Gynekológ Modra

zabkiara

boli ste niektora operovana panom doktorom na tej jednodnovke? viem, ze to tu niekto pisal, len to neviem najst.

zdenika

mne kamoosky ani neverili, ked som im hovorila, ze ako to u neho prebieha. az ked tam potom jedna isla, tak bola prekvapena, ze je to tak. moderne vybavenie ambulancie, ale hlavne pristup je topka.

zuzinata

Ja k nemu tiez vsetkych posielam, teda vsetky zeny, ked sa ma niekto spyta na lekara. To je proste uplne iny pristup.

Naty63

to by bolo v ideálno svete, ale tak vieme, že sa také asi nestane. mňa teší, že ja veľa skúseností s takými lekármi nemám, nevravím, že som u takého nebola. práve preto som aj prešla k mudr. pavlitovi, odvtedy nemam vobec strach z preventivnych prehliadok a vysetreni.

zabkiara

normalne by mali chodit tych doktorov kontrolovat z poistovni na tajnasa a jednoducho pri nevhodnom spravani s nimi rozviazat zmluvu.

zdenika

to mi pride ako taky logickejsi dovod, moja mamina sa tak strasne boji zubara, aj ked ide len na preventivku. ona totiz v detstve mala hroznu zubarku a uz jej ten strach zostal.

Naty63

niečo na tom bude, že to je veľmi často spôsobené práve prístupom lekára, alebo teda lekárky, aby som bola spravodlivá.