Co si myslite o zene, ktora spava s min. 2 chlapmi? Mam znamu, je rozvedena uz davno. Je to ten typ radodajnej zeny. Ma uz takmer dospele deti. Jedneho milenca / priatela ma z ineho mesta. Pohladny mlady chlap, ktory je ocividne velmi zalubeny. Netusi asi aka v skutocnosti je. Kazdy volnu chvilu vyuzije a pride za nou. Travi s nou vsetok svoj cas, venuje sa jej. Prejavuje jej lasku na kazdom kroku. Kto by ju nepoznal by si myslel, ze aj ona je velmi zalubena. Akonahle tento priatel odide domov do prace dofrci milenec cislo 2. Zenaty pseudoponikatel. Aky charakter maju tieto zeny? Moze byt takyto clovek uprimne stastny? Ako moze rano spat s jednym a poobede uz s druhym? Klamat niekoho kto je ocividne velmi zalubeny a zniesol by pre toho cloveka modre z neba? Zaujma ma vas nazor. Mam pocit, ze taketo zeny su zaujimavejsie a muzi maju k nim vacsiu uctu ako k zenam slusnym..
2 milenci
anjelik * sorrac nechcel som ta urazit nebolo to tak myslene... akurat ze ked sa chceme o niecom bavit bolo by dobre to aspon vediet zadefinovat ak sa dusa rovna vedomie tak neprisla na tuto planet ale tu sa poskladala dokopy... ak myslis nieco ezoterickejsie tak to nema zmysel sa o tom bavit lebo absolutne nic nevies dokazat a ja ti to proste neverim
No tak aspoň pekný deň pre teba. :o) Od šibnutej bez dôkazov. :o))
anjelik * tak predpokladajme ze je viac planet na ktorych je zivot ... predpokladajme ze je tam taky isty zivot ako tu ak by som sa narodil na inej tak sa spytas preco som sa narodil na inej a nie tu... a tie dalsie veci su na mna trosku moc siby-ryby... min dusu nevies ani definovat nieto este dokazat atd... proste su to nezmysli
anjelik * to bol preklep ajprv som xcel hodit 6 krat ale potom som hodil 12 aby mi cas rychlejsie usiel...
Keď hodíš kockou 6x..ako môžeš mať dvojnásobný počet výsledkov? To ma docela zaujíma. :o) Žeby dve kocky? No matematika mi nikdy moc nešla..tebe asi hej. :o)
Sa skľudníme, jo, :o)
Prečo teda Zem a nie iná planéta. Pretože každá bytosť sa rodí práve na mieste, ktoré je schopná vnímať a to na základe vlastného vývoja. Tvojmu zrodu práve tu predchádzala túžba tvojej matky po dieťati a tá rozhodla.Túžba je záležitosť duše, duša je elektrina, má svoju frekvenciu a na základe frekvenčnej podobnosti si sa *chytil*, navlnil zo všetkých adeptov na narodenie sa tu, práve ty. Pre mňa to nie je žiadna náhoda, Dôkaz? Pozri sa na svoju matku..koľko podobného máš s ňou? Chceného alebo nechceného..možno túžila po bytosti, akou sama chcela byť..a ty si potom úplne iný, lepší, ambicióznejší a viem ja, aký si.
Či si myslím, že si sa mohol zrodiť niekde inde..nie, máš len a len na tento svet..si naň vyladený ako rádio sa ladí na jednu stanicu..preto ostatné svety nevnímaš. Či sú mimáci? Pre mňa je to viac ako jasné..aj keď mi na záhrade nikto nepristál..alebo si tak obmedzený, že si myslíš, že práve ľudstvo je vrcholom evolúcie? Možno práve ten oklebetený Ježiš bol z iného sveta, všetky tie *zázraky* opisované nechápavými ľuďmi by boli toho dôkazom. Sú stavby na zemi, chrámy, pyramídy..sochy..ľudia ich nemohli postaviť, nemali na to. Sú príbehy, ktoré si ľudia len osvojili..indické legendy..to, čo popisujú, nesúvisí to s mimozemšťanmi??? Ale ty sa radšej drž toho, čo veda vie odmerať..lebo veda podľa teba už vie všetko a čo nevie, tak to je kktina a ezoterika. :o)
Tvoja kocka..tak asi výsledok závisí od toho, ako ju hádžeš, nie?? Koľko sily do toho vložíš? Ak na niečo nevieš odpovedať, to odkedy znamená, že som ja položila nezmyselnú otázku??? To znamená, že ty nevieš odpoveď. :o) Respektíve, nikdy ťa nenapadlo uvažovať práve o takýchto veciach a k životu ti stačia tvoje kupecké počty. :o)
protiotazky davam aby sisi uvedomila ake nezmysli sa ma pytas napr ty mi odpovedz.. prave som si hodil 6 krat kockou a padli cisla 3,1,5,5,5,4,2,3,3,6,3,1 .... odpovedz mi preco prave tieto cisla sanca ze mi padnu prave tieto cisla je 1/2176782336 preco mi nepadlo napr 6,3,6,6,3,6,4,1,5,5,6,2 ???
anjelik * na tuto otazku neviem odpovedat k tvojej spokojnosti ale vzhladom na to ze je to jedine zname miesto kde existuje zivot tak som sa tu narodil preto lebo som sa jednoducho inde narodit nemeohol kedze tam zivot nieje a zatial ziadny clovek neopustil gravitacnu zonu zeme
Ovečka, prečo neodpovedáš na to, na čo sa pýtam, ale kladieš mi novú otázku? Veď som ešte neodpovedala na pôvodnú. A ani ty nie...tak postupne, ok? Ak si nepochopil..skúsim znovu..PREČO si sa narodil konkrétne tu, v tomto svete, na tejto planéte, v tejto paralele, rozumej horizonte..nepýtam sa ani ako, ani z koho, ani kde..ale PREČO a TU?? Tak daj niečo vedecky podložené a dokázateľné..nech sa ja môžem strápniť potom ezoterne. :oP
anjelik * preo si myslis ze niekde vo vesmire su in ezive bytosti ktore sa rozmnozju onym sposobom?