Co si myslite o zene, ktora spava s min. 2 chlapmi? Mam znamu, je rozvedena uz davno. Je to ten typ radodajnej zeny. Ma uz takmer dospele deti. Jedneho milenca / priatela ma z ineho mesta. Pohladny mlady chlap, ktory je ocividne velmi zalubeny. Netusi asi aka v skutocnosti je. Kazdy volnu chvilu vyuzije a pride za nou. Travi s nou vsetok svoj cas, venuje sa jej. Prejavuje jej lasku na kazdom kroku. Kto by ju nepoznal by si myslel, ze aj ona je velmi zalubena. Akonahle tento priatel odide domov do prace dofrci milenec cislo 2. Zenaty pseudoponikatel. Aky charakter maju tieto zeny? Moze byt takyto clovek uprimne stastny? Ako moze rano spat s jednym a poobede uz s druhym? Klamat niekoho kto je ocividne velmi zalubeny a zniesol by pre toho cloveka modre z neba? Zaujma ma vas nazor. Mam pocit, ze taketo zeny su zaujimavejsie a muzi maju k nim vacsiu uctu ako k zenam slusnym..
2 milenci
ja osobne si neviem predstavit ze by fillip niekoho ohovaral...
Fantasyi - teraz sa ja môžem cítiť tak, že píšeš o mne niečo, čo nemôžeš vedieť...
Verím, že si zažila nejaké ohováranie. Že ti bolo ublížené. Až tak, že si musela opustiť tvoje mesto. A že teraz sa vieš vcítiť do kože tej ženy, o ktorej bola založená táto téma.
Je tiež pravda, že kresťania sa ľahko ohovárania môžu dopustiť, lebo vyznávajú nejaké morálne pravidlá, ľudia okolo nich žijú iné, tak je na to dosť materiálu. Kresťan vidí aj svoje vlastné chyby, tie pozná najlepšie.
Je tiež možné, že veci nie sú tak ako sa zdajú. Že ten ženatý muž chodí na pracovisko za tou ženou z nejakého legitímneho dôvodu.
V tomto všetkom ti môžem dať za pravdu.
Dobre Filip a je si ista, ze ten druhy, co za nou chodi s nou naozaj spava? Lebo ludia vidia zenu s chlapom a hned s nim musi spavat, ved co ine by s nim mohla riesit?
Lebo vy to beriete ako hotovu vec, len preto, ze to niekto povedal a ani nevies ake ma ten clovek vlastne umysly.
Donasalo sa na inych v inej dobe a nepoucili ste sa z minulosti, ako to vtedy dopadlo, ze casto si ludia proste nieco vymysleli a znicili inym zivot. Starajte sa o seba.
treba to brat tak, ze nie uplne vsetko, co pochadza z krestanstva je absolutna pravda. Vychodne nabozenstva su vo vela veciach omnoho sofistikovanejsie a aj ked pojem karma nepochadza z krestanstva, mozno vela ludi nerozumie jeho zakonitostiam, ale prekvapivo casto funguje. Este som bol dost prekvapeny, ked si napisal- citujem:
"však sa pýtam, pre kresťana je to jednoduché - je za tým Boh, ale ako by to mohlo byť inak?" (bolo to o karme)
mne to prislo tak neuveritelne, lebo mi to prislo akoby si na karmu veril. Pritom krestanska tradicia nieco take maximalne vylucuje.
A neber to v zlom, nemyslim tym teba, ale zivot ma naucil, ze najcastejsie ti najviac veriaci (nielen katolici samozrejme) skatulkuju a sudia ludi, aj ked to maju podla biblie a viery uplne zakazane.
Presne tak bagration.
Filip je pravy krestan, ti sudia a ohovaraju najviac, len co paty z kostola vytiahnu. Ved sa tam zas vratia a budu ocisteni, aby mohli pachat zle skutky v mene dobra. Vies ako sa hovori: cesta do pekla je dlazdena samimi dobrymi skutkami.
Filip, ja som kvoli takym ludom musela opustit mesto, kazdy sudil, ale pomoct to uz nie. Pomoz si sam, my len budeme komentovat tvoje kroky, skutky, zivot, samozrejme trosku to este prikraslime.
Preco si niektori ludia myslia, ze su viac a maju na to pravo? A je smutne, ze najviac krestania.
Moralka nie je to, ze odsudis vsetko zle okolo seba.
bagration: v tejto téme sa nejedná o ohováranie. Zakladateľ témy sa pýta či má podvádzaného upozorniť na to, že je podvádzaný.
Karma - sorry prehliadol som. Ja na karmu neverím. Ale verím na to, že Boh nás vychováva. Ako povedal Ježiš - že zelené ratolesti pretrháva a čistí.
Ľudia vidia, že niektorí robia zle a napriek tomu sa im materiálne darí. Potom hovoria, že keby existoval spravodlivý Boh, tak takto by to nebolo. V skutočnosti ale tí, ktorých pokladajú za úspešných, sú zanedbaný. U Boha sa totiž úspech nemeria materiálnym vlastníctvom. Tí ľudia sú úspešní len podľa svetských kritérií.
Takže tak - nepozorujem, že by platila karma, ale pozorujem, že ľudia sú vychovávaní. Tí, ktorí o to stoja.
Filip
"Fantasyi - moze sa stat, ze tvoje slova preveri zivot na tebe - ze ty budes okradnuty, podvedeny, ohovoreny"
ved "ohovorenie" je presne to, co robia ludia, ktori ostatnych sudia, aj ked nemaju na to moralne pravo. Ked si veriaci krestan- neveris snad na to, ze ziaden smrtelnik nema pravo na sudenie druheho smrtelnika? To pravo je vyhradene niekomu inemu. Ale ty robis presne to.
Inak napisal som ti k tej karme, ale neodpisal si...
Anjelik: Tuto sa nemysli ten pripad, ze stykam sa s ludozrutmi, takze moja karma bude, ze ma zjedia. Toto je ten pripad, ze stykam sa s dobrymi ludmi, ktori mi urcite nikdy nic zle neurobia a ja ich klamem. Otazka je, ze kde sa zoberie spravodlivost tu...
Fantasyi - moze sa stat, ze tvoje slova preveri zivot na tebe - ze ty budes okradnuty, podvedeny, ohovoreny... alebo niekto z tvojich blizkych....., ako sa budes stavat k tomu skutku. Ake vyrazy na to pouzijes - vyzeras byt dost temperamentny.
Je lahke a pohodlne byt zhovievavy, ked poskodeny je niekto, na kom ti vobec nezalezi.
Urcite jej to super vyhovuje
Ked ju mrdaju dvaja chlapi a este ju aj financne podporuju .....
Je to jej vec a myslim ze spokojni su vsetci zainteresovani kazdy svojim sposobom ....
Fantasyi mas uplnu pravdu frflanim sa nic nezmeni... dajte nam adresu danej zeny aby sme ju mohli zlyncovat !!! spolu svet dokazeme zmnenit!