Ako mať rád Slovensko (a Slovákov)

Príspevok v téme: Ako mať rád Slovensko (a Slovákov)
cdefgahc

Nemám rád Slovensko. Ľudia sú tu primitívni tupci, ktorí stále nadávajú a chovajú sa ako prasce. Alebo čumia do tých sprostých mobilov a sú vytrhnutí z reality. A kultúrne, reprezentatívne správanie je neznámym pojmom. Mestá sú plné rôznych obťažujúcich individuí, je v nich bordel a špina. A ak sa snažím verejný priestor pred mojou bytovkou nejak skrášliť, ľudia tu na mňa pozerajú ako keby som patril do Pezinka. Nedokážem tu nič vybaviť (vopred si pozriem info na nete, aby som na mieste zistil že je aj tak všetko úplne inak). Okrem toho mi príde SK ako krajina, čo sa týka prírody, pamiatok, kultúry absolútne nezaujímavá.

Verím (čo iné mi ostáva), že sa to všetko časom zlepší. No to potrvá ešte roky a čo mám robiť dovtedy?

Matyo

To sa ti len zdá, ale ľudia ako prasce sa chovajú aj inde vo svete a väčšinou je to tak, že tých zopár primitívov prekričí tých slušnejších a inteligentnejších ľudí a tak sa zdá, že tých debilov je viac ale nie je :-)

0vecka

lol ja mam tiez zazitok na nemeckych uradoch.. zistil som si info zavolal a ked som prisiel tak mi teta povedala ze je to blbost a ze kto mi to povedal a ked som jej povedal tak mi povedala ze ta zenska nema paru a bezne rozprava ludom blbosti :-D .... takisto mam super zazitky s policiou a susedmi ... co sa nadavok tyka hovno pouziva kazdy druhy nemec aj pri formalnych rozhovoroch a ritny otvor je tiez oblubeny vyraz... lekarska starostlivost je bieda tam som to mal na SK ovela lepsie. Nebyt toho ze platy su tu 2-3 krat vyssie nemalo by zmysel tu tvrdnut.

akoze nemam pocit ze slovaci su nejako vyrazne primitivnejsi ako nemci.

exwhyz

Ja som naopak rád, že máme krásnu prírodu, máme dostatok pitnej vody, máme kopce, hrady, a tak ďalej.
Pozerať TV a hrať hry nie je práve tá najsprávnejšia cesta ku šťastiu. Závislosť si možno vytvoriť aj na pekné veci a nielen na tie zničujúce.

Filip TT

Súhlasím s bodom, že Slováci sa vyjadrujú príliš oplzlo. Poznám jedného Rakúšana, ktorý má matku Slovenku a robí u nás na rakúskom veľvyslanectve. Ten hovoril, že bol šokovaný, keď počul ako sa rozprávajú Slováci. Ani sa nečudujem, Rakušáci použivajú v najhoršom prípade nadávku "scheisse" čo je hovno. To sa u nás za nadávku ani nepovažuje.

Ale ľudí poznám na Slovensku milých a vzácnych. Tuto by som negeneralizoval.

Ale veľa sa u nás kradne. Od malých vecí až po miliardy. A najhoršie na tom je, že kradnutie neznamená spoločenské znemožnenie sa. Počiatek by v Rakúsku asi ministrom financií nemohol byť.

ragg

Uplne suhlasim, ako vsetci vieme, slovensko je najvacsi odpad tohto sveta, vsade okolo je utopia, bohuzial nas rezim nam nedovoli odist a na hranici strielaju kazdeho kto sa ju pokusi prekrocit. Odporucam sa t i pridat k nam do klubu s nazvom "nadejni mladi revolucionari" v ktorom budes moct volne hlasat svoje nazory, robit nam zahradnika a upravovat info na nasej webovej stranke tak aby korespondovalo s momentalny stavom. Pridaj sa este dnes a otestujeme ta na autizmus bezplatne.