Gynekológ Modra

zabkiara

aliara to som nevedela, super. dnes by to malo byt vsade, lebo aj turistov tu mame celkom dost, ale aj co sa sem pristahovali zeny zo zahranicia, je to proste uz viac multi kulturne.

aliara

inak len pre info, ak by ste potrebovali, u doktora vobec nie je problem dohovorit sa v anglictine. kamoska prisla na navstevu z uk a co cert nechcel, chytila bolesti, tak k nemu isla.

Naty63

berca veľa žien ho ešte odtiaľ pozná. potom pracoval ešte v nemocnici, takže pacientky o ňom vedia, len asi bol problém v tom, že netušili, že má vlastnú ambulanciu, teda podaktoré.

berca

Ano, kamoska bola kedysi unho este v Koch, ked pracoval, a dost si ho chvalila, no nevedeli sme dlho, ze si otvoril vlastnu ambulanciu, az neviem kto mi to povedal.

anicka89

berca isla si k nemu na zaklade odporucani? lebo ked sa bavime aj v praci alebo s kamoskami na kave, tak ich k nemu posielam. nechapem, preco je to v dnesnej dobe take narocne, najst si dobreho lekara, ktory naozaj robi pre pacientky maximum. ked pocuvam tie zazitky, tak len krutim hlavou, ze toto sa mne u doktora nikdy nestalo.

berca

Naty63 nastastie v mojom pripade to nie je az take extremne, vacsinou sa to tyka len takych tych prilis osobnych veci, stretnuti alebo celkovo situacii, ako su napriklad navsteva lekara, rtg snimky, alebo aj ked sa bavime v kolektive o velmi osobnych veciach.

Naty63

berca introverti to majú oveľa komplikovanejšie, ako len u lekára. mám kamošku, a teda tej robí problém aj bežná komunikácia s ľudmi vonku, alebo len také tie mini interakcie, kedy sa na ňu niekto pozrie a usmeje.

anicka89

doktor ale aj sestricka su v tomto uzasni, vedia navodit taku fajn atmosferu, nenasilnu, prijemnu, ze sa clovek citi komfortne.