to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi
To uz vazne normalni muzi vymreli?
danielitka2
Moja priatelka je tiez dozivotne ztp a absolutne nevidim problem, v podstate to vnimam len ked kupujeme vstupne a vytahuje preukaz ztp. Inak sa k nej spravam ako k zdravej. Co z toho ked moja ex bola zdrava, ale za tie spolocne roky ma x krat podviedla a potom sa so mnou rozisla aj tak. Sucasna je uzasna, tak si ver aj ty, ze najdes nejakeho chlapa k sebe, ktory v tebe bude vidiet tu jedinu :-)
ja uz som so zivotom viac menej zmierena chcela som len napisat vam zdravym aby ste tolko neriesili hluposti skor ci neskor si lasku urcite najdete :)
Netvorka:
Ked ti k laske staci muz, ktory s tebou podvadza svoju priatelku a teba podvadza s dalsou ...
Aj WILL SVEDKOVIA tejto príležitosti NEPREHLIADNITE
Dobrý večer Som zdravotná sestra profesie a potom sa rozviedol
môj manžel som získaval pôžičky od mnohých bánk
me znova, ale mňa zavrhli, a rozhodol som sa nájsť
Najmä veriteľ, ktorý by mohol robiť, aby som čo prêt.Malheureusement
Aj vo svojom výskume, som narazil podvodníci, ktorí
vystupujú ako veritelia sľubných mi paľbu sumu
Chcel som si požičať (25.000 eur) a podviedol mi všetko
avais.J'étais som sa chystal spáchať samovraždu, keď som videl naše
svadobné svedok, že som hovoril o mojej situácii a ja
Individuálne poradenstvo veriteľa, ktorá urobila mi pôžičku pre mňa
z tejto finančnej slepej uličky Aj ma tam trouvais.Je
neverím, pretože som hľadal tejto pôžičky za viac ako dva roky
v 72 hodín, bol som schopný sa dostať tento úver s gentlemanom Dáva
pripravený vo všetkých domaines.Je poradí s nimi spojiť.
To je ten, ktorý som sauvé.Voici jeho e-mailovú adresu: parislaurence@outlook.fr
nevymreli, my stale zijeme len sme uz zadani:-)
ovecka, take randenie ale tiez nie je pre kazdeho. ja som hadam na takomto rande ani nikdy nebola. na rande by som isla az s clovekom, kt. ma pritahuje a rozumiem si s nim, nie ako prostriedok na zoznamovanie. mna osobne za cely moj zivot pritahovalo asi 5 muzov, takze hned viem ci ano alebo nie a nikoho casom mrhat nechcem. mne sa takyto americky model randenia nepaci a nevedela by som tak fungovat.
Chlapci vy to ale beriete z muzskeho pohladu - oslovovat a pozyvat. Zena to v tomto ma o dost zlozitejsie.
malý hajzlík ktorý ukáže pravdu- akoze mas pravdu zle som sa vyjadril... ono chyba bude v dotycnom akurat ze ak si vyjde na rande 10 krat tak fakt nemoze ocakavat ze najde lasku svojho zivota...akoze niekto najde aj na prvu supu ale hovorim globalne...
to podla vás akože nikto poriadne nerandí ? :D to je somarina. ludia predsa randia stále, to neprestalo, akurát že sa menia podmienky.
ovecka ma pravdu ludia stale nariekaju ze su sami ale aby vyrazili niekam do spolocnosti chodili na rande to ich ani nenapadne...presne ako pise treba to skusat chodit na rande a ked sa dlhsie nedari najst si niekoho treba hladat aj v sebe chybu...