Prečo muzi nechcu dlhodobe vztahy?

Príspevok v téme: Prečo muzi nechcu dlhodobe vztahy?
NechápaváLucia

Ahojte,

chcela by som sa s Vami podeliť o svoj problém. Pred rokom a pol som sa rozišla so svojim posledným priateľom. Mala som vtedy 26 rokov. Asi po pol roku, ked zo mna vyprchal ten najvacsi smutok z rozchodu som sa zacala obzerat a tzv. hladat si noveho partnera. Vedela som, ze to nebudem mat lahke, nakolko muzi v 26 a viac rokoch su uz davno zadani, prip. maju rodiny a pod. Ale, ze to bude az taka zufala situacia som si nemyslela :( vsade okolo seba (ked vylucim tych zadanych) stretavam len same ponuky na sex a "ulet" na jednu noc a nic viac.. kazdy kto ma zavola von (nielen podnik, ale napr. aj sport, divadlo, kino a pod.) si automaticky pod tym predstavuje, ze ked sa dana aktivita skonci, ideme hned do postele. O muzoch s ktorymi som sa bavila cez net ani nehovorim- tam ked spomeniem, ze chcem chlapa na vztah, tak ma automaticky vysmeju.. ziadne kamaratstva, iba ak friends with benefits, ziadne spoznavanie, iba ak za tym bude aj sex; ziadna aktivita, ktora by sa neskoncila sexom, lebo akonahle spomeniem, ze chcem chlapa na lasku , vztah a pod. tak mi povedia, ze oni na take niesu. Ze radsej nahanaju baby na sex atd... Vidite to aj vy tak, ze ak baba ostane v takej situacii ako ja, tak je predurcena na samotu do konca zivota len zato, ze sa nechce vyspat s chlapom bez lasky?? :( dakujem za nazory :)

jarmila1

Vericq - Vsetko je tak ako ma byt, ja hovorim. Ked sa ludia rozchadzaju, nieco v tom vztahu nebolo dobre a treba skusit novy zaciatok s niekym inym, mozno lepsim.

Vericq

andrej85, nápodobne, rok a pol, tiež som zažila výmenu za inú ženu, ale všetko je ako má byť, zrejme by sme neboli šťastní s tými partnermi, za seba neľutujem

Mrauka

Andrej, tak skus nechat kontakt, mozno sa ti aj tu nejaka ozve.
Kym sa nevysporiadas s minulostou (opustila ta kvoli inemu a ty mas pocit, ze to, co robis a aky si, stale nestaci) tazko budes stastny s inou.

andrej85

Ja mam 33 a tiez som single. Je to uz 1 a pol roka odkedy ma dlhorocna priatelka/snubenica opoustila kvoli kolegovi v praci.
Aj ked som sa odvtedy snazil spoznat niekoho noveho pride mi to skoro nemozne...mam pocit ze kazda zena voci ktorej citim ako take sympatie je uz zadana (a to vobec nemam nejake prehnane naroky). Nevyzeram najhorsie, staram sa o seba, mam dobre platenu pracu, nebyvam u rodicov, rad chodim medzi ludi, venujem sa konickom, dobre sa obliekam atd.... ale akoby to nestacilo.

Mrauka

bcw, triple ai,

a nie je to skor tak, ze s tebou dlhodobo ziadna zena nevydrzi pre tvoju komplikovanu povahu, lebo to, ze ich ohovaras a kydas na ne kadial chodis sa skor, ci neskor dozvedia?
Smutne, lebo teba naozaj nemozno lubit.

bcw

Muzi nechcu dlhodone vztahy, lebo nemaju dlhodobo zaujimave zeny. Vsatko su len ufnukane, rozmaznane narcisky, ktore omrzia za tyzden.

Lollka

Co vidim aj vo svojom okoli, ak chlap vyplakava ze vsetky zeny si svine a neda sa im vyhoviet tak sa jedna vzdy o sebeckeho jedinca ktory mat vztah berie len ako on ma sluzku a pravidelny sex. Pre zenu nikdy nic neurobi, neberie na nu ohlady, nepomoze jej, pripadne ju casto este ponizije a nadava jej hoci ona sa sprvoti fakt snazi. Jasne, ze postupom casu je taka zena je stale viac rozcarovana a nakoniec ju to prestane bavit uplne a zbali kufre. Tito jedinci su ale tak zahladeni do seba, ze si nikdy nepriznaju chybu a vsetku vinu vzdy zvalia na zenu. Sami seba pokladaju za stelesnenu dokonalost a zena je nevdacna lebo po mesiacoch prosenia pre nu raz konecne spravil nejaku drobnost a ona si to nevazi. Tito muzi byvaju casto psychopati co nedokazu mat city. Muzi co si vazia svoje zeny a davaju im lasku maju dlhodobe a stastne vztahy a manzelstva.

Mrauka

Ale uhor netrieskaj tu sprostosti. Co si v dzungli? Zabit, alebo byt zabity? To je len v tvojej hlave, vykonstruoval si si svoje strachy. Preco by som mala chciet zleho chlapa? A preco by som mala dobreho muza opustit a podvadzat? Ak mi neodopiera sex?

uhor256

muži nechcú dlhodobé vzťahy lebo ženám sa nikdy nedá vyhovieť... nech sa človek snaží ako chce, tak vždy bude nespokojná a bude jej ničo vadiť... keď na ňu budete zlí tak je to zlé a a keď ste na ňu dobrí tak je to zlé a začne vás podvádzať... po rokoch vzťahu sa aj tak začne obzerať po niekom lepšom ako ste vy a kvôli chvíľkovej zamilovanosti a sexuálnemu vzrušeniu je schopná len tak bez hanby zahodiť niekoľko rokov budovania vzťahu...

proste ženy sú neskutočné s v i ne, a preto sa k nim treba aj tak správať... nerobiť si žiadne nádeje, že táto či táto je pravá, žiadna nie je pravá.. najlepšie je využiť ich a odkopnúť čím skôr, lebo keď to neurobíte vy, urobia to ony.... zabiť alebo biť zabitý, asi tak nejak fungujú vzťahy