Ako mať rád Slovensko (a Slovákov)

Príspevok v téme: Ako mať rád Slovensko (a Slovákov)
cdefgahc

Nemám rád Slovensko. Ľudia sú tu primitívni tupci, ktorí stále nadávajú a chovajú sa ako prasce. Alebo čumia do tých sprostých mobilov a sú vytrhnutí z reality. A kultúrne, reprezentatívne správanie je neznámym pojmom. Mestá sú plné rôznych obťažujúcich individuí, je v nich bordel a špina. A ak sa snažím verejný priestor pred mojou bytovkou nejak skrášliť, ľudia tu na mňa pozerajú ako keby som patril do Pezinka. Nedokážem tu nič vybaviť (vopred si pozriem info na nete, aby som na mieste zistil že je aj tak všetko úplne inak). Okrem toho mi príde SK ako krajina, čo sa týka prírody, pamiatok, kultúry absolútne nezaujímavá.

Verím (čo iné mi ostáva), že sa to všetko časom zlepší. No to potrvá ešte roky a čo mám robiť dovtedy?

odpovedaam

podla mna by sa slovaci mali zmenit hlavne v tom intrigovani a ohovarani.... krajinu mame peknu len mentalitu zavistlivu a zloprajnu... a uplne suhlasim s tym ze tie kolektivy v robotach su otras

Prezyvka055

No o slovakoch je vo svete zname ze neporiadni a lahostajni.

Zmenit sa to da len tak keby ze na kazdom rohu ulice postaval policajt a pokutoval by za kazdu neporiadnost a priestupok. Alebo minimalne vsade kamery a vsetko zosobnovat. Mozno za 10 rokov by sa naucili ako tak fungovat aj samostatne. Slovaci povacsinou robili bud na madarov alebo rakusakov. Takze stale mali nad sebou niekoho, samostatne velmi nevedia fungovat.. samozrejme su aj taki co vedia ale to je vynimka.

Inak slovensko je pekna krajina, aj pamiatky su zaujimave.

marica63

Slovensko je krasna krajina, ludi mam rada a ti, ktori sa tu stazujete, este pridete na to ako je tu dobre a hlavne bezpecnejsie ako za hranicami.

blabla11

Krajinu mame peknu ale to je fakt jedine pozitivum co vidim na SK. Aj ja som strasne sklamana z nasich ludi fakt strasne malo je tu takych co za nieco stoja a hlavne slovaci su strasny burani konfliktny a chcu za kazdu cenu upozornit na chyby druhych namiesto toho aby pomohli. Kolektivy v robotach su tak falosne ze nemaju vo svete konkurenciu suhlasim. S takym podkopavanim noh a robenim zla som sa fakt inde nestretla a to som robila vselikde po europe.

Mesačný princ

cholesterol - my sme im zabrali priestor, tak je logické, že medveď pôjde tam, kde teraz nejaký palaláš postavil svoju vilu!

Nesúhlasím s tebou, ale kľudne si píš čo len chceš. Ľudia sú najväčšou pliagou tejto planéty.

A ľudia zo Slovenska sú ozaj neprajní a sebeckí. teda poniektorí. Je to jednoducho naša mentalita, čo je veľmi smutné.

cholesterol

m princ, ludia napachali vela skody , le vedia aj pomahat , oproti hlupim medvedom ktore vsetko na co nadabia znicia , kontajnery polia zabijanie zvierat nevinne ovecky dobydok pasuci na lukach aj srnky ked uz neni co po ruke, vcely samozrejme kazdy vcelim ktory neni chranenny ludmi inak je kaput,ovocne stromy zdemoluju dolamu a napadanie ludi ktori im ozaj nic nerobia idu sa preist do prirody.Ludia dokazu pomahat starat sa o inich pomahat prirode a hlavne dokazu lubit a mysliet na inich co hlavne milovnikom seliem zjavne chýba . Napriklad taky ekoteroristi, tatransky vlk je to cisto zdr psychopatov odporcov ludi , videl som ako mladi (ochranari ) vypalovali salase na holiach vadili im neviem preco ale taka chora ideologia potrebuje akcie aby mali co oslavovat , velebit svoje chore hlavy. Ked som videl dokument o 2 svetovej o mladezi adolfova mladez vela mali spolocneho.

Soso72

Slovensko je nadhera krajina a co sa tyka komentarov o ludoch Slovakoch, na to mam len jeden komentar. Ze vacsinou ludia pritahuju k sebe prave takych ludi, akymi sami su.