Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

2 milenci

Príspevok v téme: 2 milenci
fusaklik

Co si myslite o zene, ktora spava s min. 2 chlapmi? Mam znamu, je rozvedena uz davno. Je to ten typ radodajnej zeny. Ma uz takmer dospele deti. Jedneho milenca / priatela ma z ineho mesta. Pohladny mlady chlap, ktory je ocividne velmi zalubeny. Netusi asi aka v skutocnosti je. Kazdy volnu chvilu vyuzije a pride za nou. Travi s nou vsetok svoj cas, venuje sa jej. Prejavuje jej lasku na kazdom kroku. Kto by ju nepoznal by si myslel, ze aj ona je velmi zalubena. Akonahle tento priatel odide domov do prace dofrci milenec cislo 2. Zenaty pseudoponikatel. Aky charakter maju tieto zeny? Moze byt takyto clovek uprimne stastny? Ako moze rano spat s jednym a poobede uz s druhym? Klamat niekoho kto je ocividne velmi zalubeny a zniesol by pre toho cloveka modre z neba? Zaujma ma vas nazor. Mam pocit, ze taketo zeny su zaujimavejsie a muzi maju k nim vacsiu uctu ako k zenam slusnym..

bagration

cookies
ty musis mat velmi smutny zivot, alebo sa tak velmi nudis, ze mas cas starat sa do zivota uplne cudzich ludi. Zrejme si velmi nabozne zalozena osoba- tak ti nieco pripomeniem- nech hodi kamenom ten, kto je bez viny. Ci tak nejak to mate.
"a nemam ani extra rad tak prehnane tolerujucich ludi..."
tomu sa vravi krestanska laska k bliznemu.

cookies

Ja mam zas uplne iny nazor. Len nech kazdy sudi, tak ako sa hovori, ze nemame pravo nikoho sudit, tak ani nikdy vam to pravo nikto neda, lenze mali by ste sa atarat. Prave to ako strasne za kazdu cenu vsetky tie vztahy tolerujete, tak sa tie vztahy aj siria. Mlady vidia, ze dospelim je fuk, kto si ako zije, tak aj mlady si idu cestou bez cnosti... a potom zas vy placete, aka je doba, a pritom sa obhajujete, ze ved nik nema pravo sudit...

Fusaklik, ja osobne si urcite vazim poctive zeny, urcite ziadne radodajky, ani tahanie za nos zamilovanych, ani nevernice,, a nemam ani extra rad tak prehnane tolerujucich ludi...

fusaklik

Asi mate pravdu...urcite veci treba nechat plynut a ignorovat ich. Ja toto neriesim s nikym, ani som to nikomu osobne nepovedala o nej. Ani by som to neurobila. Skor je to o tom, ze ma obcas zarazi ludske spravanie. Ale taky je zivot a ludia.

bagration

fusaklik
"Mam pocit, ze taketo zeny su zaujimavejsie a muzi maju k nim vacsiu uctu ako k zenam slusnym.."
ja na teba rozhodne nebudem utocit, ale pises, ze nikoho nesudis, pritom cely prvy prispevok je v takom zneni. Hlavne posledna veta, kde si vlastne tu zenu-nevernicu vylucila spomedzi slusnych zien. Nehovorim, ze suhlasim s tym, ako sa chova, ale vsetci vieme, co za svet to zijeme.
Ale aj keby mala 10 milencov, nikto by ju nemal sudit. Ak niekomu ublizi, alebo niekoho podvedie, karma ju aj tak dostihne. Nema zmysel sa do nej starat, ani sa pytat cudzich ludi na nazor o nej, ked nikto ju nepozna a nevidia do jej hlavy.

fusaklik

Zaujimave...clovek chce vediet nazor ludi na danu vec ale docka sa len utoku, ze je nejakym sposobom zakomplexovany. Nezavidim, ani nesudim. Nikdy by som sa do nikoho vztahu nestarala osobne. Ani podvadzanemu nikdy nepovedala, ze je podvadzany. Ak sa to ma dozvediet dozvie sa ak nie, nie. Som len nestranny nahodny pozorovatel. Chcela som len pocut nazor, ci moze byt taky clovel stastny. Stastny tym, ze klame druhych pre svoje vlastne potesenie. Tot vsio. Tak prosim utocne komentare si nechajte.

Fantasyi

Nikto na tejto Zemi nedostal pravo sudit inych. Kazdy clovek je odlisny a zije ako vie, alebo ako chce.
Vela problemov by neexistovalo, alebo sa vyriesilo, keby sa kazdy staral o seba, nie o teba.

Existuje vela moznosti preco ta to irituje, zaujima, alebo sa nad tym zamyslas:
Zavist, nuda, pohorsenie, ale vseobecne nizky stupen vyvoja tvojho ducha. Ti na tom vyssom ziju podla Zi a nechaj zit. Clovek ma taky zivot, ako si ho zariadi.
Najdi si aj troch milencov, alebo iba jedneho. Bud budes podvadzat, alebo budes podvadzana. Ona si vybrala to prve.