Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
toto som teda neriesila zatial nejako, no je to veru zaujimavy poznatok. ako myslim ze mne by postacil hlavne gynekolog ktory vie co ma robit a ma aj nejako moderne zariadenu ambulanciu ze ide s dobou a teda aj tie vysetrenia maju vacsiu kvalitu.
to asi vacsinou len ked je gynekolog v nemocnici aj to musi mat asi nejake atestacie nie? je to ale jednoznacne vyhoda ked ta ma operovat ci rodit doktor ktory ta v podstate aj po tej zdravotnej stranke pozna a nie taky co ta vidi prvy raz a hadze ta do jedneho vreca s ostatnymi.
tento pan doktor co ho tu spominate aj operuje ci riesi iba klasicke preventivky a tehotne zeny prosim vas? hladam noveho doktora a najlepsie by bolo takeho co by ma v pripade komplikacii vedel aj odoperovat, pretoze tak si myslim ze je to najlepsie.
a co treba dodat je asi ze ono tak aj u neho funguje a je to dodrziavane :D lebo velakrat sa mi stalo ze sice mal doktor nejako rozpisane ordinacne hodiny ale ani zdaleka sa realite nemohli rovnat.
Ano, pan doktor Pavlita to ma takto vyhradene. Napriklad odbery robi len pondelky stredy a piatky a tehotenske poradne stredy a stvrtky. Cize sa ti nemoze stat ze by si zbytocne cakala pretoze niekoho vezme prednostne. Ty si vlastne uz pri objednani urcis kvoli comu k nemu ides.
cize on to ma realne nejako vyhradene koho a ako berie a este to aj dodrzuje? lebo s tymto som sa stretla uz viackrat u doktorov, ze teda mali napriklad odbery len do osmej a mna zobrali o pol deviatej a od siedmej som tam nalacno umierala.
Prave kvoli tym jeho sluzbam a tiez kvoli ordinacnym hodinam a systemu brania pacientok mi velmi vyhovuje. No a o pristupe a ludskosti ani nehovorim.
berca no ako na dobré sa niekedy oplatí čakať :D tak neviem že či aj preto tak dlho nečakáš že je to vyšetrenie kvalitné a tak detailné. zas treba pozerať aj na tieto možnosti.
uz by ma tam nebolo. a nie len v tej cakarni ale celkovo u toho dotycneho pana doktora. sa ti cudujem, ze si vobec este tam. oplati sa ti to vobec?
berca No tak toto by mi kvalitne pokazilo cely den. Ved to mas potom vsetko rozhadzane. Aj si sa nakoniec dockala? Kamoska to takto po hodine cakania vzdava, no a uz sa jej aj stalo ze proste tu preventivku vynechala lebo nemala proste cas tam vysedavat. Ja som len neveriacky krutila hlavou.