Co si myslite o zene, ktora spava s min. 2 chlapmi? Mam znamu, je rozvedena uz davno. Je to ten typ radodajnej zeny. Ma uz takmer dospele deti. Jedneho milenca / priatela ma z ineho mesta. Pohladny mlady chlap, ktory je ocividne velmi zalubeny. Netusi asi aka v skutocnosti je. Kazdy volnu chvilu vyuzije a pride za nou. Travi s nou vsetok svoj cas, venuje sa jej. Prejavuje jej lasku na kazdom kroku. Kto by ju nepoznal by si myslel, ze aj ona je velmi zalubena. Akonahle tento priatel odide domov do prace dofrci milenec cislo 2. Zenaty pseudoponikatel. Aky charakter maju tieto zeny? Moze byt takyto clovek uprimne stastny? Ako moze rano spat s jednym a poobede uz s druhym? Klamat niekoho kto je ocividne velmi zalubeny a zniesol by pre toho cloveka modre z neba? Zaujma ma vas nazor. Mam pocit, ze taketo zeny su zaujimavejsie a muzi maju k nim vacsiu uctu ako k zenam slusnym..
2 milenci
Tu = táto planéta.Táto paralela. Tento horizont. Nie nejaké miesto na mape. Tak zapni trochu mozog a neodpovedaj jak malé decko...preto, lebo. :o) Mňa zaujíma, prečo práve tá konkrétna žena...keď si sa narodil nebola jediná..mohlo to byť hocikde inde vo vesmíre, kde sa bytosti množia pohlavne a rodením z druhých. Ty si opísal dôsledok..vypadol som z maternice..mňa zaujíma príčina a tou nebol sex..to bol opäť len dôsledok.
anjelik * dobre popoludnie... ja som sa nenarodil tu ale tam...kedze zijem zopar 100km o ´d svojho rodiska a narodil som sa tam lebo sa tam nachadzala moja matka v case porodu...
Poznam pripad(y), kde tych milencov bolo aj viac naraz, zaroven)) 4 a viac))
Ránko, Ovečka. :o)
Tak moja otázka. *Prečo si sa narodil práve tu, v tomto svete?* Dáš ty odpoveď, dám ja. A môže byť hlasovanie, ku ktorej odpovedi sa ľudia skôr priklonia. :oP
anjelik * takze aby sme to zhrnuli ono sa im to vrati ale nie v pozorovatelnom horizonte... teda nieje ziadny rozdiel medzi tym ze by sa mu to vratilo a nevratilo... vecsina tychto ezoterickyhc reci maju toto jedno spolocne a teda ze neexistuje vyrok ktory by sa dal overit...
to je ako keby som povedal ze dokazem spravne zodpovedat hocijaku otazku a ked sa ma spytas nieco co neviem ak ti poviem ale len v horizonte 200 rokov...
Leuška, keby si čítala diskusiu, vedela by si, že to je práve to, čo tu písať nemáme.
vobec necitam diskusiu, len ma napadlo, ze co si myslite nie o tej zene, ale o zenatom pseudopodnikatelovi...ona je aspon rozvedena.. vidno, ze to pisal chlap..
Fantasyi rozumiem, čo mi chceš povedať. Myslím, že ti to nevyhovorím, že? Nemusím sa namáhať s nejakou odpoveďou.
Inak raz ma viezol kamarát, mal v aute aj malého syna. Keď sme išli okolo bilboardu s Ficom, hovorí mi: To je ujo, čo nám belie peniažky.
Sudis Filip a myslis, nie, ty si pevne presvedceny, ze vies, preco tak kona.
Ja sa necudujem, ze to robis, robia to mnohi knazi, zoberu vam slobodnu volu, povedia, toto je zle, to nerobte a toto je dobre, to robte. Ty to robis inym a si presvedceny, ze je to spravne.
Nakolko si fanatik, nikdy to neuvidis, nepochopis, neuznas a nezmenis. Si len bezduchy nastroj svojej viery. Vykonavac.
Predstavujem si, ako Fico kazdy vecer place do vankusa, ze ho nikto nema rad a je mi lepsie :) ovela lepsie :)
Nie, Ovečka, to si nemyslím...na to, čo píšem, sa nedívaj ako na niečo, čo sa deje v priebehu 10 rokov...ale na horizont vekov, blížiaci sa k nekonečnu...vývoj je nikdy nekončiaci. Skôr, či neskôr, na tom nezáleží. :o)