dobry den chcem sa opytat co moze sposobovat bolest brucha uz tyzden presne. Ani neviem co som pojedol, ale uz tyzden ma pobolieva brucho, nie v kuse ale tak obcas, ak nieco vypijem alebo zjem, idu mi odtial rozne zvuky, ak si ho pomasirujem tak este viac zvukov z neho vychadza. Nevracal som a mal som v stredu hnacku, potom okej a hnacku som mal aj v piatok. Odvtedy nic, len ma pobolieva brucho a skrka mi v nom. Teraz som si dal Buscopan a citim este aj palenie v krku....Co to moze byt ? Mam ist k lekarovi alebo to prejde do tyzdna ?
Bolest brucha uz tyzden
Počúvaj ma, keď nechceš ísť k lekárovi, lebo sa bojíš že ti budú strkať hadičky do zadku alebo úst, tak choď do lekárne a spýtaj sa, čo by ti odporučili... Nejaký liek a podobne...
Joleen-prečítaj si predchádzajúce odpovede a moje otázky a zistíš, že nebol na wc už asi štyri dni :)--
Miruška tuším ty si ho zle pochopila pretoze on nema problémy s vyprázdňovanim ale s bolestami žalúdka a v tom je rozdiel ;)
Absolutne nemáte pravdu čo tu píšete že sa naňho lepím.. keďže mãm problém s vyprázdňovaním, vyznãm sa v tom a preto mu chcem pomôcť a preto mi na tom záleží, ako sa má....
Miruš ty sa musis na toho chlapa extrémne lepiť!
Pocítil si nejakú zmenu? Bol si už na wc?
neváhala by som a išla by som k lekárovi
zbytočný strach máš :)
Tak chod za psychiateom a problem je vyriešení
Dá sa to aj v celkovej narkóze, nemaj strach. Zbytočne ťa to stresuje