Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako mať rád Slovensko (a Slovákov)

Príspevok v téme: Ako mať rád Slovensko (a Slovákov)
cdefgahc

Nemám rád Slovensko. Ľudia sú tu primitívni tupci, ktorí stále nadávajú a chovajú sa ako prasce. Alebo čumia do tých sprostých mobilov a sú vytrhnutí z reality. A kultúrne, reprezentatívne správanie je neznámym pojmom. Mestá sú plné rôznych obťažujúcich individuí, je v nich bordel a špina. A ak sa snažím verejný priestor pred mojou bytovkou nejak skrášliť, ľudia tu na mňa pozerajú ako keby som patril do Pezinka. Nedokážem tu nič vybaviť (vopred si pozriem info na nete, aby som na mieste zistil že je aj tak všetko úplne inak). Okrem toho mi príde SK ako krajina, čo sa týka prírody, pamiatok, kultúry absolútne nezaujímavá.

Verím (čo iné mi ostáva), že sa to všetko časom zlepší. No to potrvá ešte roky a čo mám robiť dovtedy?

cholesterol

Mesacny princ, velmi sa mylis ked tvrdis ze medved nikomu nic nerobi, medvede od nepameti skodili ludom prirode a su to selmy, ohrozuju kazdeho tvora v ich blizkosti. Tisice znicenych vcelstiev len koli maskrtnosti pritom vcely su daleko uzitocnejsie ako vsetky medvede sveta , nicenie urody kazdorocne spustosene tisice hektarov kukurice a i plodin , ak pojdes v l ese ku krmelcom medvede vykradaju vsetku potravu ostatnym zvieratam , doslova vyzeru vsetko co im nepatri , toto je len malicky vypocet toho zla ktore medvede napachaju v prirode a to nevravim ako coraz viac ohrozuju na zivotoch ludi, a netrep ked zacnes ze mi ludia sme im vzali zivotny priestor , my ludia sme sucastov prirody ako kazdy tvor na zemi.

Mesačný princ

ipsik - Slovensko by bolo úplne top bez ľudí :) Mali by z toho spraviť Central Park v strede Európy :D

Vysťahovať všetkých a tak by tu bolo fajn :)

Aj medvede by dokázali prežiť. No povedz, kto zastrelí medveďa, ktorý nikomu nič nerobí. Len ochranár zo Slovenska! :(

ipsik

Na tak malu krajinu mame vela talentov, okrem toho aj peknu prirodu, ktoru mnohi neuzivaju, ale nutit nemozno nikoho. Treba zvysit platy a bude sa tu zit veselsie. Eto vsio.

Rose247

cdefgahc a ty nie si slovák, že to píšeš akoby sa ťa tá mentalita netýkala? Ak sa ti táto krajina nepáči, tak tu proste neži....Aj ja mám veľa zlých skúseností s ľuďmi, nečítala som všetky komenty ale mám aj podobné skúsenosti ako píše sklamana36, s rozdielom že nemám deti...Ale vieš čo? Som strašne sklamaná z ľudí, ale ako z druhu, neškatuľkujem že slováci sú takí a takí, pretože poznám aj pár dobrých ľudí, moja rodina je odtiaľto a tým by som urazila aj ich a aj seba...bohužiaľ, veci tu nefungujú, ako by vo vyspelej krajine mali a s našimi úžasnými politikmi sa to v dohľadnej dobe nezmení... ale snažím sa správať tak, ako si ľudia zaslúžia..nenechám sa nimi ,,biť", ale nebudem ani škatuľkovať a správať sa k ľuďom ako k ,,primitívnym tupcom, ktorí stále nadávajú a chovajú sa ako prasce", pretože by som bola rovnaká ako primitívni tupci o ktorých píšeš...treba trošku rozlišovať ľudí, či si to zaslúžia či nie

sklamana36

len velmi malo národov ma v sebe tolko zla a zavisti ako slovaci. CO som si ja poprezivala v robotach hnusne podrazy podkopavanie noh z 10 ludi bol jeden normalny ochotny pomoct ked sa nieco stalo...vdaka jednej zene som poletela z roboty lebo miesto chcela pre svoju znamu a ja som ostala s chorym synom bez prijmu....hambim sa ze som sa narodila do takejto krajiny... a zaroven som stastna ze uz som prec....ozaj nemame pravo na ziadny iny narod ukazovat prstom lebo mame velmi vela chyb...

