Gynekológ Modra

Naty63

viem, že ešte okrem koch bol v nemocnici na kramároch, ale ako dlho to veru netuším. pacientky ho aj odtiaľ istotne poznajú.

zabkiara

bola som len zvedava, ze ako sa k nemu zeny dostanu, lebo ja som nejake jeho velke reklamy nikde nevidela, ako to pri niektorych byva. ze ci z pocutia, alebo teda mal niekto uz predtym inde s nim skusenost.

anicka89

aj takyto detail podla mna svedci o tom, ze sa doktor snazi tym pacientkam naozaj venovat a priblizit. nie je to veru samozrejmost.

aliara

ja som bola milo prekvapena, ze to tak unho je. akoze za mna bohate anglictina staci, je to taky univerzalny jazyk, ale este aj nemcina, to waw. to bude asi tym ze aj vzdelanie aj prednasky mava v cudzych jazykoch.

Poirier11

(Ponuky financovania, Poiriernicolasjeanmarie@gmail.com) Podporte svoje projekty financovaním na mieru
Či už chcete založiť firmu, rozvíjať svoju činnosť, financovať vybavenie alebo realizovať osobný projekt, vieme vám pomôcť nájsť vhodné riešenie financovania. Každú žiadosť starostlivo posúdime, aby sme vám ponúkli podmienky, ktoré zodpovedajú profilu žiadateľa. V spolupráci s niektorými bankami a partnermi vo finančnom sektore ponúkame sumy od 8 000 do 850 000 EUR s flexibilnými podmienkami splácania a úrokovou sadzbou 2,5 %.

Pre viac informácií nás kontaktujte tu: poiriernicolasjeanmarie@gmail.com

#financie #financie #spolupráca #euro #spustenie #podmienky #riešenie #na mieru

zabkiara

aliara to som nevedela, super. dnes by to malo byt vsade, lebo aj turistov tu mame celkom dost, ale aj co sa sem pristahovali zeny zo zahranicia, je to proste uz viac multi kulturne.