Gynekológ Modra

Laurosik

no to by aj mna zaujimalo. cize pan doktor vykonava teda aj ine sluzby ako iny gynekologovia alebo ako to mam chapat?

lenusa00

len tieto moderne stery nerobi zase kazdy to pozor. napriklad kamoska co chodi k jednemu zenskemu tak ked spravi ster tak klasicky len rozmaze na sklicko a je to. cize treba pozerat aj na tie sluzby gynekologa ked uz raz viem ze budem za nim dochadzat nech sa mi to aj oplati ;)

darienka

ved ale predsa na to su tie moderne stery co sa robia, ze ti z jedneho steru dokaze spravit viac vysetreni a teda nemusis potom kvoli dalsim vysetreniam behat hore dole, co si myslim ze je velke odbremenenie pokial mas este aj dalsie dieta a si bez auta.

45sara45

ved jasne naco zotrvavat niekde kde mi to nie je prijemne a nema to pre mna ziaden zmysel. len mna celkom desi myslienka ze by som musela dohcadzat a cestovat a predsa len ked by nahodou nieco nebolo v poriadku tak teraz podchvilou jazdit hore dole a bez auta je tiez otrava.

marekana

Bolieť vyšetrenie? To ma bolelo resp. mi bolo nepríjemné keď som chodila tie prvé razy, ale aj mamina mi ešte vtedy hovorila že keď ma to bolí tak aby som išla niekam inam.

alexaja

samotne vysetrenia ma teda nebolelo, takze neviem si to ani len predstavit co ten tvoj doktor tam stvaral. doktor ma mat praveze cit v rukach a vediet ta vysetrit bez tychto nasledkov. ale byt tebou, tak radsej teda prestupim inam, najdem niekoho ineho, lebo to nie je sranda ked nechodis na preventivky poctivo.

noela

A nebolí ťa to vyšetrenie? Nemám moc dobré skúsenosti s vyšetreniami a po pravde sa už aj bojím na vyšetrenie chodiť. Nebola som kvôli tomu asi aj tri roky.

mijja

Referencie pána doktora môžem potvrdiť. Začala som k nemu chodiť len pred mesiacom, no už mám rovno absolvovanú povinnú prehliadku a poviem vám že som odchádzala s úplným pokojom na duši.

darinka76

Zienky, mame sa stahovat do Dubovej pri Modre a tak musim zmenit vsetkych doktorov vratane gynekologa...Nasla som tu tuto diskusiu a myslim ze mi bude velmi napomocna...Takze ma zaujimaju vsetky vase skusenosti a odporucania...