Poraďte prosím Mudr.Pavlita alebo Mudr.Matusovicova. Aké máte skúsenosti?
Gynekológ Modra
pokial je dobry doktor tak by si sa nemala bat nicoho, ani zavedenia telieska ani samotneho vysetrenia. ano je to len raz za rok no nemalo by sa to podcenovat.
Fakt teliesko?...Ja by som sa toho bala... Neviem pride mi to ako celkom neprijemny zakrok...Mam co robit pri obycajnom vysetreni a aj to si hovorim ze vdakabohu je to len raz za rok...
súhlasím s týmto názorom :D som toho dôkazom :D hoci beriem teraz antikoncepciu aj tak si dávame mega bacha. no veľmi premýšľam nad tým telieskom že by som si dala zaviesť.
tak ale toto sa asi zrejme neda tak zrovnavat, lebo su pary co nemaju ziadne dieta a preto sa im nejako neda dopracovat k tomu prvemu. ty pises ze sa snazite o druhe nie? ono vacsinou je to tak ze to ludske telo si zapamata.
mamita a aktualne chodite kam? alebo chodia. tam ju nechce vziat? tiez som to s dcerou starsou tak poriesila ze aby sme boli u jedneho, rozumiem tomu uplne :)
pokial mate uz prve dieta a pri nom bolo vsetko v pohode, tak podla mna rok pri druhom v pohode nie je. ja chapem ze tie roky pribudaju a ten proces tam moze byt pomalsi, no nenapisala si ani ze kolko ma to prve dieta ci je tam nejaky velky skok v tych rokoch. to si myslim ze tiez hra celkom rolu v posudzovani.
EASY AND SAFE WAY TO RECOVER LOST BITCOIN /USDT/ETH IS TO CONTACT TRUST GEEKS HACK EXPERT
nasmu doktorovi sa to zda este v poriadku ze je to len rok. ako ked si to porovnam s niektorymi parmi ktore sa snazia napriklad tri roky tak fakt je to u nas len rok. no cas bezi, roky nam tiez neubudaju a sily nepribudaju tak by sme to chceli stihnut co najskor.
zdravím, potrebovala by som trošku poradiť ohľadom gynekológa pre neterku. je taká hanblivejšia a predsa len má ísť prvý raz tak by sme chceli aby z toho nemala nejakú traumu..sestra tiež premýšľa že by toho svojho zmenila a chodili by k rovnakému s neterkou :)
Vacsinou to byva tak lebo tam kde chodi mama tam automaticky zoberie aj dceru. Z hladiska jedneho je to predsa len lepsie, lebo niekedy sa daju vysledky jednej poslat po tej druhej a naopak alebo sa clovek automaticky objedna naraz na preventivku. Mna tak mamina tiez dala zapisat vlastne u svojho pana doktora, ktory vsak potom uz odisiel do dochodku a tak som nam noveho nasla ja. A velmi lutujem jedine to ze sme o nom nevedeli uz skor :)