Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
samotne vysetrenia ma teda nebolelo, takze neviem si to ani len predstavit co ten tvoj doktor tam stvaral. doktor ma mat praveze cit v rukach a vediet ta vysetrit bez tychto nasledkov. ale byt tebou, tak radsej teda prestupim inam, najdem niekoho ineho, lebo to nie je sranda ked nechodis na preventivky poctivo.
A nebolí ťa to vyšetrenie? Nemám moc dobré skúsenosti s vyšetreniami a po pravde sa už aj bojím na vyšetrenie chodiť. Nebola som kvôli tomu asi aj tri roky.
Referencie pána doktora môžem potvrdiť. Začala som k nemu chodiť len pred mesiacom, no už mám rovno absolvovanú povinnú prehliadku a poviem vám že som odchádzala s úplným pokojom na duši.
Zienky, mame sa stahovat do Dubovej pri Modre a tak musim zmenit vsetkych doktorov vratane gynekologa...Nasla som tu tuto diskusiu a myslim ze mi bude velmi napomocna...Takze ma zaujimaju vsetky vase skusenosti a odporucania...
a sestricka je aka? v pohode? lebo to je prva osoba ktoru uvidis este pred tym nez ta doktor vysetri. ako u toho mojho aktualneho ziadna slava. pomaly problem sa pozdravit.
pan pavlita ide jednoznacne s dobou :) ked si to porovnam s kamoskynym zenskym doktorom, stacilo mi raz s nou ist cakat do tej prepotenej vydychanej cakarne, otras. a ona zas ked bola so mnou tak neverila ze ako to tam vsetko fuguje rychlo a jednoducho a hlavne prijemne.
Cats, as far as I know, the doctor also does those one-day sessions, and I also offer consultations. So, in this regard, you can rely on him and agree with him in case of any planned one-day procedures.
ano, aj toto su dovody preco som k nemu zacala chodit pred troma rokmi. myslim ze tam nie je o com - super vybavenie, moderne, ciste prostredie, minimalna cakacia doba, odborny pristup.
ako malo by to byt vsade, ale u niektorych doktorov je to fakt vyhra taka klimatizacia :D cize sa tam musi aj dobre cakat potom na rad, ze ti to odbura nejako tu myslienku aky cas tam stravis. a hlavne pre tehotne si myslim ze to musi byt riadna ulava.
Čo si, pán doktor má modernú ako ambulanciu tak aj čakáreň. Dokonca tú má vybavenú aj klímou čiže radosť si chodiť aj sadnúť do čakárne cez leto :D