To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

normalny

Kýčera - nepovedal som, ze jej plnim vsetko. Len, ze ona by chcela. Casto to uplne ignorujem, lebo diskusia s nou je zbytocna. Pretoze ma styl "ja chcem, alebo sa odujem, alebo vyhrazam, alebo len placam tak, aby sa niekto chytil na udicku, ze mi to splni". A ja som clovek, ktory reaguje na argumenty. Trieskat po stole a robit ramena, neni moj styl. Neni hlupa, aj tak by vedela, ze to na nu hram.

Kýčera

Normálny, si normálny?! Aspoň taký nick máš. A tak sprav to, čo robia normálni - buchni si po stole, zavri kohútik a ukáž, kto je chlapom v rodine! Má dve nohy? Tak jej pripomeň k čomu slúžia. To máš nevyžiadané rady od normálnej ženy.

normalny

Ale ja mam obycajnu zenu, inak sikovnu. Len ju dlho nic nevie bavit, je znudena a leniva /alebo malo motivovana/. Ako zalaskovana sa zo zaciatku ukazovala, aka je sikovna. Potom ju to preslo. Myslim, ze zacala mat hormonalne problemy a stratila aj chut na sex, ako taky. Riesit sa jej to nechce, lebo vsak naco, jej problem to neni. Az po case sa ukazalo, ze vie byt hodne sebecka. Ako hovorim, ludia sa menia. Alebo sa menit mozno ani nemusela, ale ju nevie nikdy nic bavit dost dlho, alebo opakovane. Ale bez urcitych zivotnych situacii clovek tazko zisti, ako bude druhy reagovat. Byvanie, deti, ci pracovne atd.

Neviem, ci ma skusa, ale pred par dnami zase chcela, ze by sa jej hodilo auto pre nu, aby nebola osamotena. Neskor zase, ze chce 140EUR na kurz plavania pre deticky, vraj na vyvoj svalstva. Ze ked jej na to nedam, tak zoberie to co dietatu sporila v prasiatku.

Aj nazor lekara s ktorym som sa volakedy rozpraval, ze u maleho dietata bude ten prinos v takom veku uplne zanedbatelny v porovnani s rizikami /napr. kozne choroby z bazenov, prenosne choroby, nebezpecenstvo slnenia atd/. Minuly tyzden zase, ze aby sme kupili jej rodine nejake vybavenie do domacnosti o ktore jej rodina nestoji /vyslovne to povedali/, ze pre to nemaju ani miesto a uz podobne aj maju. Ale ona to chce pre nich a musi to mat.

adr1a.

1nina1. To mi je luto. Hlavne to, ze ho cez synceka vydiera. No byva to zial casty jav

Denisaf. Tvoj ex zrejme nikdy peniazmi az-tak neoplyval, alebo nebol z rodiny, kde ich mali.... Zvacsa sa takto spravaju ludia, ze z "H sa stane pan")) Keby bol na peniaze a isty standard, post postavenie ai nauceny zvyknuty, tak by ho peniaze ai az tak zas nezmenili, neovplyvnili. Poznam dost ludi pri peniazoch, na postoch funkciach a su v pohode normalni, ale oni ani nikdy netreli biedu. Mat peniaze ci postavenie, je pre nich normalne prirodzene a nemenia sa kvoli tomu zasadne

1nina1

ad1a presne ako keby citam o mojom bratovi... nasiel si stihlu krasnu studentku mladu zo zaciatku bol uplne ocareny a po rokoch zistil ze si ho vlastne brala pre peniaze..teraz sa idu rozvadzat ona ho vydiera syncekom nechce mu ho vobec dat .... ale ja to tym chlapom prajem take vytriezvenie..lebo vzhlad nieje vsetko... je kopa super bab co niesu krasky ale maju ovela viac co ponuknut...

1nina1

ad1a presne ako keby citam o mojom bratovi... nasiel si stihlu krasnu studentku mladu zo zaciatku bol uplne ocareny a po rokoch zistil ze si ho vlastne brala pre peniaze..teraz sa idu rozvadzat ona ho vydiera syncekom nechce mu ho vobec dat .... ale ja to tym chlapom prajem take vytriezvenie..lebo vzhlad nieje vsetko... je kopa super bab co niesu krasky ale maju ovela viac co ponuknut...

denisaf.

súhlasím s normálnym ľudia niekedy ukážu pravú tvár až po čase napríklad ako môj ex priateľ robil vedúceho darilo sa mu mal fajn robotu po roku si našiel partiu preplo mu začal hrať automaty teraz mu zobrali byt, došiel o robotu a totálne si dosral život... dnes je strašne ťažko niekomu uveriť že je aký je...

adr1a.

Normalny. Ano, clovek sa moze v niecom menit. No nie vsetko. Podstata, gro ostavaju. Lebo ak je napr. zena, ktora je verna, mila pracovita, nepije, nefajci v kolektive zien (ci uz su to jej kolegyne priatelky kamosky zname), ktore svojich partnerov muzov pr. podvadzaju, su im neverne, piju fajcia, su lenive, myslis, ze aj z takej zeny sa zakonite stane pod ich vplyvom fajciarka alkoholicka, zena leniva a neverna?)
Skor je to aj o tom, ze vacsina muzov je dost povrchna. Staci im neraz, ze je zena krasna, stihla, s peknou postavou tvarou a ostatne je pre nich "nepodstatne" nedolezite a potom neskor, po rokoch, alebo ked su uz s nimi zenati maju deti, sa castokrat stazuju, koho to vlastne maju...

adr1a.

Normalny. Ano, clovek sa moze v niecom menit. No nie vsetko. Podstata, gro ostavaju. Lebo ak je napr. zena, ktora je verna, mila pracovita, nepije, nefajci v kolektive zien (ci uz su to jej kolegyne priatelky kamosky zname), ktore svojich partnerov muzov pr. podvadzaju, su im neverne, piju fajcia, su lenive, myslis, ze aj z takej zeny sa zakonite stane pod ich vplyvom fajciarka alkoholicka, zena leniva a neverna?)
Skor je to aj o tom, ze vacsina muzov je dost povrchna. Staci im neraz, ze je zena krasna, stihla, s peknou postavou tvarou a ostatne je pre nich "nepodstatne" nedolezite a potom neskor, po rokoch, alebo ked su uz s nimi zenati maju deti, sa castokrat stazuju, koho to vlastne maju...

normalny

nezavisly - ludia sa menia. A niektori sa prestanu pretvarovat, alebo ich to prestane bavit. A zatial ubehne rok, dva, tri... Iste je, ze aj rozumny clovek, nemusi mat ruzove okuliare, ale situaciu vyhodnoti inak. Napr. ze je zena unavena z prace, z materskej, atd... Ale ked nastanu ine situacie, napr. eliminovanim jej nadbytocnej prace, ci starosti, ktore mozu sposobovat jej stav a situacia pretrvava, az vtedy moze clovek zistit, ze je to inak a jej trebars prepol hormon :) Alebo sa zmeni az v nejakom kolektive, ktory ju ovplyvnuje negativne, atd. Vsetci sa menime nejak. Niekedy to tak lahko nezistis a ked zistis, uz je neskoro. Napr. sa narodia deti, atd. A preco clovek ostava ? Napr. pre ne, ale aj preto, ze si nerobi ruzove okuliare, ze s dnesnymi zenami je to ine, ked v okoli je to iste, len v bledomodrom... Takze, tazko so zenami, tazko bez nich :)