michael067

Do zahraničia, do zahraničia, do zahraničia a ešte raz do zahraničia
Ak máš čo i len najmenšiu možnost.
Prečo?
Pozri sa ako sa správajú Slováci: poleblog.sk
Jednoducho nemáš tu možnosť slušne žiť, len prežívať.
Bol som už v 4 väčších a 2menších fabrikách na Slovensku a poviem ti toľko ľudí čo tam sú lebo majú zavazky v podobe úverov a pôžičiek je niečo hrozné.
Neutekám preto že by som chcel utekám pretože mi tu nie je dovolené žiť normálny život, len prežívať.
Plus navyše väčšinou ta mentalita Slovákov že keď príde zahraničný šef tej firmy a chce pridať ľuďom na výplatách tak slovenský manažéri im povedia nech to nerobia lebo že potom sa to rozšíri a budu to chcieť všetci.
Toto je akože ten hrdý, múdry národ?

povazska bystrica je stoka

na svk nie su ani ludia.toto su primitivni idioti s iq 70 a hnusnými zlymi ksichtami co cloveku skutocne ked sa da zavidia a j chororbu.ked som bola chora a mam aj psychicke problemy vzdy si ma nejako takto srdiecko naslo aby mi povedalo ze som uplna pi. co za nic nestoji a nic nevie ,ze som bláznivá a je.nutá lebo nechodzim robit do fabriky za 300 euro a znicit si am komoletne celý zivot.dalsi ludia co tu ziju ako v svorke su neprajníci a zavistlivnći co hladia a ocumuju ma vsade kam sa pohnem a maju ku mne city rovnaju ce sa horskemu trlovi .milujem dalsie mlade slovenske rodinky podla vzoru seriálu panelák ,ako rimitívne pristupuju k tźivotu a ich slovná zásloba je ako u vyspelejsieho devat rocnheo dietata ,napriemerne inteligentného alebo z normálneho státu .mladi ludia nevedia nic iné len odrbávať a to uplne každého a vo všetko m a snažia sa to nejako zapasovat do akejsi spolocenskej normy .v slovenských rodinach vidno debilitu hrube sposoby ,nasilie,na detoch ,primitivne ponizovanie ,alebo uplne dno a to je krik a urazky na slovenských pracoviskách ,nefunguje vam tu ani voda ,chodíte a robite svoje veci ako krysy z kanala uplne bez akejkolvek inteligencie v strasnom systeme co z vas vycuciava posledne zvysky prirozdenosti ,krasy a inteligencie .a tie vase tvare z toho grciam kazde rano..Agresívne mamičky na materskej na dusevnej urovni tchorceka z lesika a doktori co nie su schopni udrzat si myslienku su myslim si najvecia sranda aku poznam a ostatne je asi ten politickyy system co je uplny nezmysel a o tom ako to tu vyzera a smrdí treba asi len pomlcat a sklonit hlavu a ujst ,lebo horor je oprti vam uplna ruzova zahradka z pezinku .

Prezyvka055

0vecka no ja som sice riesil len majetkove spory alebo spory kde sa jednalo o financie ale pravnik si to potom vzdy riesil s druhou stranou a vymahal od nich potom este aj toto. Ak sudny spor nevyhral nedostal odo mna nic, napokon mne aj pravnik rovno povedal ak vam to nevyhram preco by ste mi mali platit? To ze si on uz potom skasiruje za vyhraty proces od druhej strany okolo 5000 euro to uz je druha vec .. asi s tym pocita aby mu to vykrylo aj veci co prehra.