Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

2 milenci

Príspevok v téme: 2 milenci
fusaklik

Co si myslite o zene, ktora spava s min. 2 chlapmi? Mam znamu, je rozvedena uz davno. Je to ten typ radodajnej zeny. Ma uz takmer dospele deti. Jedneho milenca / priatela ma z ineho mesta. Pohladny mlady chlap, ktory je ocividne velmi zalubeny. Netusi asi aka v skutocnosti je. Kazdy volnu chvilu vyuzije a pride za nou. Travi s nou vsetok svoj cas, venuje sa jej. Prejavuje jej lasku na kazdom kroku. Kto by ju nepoznal by si myslel, ze aj ona je velmi zalubena. Akonahle tento priatel odide domov do prace dofrci milenec cislo 2. Zenaty pseudoponikatel. Aky charakter maju tieto zeny? Moze byt takyto clovek uprimne stastny? Ako moze rano spat s jednym a poobede uz s druhym? Klamat niekoho kto je ocividne velmi zalubeny a zniesol by pre toho cloveka modre z neba? Zaujma ma vas nazor. Mam pocit, ze taketo zeny su zaujimavejsie a muzi maju k nim vacsiu uctu ako k zenam slusnym..

ANGEL-DEMON

nehasím, čo ma nepáli.... ale zakladatelka ma chudinka asi nudný život tak sa musí starať o druhých....

ANGEL-DEMON

je to kurva a ty sa staraj o seba!!! je to jej život... ked by aj grupáky organizovala a 10ti by ju trtkali je to jej vec.... teba je do toho hovno!
závidíš jej alebo čo?

meri.m

A dôvod, prečo ťa to tak trápi? Ak je to kvôli úbohému zamilovanému mladému mužovi, môžeš mu to skúsiť povedať. Vo vzťahoch ľudia väčšinou vidia to, čo chcú vidieť... a keď sa im niekto nasilu snaží otvoriť oči, môže to dopadnúť všelijako. Možno ten vzťah ukončí a možno ťa znenávidí. Záleží tiež na tom, v akom položení voči nemu/nej si ty - starostlivý priateľ alebo pohoršený pozorovateľ.

Debil Sprostý

Povedz mu to co robi ta baba. Ja by som bola rada keby mi niekto povie ze ma podvadza. Pretoze cim neskorsie by som sa to dozvedela tym viac by som trpela.