Gynekológ Modra

malekana

Ano, pan doktor Pavlita to ma takto vyhradene. Napriklad odbery robi len pondelky stredy a piatky a tehotenske poradne stredy a stvrtky. Cize sa ti nemoze stat ze by si zbytocne cakala pretoze niekoho vezme prednostne. Ty si vlastne uz pri objednani urcis kvoli comu k nemu ides.

nechalicka

cize on to ma realne nejako vyhradene koho a ako berie a este to aj dodrzuje? lebo s tymto som sa stretla uz viackrat u doktorov, ze teda mali napriklad odbery len do osmej a mna zobrali o pol deviatej a od siedmej som tam nalacno umierala.

zuzinecka88

Prave kvoli tym jeho sluzbam a tiez kvoli ordinacnym hodinam a systemu brania pacientok mi velmi vyhovuje. No a o pristupe a ludskosti ani nehovorim.

matinaruz

berca no ako na dobré sa niekedy oplatí čakať :D tak neviem že či aj preto tak dlho nečakáš že je to vyšetrenie kvalitné a tak detailné. zas treba pozerať aj na tieto možnosti.

darienka

uz by ma tam nebolo. a nie len v tej cakarni ale celkovo u toho dotycneho pana doktora. sa ti cudujem, ze si vobec este tam. oplati sa ti to vobec?

zdenika

berca No tak toto by mi kvalitne pokazilo cely den. Ved to mas potom vsetko rozhadzane. Aj si sa nakoniec dockala? Kamoska to takto po hodine cakania vzdava, no a uz sa jej aj stalo ze proste tu preventivku vynechala lebo nemala proste cas tam vysedavat. Ja som len neveriacky krutila hlavou.

berca

Dnes mam preventivku u svojho doktora. Ako damy poviem vam sedim tu od siedmej a este stale nic. Lebo najprv odbery a uz styrikrat som mala ist na rad ale samozrejme prisla nejaka tehotna co automaticky zobral prednostne. No mam nervy a zachvilu asi aj dekubity.

darienka

ano pan doktor vykonava aj nadstandardne sluzby ako pre tehotne tak aj pre "obycajne" zeny. napriklad moj stary gynekolog mi ani raz za cely cas nerobil kolposkopiu ci dokonca moj partner mohol byt pri sone babatka.

aliara

Takze pan doktor ponuka aj nejake nadstandardne sluzby? Myslela som ze vykonava klasicke sluzby. A co konkretne take nadstandardne ponuka? S partnerom planujeme babatko, zatial sa nam akosi nedari, tak mozno je pricina aj v tom gynekologovi.

vricka86

za mna perfektna skusenost aj ako tehotna aj normalne na prehliadky aj so zdravotnou komplikaciou - no ja som pana doktora vyskusala asi po vsetkych strankach :D