To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

Matej23124

Mna by zaujimalo kedy si ja najdem uz normalne dievca mam 20 a stale nic bud narazim na k*rvu alebo iba na "kamaradku" neviem ci je problem vomne alebo v okoli nehovorim ze som najlepsi ale ked mam priatelku tak ju nadovsetko lubim a ostatne ma nezaujimaju no este sa nenasla ta prava ale dufam ze sa raz najde :)

tak moment

blazniva netrep kedysi zili ludia vo viacgeneracnych domoch tak nepis o kupovani bytov. kedysi chlapi nemuseli prinasat tolko penazi a praca bola skor fyzicka.

potom prisiel komunizmus a napriek vsetkym neduhom komunizmu a vedz ze ho nenavidim treba povedat ze vsetci mali byty a pracu.

potom prisiel tento kapitalizmus ktory mal u nas divoku podobu, vid devatdesiate roky, meciarizmus, rozkradanie a v podstate to trva do dnes akurat v trosku inej mozno uhladenejsej podobe.
a v tychto nafigu podmienkach ktore niektori hlupaci (a volici zaroven) oznacuju ako vyhovorky, sa snazia muzi prezit. zarobky su male a nemoze byt kazdy iteckar a manazer a robit vo financnictve. zopar sikovnych ovlada nejake to fajn remeslo ale ta vacsina proste v danych podmienkach nezaraba tolko kolko sa od nich (najma zo strany zien) vyzaduje. a diplom uz postupne straca na hodnote a nic nezarucuje. takze naroky velke ale moznosti male a tak to mnohi muzi radsej vzdaju. a poznam zopar aj takych ktori si zle nezarobia ale proste ich pri tychto dnesnych slovenkach presla chut na vztah a tak kedze vajcia ich tlacia s nimi maju aspon ten sex. ale do vztahu s nimi nemaju chut ist lebo vedia ze to bude o nicom. dnesne zeny nie su partnerky, dnesne zeny su rozmaznane deti ktore len nastavuju ruku a kricia chcem chcem chcem a ked to nedostanu tak placu kricia nadavaju urazaju. treba si nastavit zrkadlo mile damy.

normalny

adr1a. - srandujes ? Prave si popisala muza, ako mača velkeho. K tomu len tolko, ze dojem na niekoho je subjektivny a iny clovek take zotrie jedinym slovom, pohladom, ci ignoraciou. Toto ma mat vplyv na zenu ? Leda jak v telenovele.

adr1a.

Normalny. Ak chces reagovat na mna, tak reaguj na to, co som tebe adresovala a nie Fantasyi) Tebe som nic take nepisala. Iba to o tom chlapovi. A nie, urcite si Muza takto nepredstavujem)) Pre mna musi byt Muz autorita uz len svojim vyzarovanim, pohladom, postojom aj keby jedine slovo nevyriekol ci mrvou nepohol, rovnocenny super ci partak ku mne) nie cez facky milenky chlast) to z muza nerobi Muza

normalny

adr1a. 09.08.2016 15:32:40 - a ako sa sprava chlap ? Zene da po hube, ide na pivo a potom skoci pretrtkat milenku ? Nie som flegomos, co vsetko znesie.

blazniva_1 - to iste mozes povedat o zenach. Neporovnavaj si platy, kto kolko zaraba, ale kolko sa zaraba na danej pozicii v danom regione, v danej firme.

blazniva_1

to preto lebo dnešná doba vychovala s mužov večné deti s iphonami ktoré nemusia nič robiť. V minulosti sa ľudia brali už hned po škole vôbec im nevadilo že museli stavať dom či kupovať byt a zrazu to mužom strašne vadí . DO 40tky majú na všetko čas ked sa im podarí spraviť decko v mladšom veku kedy sa ešte cítia nevybúrený zanechajú za sebou slobodné matky ktorým ani to výživné neplatia... Dovolím si tvrdiť že strašne veľa mužov by bývalo samých keby chcelo. Ostatné sú len výhovorky. Muž má 2x vyšší plat ako žena ked nie viac pokiaľ neni zťp alebo nemá nejakú zlú životnú situáciu len mužom sa do ničoho dnes nechce. Je ľahšie mať 20 kamarátok s výhodami v 35tke ako normálny vzťah.

Fantasyi

Hlavne, ze si mu napisala to iste, co ja :) teda sorry, nacmarala. On sem chodi dlho a pise dookola to iste, uz ani ti kamosi by s nim nechodili na pivo a nepocuvali jeho ponosovanie dookola. Nemozem za to, ze si nevsimava adr1a.

adr1a.

Fantasyi. Ty si sem cmaras tiez co chces. Tak nech aj "normalny" si sem cmara co chce on. Vykeca sa a ulavi sa mu. Iny na jeho mieste by sa uz davno vykecaval pri pive s kamosmi ci milenke))

Normalny. Mne u teba chyba, ze sa nespravas ako chlap. Muz. Ze mas ty smolu na take typy zien aku mas doma, ci akymi si obklopeny, je z casti aj tvoj problem a tvoja chyba. Vsetky zeny take nie su. Ja nedelim ludi podla pohlavia. Ale aky je kto clovek

Fantasyi

Normalny,
Nezaujima ma tvoj pohlad na zeny.
Myslis, ze nekydas? Ked verejne rozmazavas vase osobne, intimne problemy kade chodis. Preco si myslis, ze ludi tvoje problemy zaujimaju? Ved je to stale dookola to iste, len pod inym nickom. Z kazdej temy urobis temu o svojej neschopnej partnerke. Keby o mne partner takto rozpraval, tak ho davno kopnem do guli, ze si uz nikdy nezasuka a ani ma nikdy neuvidi. Ty si sam neschopny, neschopny vyriesit si svoje problemy, jedine, co dokazes je to rozmazavat dookola. Ty keby nemas svoju neschopnu partnerku, nemas nic, lebo nemas o com pisat, rozpravat.