To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

Filip TT

bagration - reagoval som na prispevok nicku "24Nicol24" 08.08.2016 18:31:26.

Tema mi pripada autenticka. Sam vo svojom okoli poznam mlade zeny, ktore by mohli podobnu napisat.

exwhyz

Ani mňa žiadna žena nechce a vieš prečo? Lebo nemám len jeden mozog, ale dve. Som proste omyl prírody. Ako s tým mám žiť? Už som bol aj u psychologičky, aj u psychiatra. Môžem povedať, že už sú na tom obidvaja oveľa lepšie než čo som s nimi hovoril posledne.
Dekapitácia, ktorú som mal podstúpiť, sa nekonala, lebo chirurg spáchal samovraždu.
A deti sa nanešťastie udali na mňa. Mať 11 rokov a začínať programovať? Čo ti drbe?:-)
www.youtube.com

bagration

Filip, ak by aj tato tema bola prava, co samozrejme na cca 90% nie je.. tak sa medzi riadkami da citat, ze ona nie je zena, ktora s "niecim" caka na cas po svadbe.

velky brat

A inak dieta, rodinu mozes mat aj neskor vobec sa s tym nemusis tak ponahlat. Kludne aj po tridsiatke. Nikdy nekonaj zbrklo a nepodliehaj zbytocnej frustracii. Bud sebestacna rozumna trosku si usporiadaj zivot a potom si hladaj partnera na rodinu.

velky brat

Nikol nejde o to prestat sa bat ale zmenit podmienky pre mlade rodiny.
www.netky.sk
A to sa nestane len tak samo od seba. Ale si este mlada neviem ci vobec chodis volit ci ta to zaujima ale pozri sa koho si ludia zas a znova zvolili do vlady. A co robia ti niktosi ? Nikto samozrejme necaka ze nas tu nejaka vlada spasi a zacnu nam padat vsetkym pecene holuby z neba. Ale podmienky v krajine vyrazne vytvara vlada no vladu si volia ludia.
Tebe poradim radsej rob vsetko preto aby si mala vysoky zarobok alebo chod zit a pracovat do zahranicia. Tu na slovensku je to o nicom a este dlho aj bude.

Filip TT

Neboj Nikol, ked pride ten pravy, tak ten oceni, ze nerobis kamaratku so sexualnymi vyhodami.

Poznam jeden manzelsky par, uz su spolu dlho, ked mali prve rande on jej navrhol sex a ona mu vysvetlila, ze ona az v manzelstve. Myslela, ze tym tato znamost skoncila, ale on si to za par dni rozmyslel a vydrzal to...

Takze nemusis stracat nadej, drz sa svojich zasad a verim, ze nebudes lutovat. :)

24Nicol24

Ani ja neznášam dnešnú dobu a som z nej nanervy pretože čo spoznávam mužov všetci chcú len otvorené vzťahy a kamarátky s výhodami. Nájsť muža ktorý má zmysel pre rodinu je zázrak a úprimne strašne závidím babám ktoré takého stretli. A to som od autorky tému o 6 rokov mladšia a aj tak mám problém nájsť si partnera. Keby som našla mužo ktorý je ochotný si somnou spraviť peknú budúcnosť budem to považovať za zázrak že ešte niekto taký existuje. Chápem že je to dnes ťažšie a ľudia sa boja ísť do hypotéky do detí ale ked sa budeme báť ani nič nebudeme mať!

nezavisly

ale ja to riesim inak, ja som sa na zeny vysral. ja uz sa nezoznamujem aj ked ony by sa niektore aj rady zoznamovali. nebyval som vzdy doma ale teraz zas byvam pretoze treba prerobit byt a postarat sa o mamu takze kym toto nedoriesim alebo si nenajdem pracu s o dost lepsim platom tak tak ostavam doma v rodicovskom. este by bolo riesenim nejaky lacny podnajom ale som z BA, takze. no a kedze ostavam zatial tam tak zeny neriesim lebo ich odpovede vopred poznam. je uplne jedno ze som im sympaticky a viem pokecat o vselicom a chvalia si ako im rozumiem, viem im nacuvat, aky som iny a blabla bla, alebo sa im niektorym pacim. akonahle vytasim kde byvam konec :DDDD takze ja ziadnej fuchtle nebudem nic vysvetlovat a ked veci poriesim a praca bude nova lepsia aj vtedy si dobre rozmyslim ako to urobim so zenami. mne totiz vychadza ze najst nejaku rozumnu medzi dnesnymi je umenie a aj ked clovek na to ma financie tak zakladat s nimi rodinu je o hubu. ony nie su na rodinu a deti, dnesne zeny take moc nie su. radsej budem zit pre seba a investujem do seba. taketo dnesne do seba zahladene "partacky" do zivota co si nevidia dalej od nosa nepotrebujem, dakujem pekne neprosim si.

nezavisly

normalny mam pocit ze sa len vyhovaras na to ake je tazke spoznat toho druheho a ze na vela veci prides az neskor ked uz je neskoro. s tym sa da suhlasit iba ciastocne. zasadne veci sa daju odhalit aj skor, takze hovor za seba ze tebe to neslo. a ked niekto ma taku zenu aku si opisal s tymi frikulinskymi moresmi tak potom sory ale musim to natvrdo napisat ze muz ktory s nou ostane sa nema preco stazovat lebo je to jeho chyba ked s nou ostava. a nech mi netvrdi ze sa to nedalo odhalit davnejsie. lebo taketo s prepacenim sliepky su predsa vo svojom spravani velmi vyrazne. takze v niecom robil chybu aj ten muz ked ju nedokazal odhalit davnejsie, mozno to prehliadal lebo to cele bral povrchnejsie alebo bol nadrzany z jej tela. ale nie vsetci muzi su taki jednoduchi. ja medzi nich nepatrim a uz som zo dve sliepky takto poslal spat do kurina, reku nie moja zlata, takto by to neslo. a to som bol mladsi a pritom nie som ziadny psycholog ani genius som vlastne obycajny muz momentalne kratko po tridsiatke, ale proste pri vybere sa sustredim na to aky ma zena pohlad na zivot, ake ma nazory, hodnoty, ako sa sprava k druhym ludom a tak dalej. a nestaci mi ako si niekde pisal len plne brucho a prazdne vajcia moj zlaty ;-)