Ako mať rád Slovensko (a Slovákov)

Príspevok v téme: Ako mať rád Slovensko (a Slovákov)
cdefgahc

Nemám rád Slovensko. Ľudia sú tu primitívni tupci, ktorí stále nadávajú a chovajú sa ako prasce. Alebo čumia do tých sprostých mobilov a sú vytrhnutí z reality. A kultúrne, reprezentatívne správanie je neznámym pojmom. Mestá sú plné rôznych obťažujúcich individuí, je v nich bordel a špina. A ak sa snažím verejný priestor pred mojou bytovkou nejak skrášliť, ľudia tu na mňa pozerajú ako keby som patril do Pezinka. Nedokážem tu nič vybaviť (vopred si pozriem info na nete, aby som na mieste zistil že je aj tak všetko úplne inak). Okrem toho mi príde SK ako krajina, čo sa týka prírody, pamiatok, kultúry absolútne nezaujímavá.

Verím (čo iné mi ostáva), že sa to všetko časom zlepší. No to potrvá ešte roky a čo mám robiť dovtedy?

jojo232

Pripajam sa ku vsetkemu co tu bolo povedane... Prirodu mame krasnu no len tie odpadky to by sme naozaj mali zmenit a hlavne vychovavat nase uz decka k tomu aby si vazili nasu krajinu a nehadzali ich kade tade ... dalsia vec ktora tu bola spomenuta ta nasa natura ze kazdy proti kazdemu a zavist neskutocna ze politici si rozkradnu miliardy ale susedovi zavidime novy bicykel... urcite by to chcelo zmenu... nemali by sme sa tvarit ze sme dokonaly narod a vsetci naokolo su zly...

lLily

dovtedy dokym neopustist Slovensko? Dovtedy sa zaujimaj o krajinu v ktorej chces zit a zisti si v nej svoje realne moznosti, aby sa z teba nestal typicky Slovak-idiot, ktory len na svoju krajinu nadava a nevie z nej vypadnut.

danka201

ale všetko by sme mohli zmenit.. prave vdaka tomuto pristupu ktory mame cele starocia ze nic nebude lepsie len horsie a pasivite dnes zijeme ako zobraci europy ...

MEDULIENKA7

Cdefgahc:- dobrý príspevok si dal !!!!
Zdieľam tvoj pohľad a názor,,lebo tiež som zažila to,že keď som chcela upratať okolie činžiaku,a napomenula som susedov,aby si nerobili chliev okolo svojho....Veď v tom všetci zijeme,aj naše decká,,a sme ľudia,nie prasce,tak:......
Vyšla som na posmech,pozerali na mňa ako na blázna,že načo to robím,mám sa nato vys....ať.,vraj.,,
A úrady?takisto...Na úradoch- neskutočná byrokracia,až človeku rozum stojí.,keď ideš vybaviť obyčajnú vec,,tak nejde to bez toho,že ťa peženú cez 5 kancelárií,,s 5 kilami dokladov a papierov,ktoré potrebujú.
Zdravotníctvo ?Také,že nechajú ľudí aj zomrieť skôr,ako by riešili chorobu,lebo najprv musia riešiť zdravotnú poistovnu!,alebo lekári čakajú úplatok?
Kultúra,umenie? : nula,,,len,čo sa dá proti tomu robiť? Neverím,že sa to tu zmení....Niesom v tomto optimista.

MEDULIENKA7

VERU..,pravdu máte,,sme zlostný,závistlivý a podrazacky národ.,viem čo hovorím,zažila som aj ja tolko zla od ľudí,čo by som v živote nečakala,či od blízkych,tak aj od cudzich.,a napriek tomu som k ľuďom milá,ústretová a trpezlivá,lebo ved....ako nás to učili už naše babky?Že kto do teba kameňom,,ty doňho chlebom.No,poviem vám,slovač by si zaslúžila kameňom do hlavy,,lebo čo na to povedať,keď niekomu vyjdete vústrety,pomôžete,podáte pomocnú ruku a taký vás ešte viac podráža,čím viac ukážete v sebe dobra,vďaku žiadnu.Velmi vedia slovač zneužívať tých,kto majú v sebe ludskosť.,si hovorím,že kde sa berie v tomto národe toľko ľudskej zloby?A pritom máme čo jesť,máme strechu nad hlavou,máme prácu,a rodinu ,nežijeme v zemi zmietanej vojnami a atentátmi,,a ajtak tu vedie zlo.Nechapem.Ludia si nevážia dnes nič,,no na druhej strane sme tu obeťami tohto systému,ktorí nastolili naši politici.Slovenko má najviac politických strán,a to sa iné štáty smejú z nás.Ani sa nedivím.Najväčši zlodeji sú práve tam-vo vláde,preto to tu tak úboho vypadá.A ľudia sú zlí viac,ako kedy boli.Tiež sa hanbím zato,že žijem v tomto štáte.

cholesterol

Mesačný princ, ty asi zijes ozaj na mesiaci, medvede nechodia iba papalasom k vilam , ale ludom do zahrad na autobusove zastavky v parku ho stretnes , uz aj pred skolov hocikde na ceste a a najviac ked ides vysypat smeti vyruti sa na teba medved kontajnerovy , my sme im nezobrali priestor , medvedom nepatri a nikdy nepatril cely svet ani priestor , mozno na mesiaci by mali pokoj a svoj priestor. Problem je v tom ze chorobomyselny ochranari sa postarali o jeho premnozenie, a tvaria sa ako hluchonemi ze medvedov je malo ze ich treba chranit. Som presvedceny ze tato skupina psychopatov je ta najtvrdsia skupina Slovakov.

Kycera

Máme svoje dobré stránky, ale aj tie zlé. V mnohom by sme sa mali učiť od iných národov.
A pravdou je tiež, že najväčším nepriateľom Slováka je Slovák!
Nikto Ťa, chlapče, nenúti "mať rád"! Buď máš rád alebo si zbaľ tých pár švestiek a choď tam, kde budú iné zveri, či zvery, vyhovujúce Tvojej náture!

Tým, kt. milujú Slovensko :
1. www.youtube.com
2. www.youtube.com