zas netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca.
ja mám zase nemilú skúsenosť so ženou na pozícii gynekológa. s tou, čo som sa stretla ja, bola dosť necitlivá, neviem, čím to bolo. preto som si hľadala ako lekára muža.
ja som tiez par doktorov poskusala, a to nie len v bratislave, ale aj okoli, lebo som chcela niekoho, kto ma bude pocuvat a kto mi bude vediet veci vysvetlit.
ja som chodila aj do Bratislavy, ale nakoniec som prešla k doktorovi Pavlitovi a lepšie som nemohla urobiť. on v prípade potreby vie urobiť aj na jednodňovej chirurgii zákrok, ale čo je pre mňa najdôležitejšie je jeho prístup. konečne niekto, kto je chápavý, vypočuje ma a všetko pekne vysvetlí.
Dobrý deň, ak hľadáte gynekológa v okolí Modry, skúsila by som pozrieť aj Bratislavu, nie je to až tak ďaleko. Ja mám dobrú skúsenosť s Dr. Myroslavou Tyvodar na klinike Dermarevolta v Bratislave: www.dermarevolta.com
Pôsobila na mňa veľmi pokojne a odborne, všetko vysvetlila zrozumiteľne a bez zbytočného stresu. Pri gynekologických veciach je pre mňa dôležité, aby lekárka vedela pacientku vypočuť a zároveň navrhla jasný postup podľa vyšetrenia. Skúste sa pozrieť, možno vám bude vyhovovať aj lokalita v Bratislave.
anicka89 zdravotné problémy nie je dobré odďalovať, aby si si tým neuškodila ešte viac. dlhšie som tu nebola, tak neviem, aké problémy si mala?