Co si myslite o zene, ktora spava s min. 2 chlapmi? Mam znamu, je rozvedena uz davno. Je to ten typ radodajnej zeny. Ma uz takmer dospele deti. Jedneho milenca / priatela ma z ineho mesta. Pohladny mlady chlap, ktory je ocividne velmi zalubeny. Netusi asi aka v skutocnosti je. Kazdy volnu chvilu vyuzije a pride za nou. Travi s nou vsetok svoj cas, venuje sa jej. Prejavuje jej lasku na kazdom kroku. Kto by ju nepoznal by si myslel, ze aj ona je velmi zalubena. Akonahle tento priatel odide domov do prace dofrci milenec cislo 2. Zenaty pseudoponikatel. Aky charakter maju tieto zeny? Moze byt takyto clovek uprimne stastny? Ako moze rano spat s jednym a poobede uz s druhym? Klamat niekoho kto je ocividne velmi zalubeny a zniesol by pre toho cloveka modre z neba? Zaujma ma vas nazor. Mam pocit, ze taketo zeny su zaujimavejsie a muzi maju k nim vacsiu uctu ako k zenam slusnym..
2 milenci
je to prejav jej potlacania.
To sa prejavuje v tom zlava doprava.
Ako ked tyzden niekto drzi dietu a potom sa tyzden prejeda - ani pekne telo ani spokojnost s jedlom,
Cim vacsi je odpor hociktorej strany, tym vacsi je nasledne vykyv do druhej strany.
(lajicky povedane - kratkodobo je pozitok najvacsi v extremoch - ci vsak tato osoba bude poznat samu seba o 10 rokov pochybujem..preco? pretoze ked sa pozriete napriklad na toto forum, kazdy "problem" je vlastne vzdy zabludenie a zasknutie v jednom extreme ... a co sa asi stane ked je clovek zaseknuty medzi 2ma extremami ....ked ma clovek charakter, zije stabilne - to je jano stale mrzuty, to je jana stale vesela, ten ivan je stale iny, nerzoumiem mu...a stretnete ivana a ani on si nerozumie :D
odporucam precitat 2x a pochopite preco ma kazda bytost vzdy pravdu (lebo nas to toci okolo stredu)
ale veď sa nenafukuj :)
to by slo...ale preco ked mame toto forum??
Ovca a anjel
Co keby ste si tie vase bludy zacali pisat sukromne cez mail a neotravovali diskutujucich
Ovečka, ja za tým ezoteriku nevidím, ja o ezoterike pravdepodobne viem menej, ako ty sám. Len používam vžité pomenovania..tak možno preto si to o mne myslíš.
Dôvody, prečo si sa narodil na tejto planéte, som popísala nižšie, netreba sa opakovať. Nesúvisí to s vývojom planéty, ale s tvojim, ako bytosti. :o)
Videl si Warcraft? Film myslím. www.imdb.com
anjelik * akoze ja som vyladeny na tento svet prave preto ze tu prebiehala evolucia niekolko stoviek millionov rokov.. a teda je logicke ze pasujeme na tuto zem... alebo lepsie povedane na svet ktory tu bol predtym... neviem preco za tym musis vidiet ezoteriku
Elektrina. Energia. Je tvorená vďaka potrave, ktorú ješ. Vďaka vode, ktorú piješ. Vďaka vzduchu, ktorý dýchaš. A vďaka ľuďom okolo teba. A vďaka mysli, ktoru si. :o)
anjelik * skus najprv zadefinovat dusu a az potom sa mozeme bavit dalej...
Ovečka, už by si ma za tie roky mohol poznať, že ja sa neurážam.:o) Ja viem, aký ty si a ako uvažuješ. Mne nejde o to, aby som ti niečo dokazovala, len som ti ukázala, že ľudia, ja, nazerajú na veci aj inak a že môžu vedieť viac, ako sa bežne publikuje v knihách. Ak sa pozrieš do minulosti, vždy tu boli takí, ktorí videli a vedeli viac, ako ostatní a práve tí ostatní ich považovali za šibnutých a divných. Len preto, že to nevedeli *dokázať*. Raz aj ty budeš rozumieť, čo píšem.
Čo sa týka duše a vedomia, áno, skladá sa tu, v tomto svete, pomocou tohoto tela..ale to, čo to umožňuje, je myseľ..a tou si ty. Bez duše by si nebol schopný nič cítiť..aj keby si mal funkčné telo a mozog a nervovú sústavu. Duša je tou elektrinou, čo prúdi v nervoch. Ak ty nedokážeš pochopiť, že niečo ako duša vôbec existuje, nikdy ťa ani nenapadne, že by sa mohla ovládať a tak naveky zostaneš bezmocný a budeš ako lístok vo vetr, alebo skôr, budeš iba zviera..bezprostredne reagujúce..príde podnet, okamžitá odozva. To je zviera. Bytosť sa už učí sebaovládaniu..najskôr v malom, vlastnej malej duše, veľkosťou zodpovedajúcej veľkosti ľudského tela. A tak ďalej a tak ďalej..je toho veľmi veľa..ale odmerať to neviem a ani definovať...:o) A osobne si myslím, že to práve teba ani nezaujíma. :o)