Gynekológ Modra

neya

aliara vacsina ludi, co aj ja poznam, sa v konecnom dosledku chce vratit, malokto chce ostat zit vonku navzdy, pokial si nenasiel partnera cudzinca. a uz to maju vsetko naplanovane? ci zatial tych lekarov len predbezne zistujes?

aliara

neya vies co, kamoska sa vracia po rokoch z uk, chcela by si tu najst lekarov, tak postupne jej zistujem. bude mat riadnu zmenu, kedze aj rodila v zahranici, teraz sa chcu vsak natrvalo prestahovat na slovensko.

anicka89

zabkiara áno, ja som sa potom hneď aj objednala na čo najskorší termín. však to bolo už hrozné, postupne sa mi zo dňa na deň zhoršovali tie bolesti.

aliara

baby, neviete, berie stale pan doktor nove pacientky? Naposledy, ked som si zistovala, tak ano, ale reku ci sa nieco odvtedy nezmenilo nahodou.

neya

pri zdravi by malo ist vsetko bokom, to je najdolezitejsie. takze otravovanie alebo nie, hanba, ani ine pocity by nemali byt nad to. aj ked je to niekedy tazke, ale hovori sa, ze zdravie mame len jedno. no clovek na to pride, az ked sa nieco zle udeje. tym ta samozrejme nijako nechcem strasit.

anicka89

aliara jasné, akože ja som sa nebála pána doktora, však on je v tomto ohľade úplne v pohode, to len ja nerada zbytočne otravujem, ak by to nič nebolo...

aliara

vsak prave, male zanedbanie a moze to sposobit vacsie problemy. ved pan doktor je v pohode, takze sa nemas coho obavat, alebo stresovat sa.