To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

normalny

Pretoze dnes je to casto tak, ze ten, co do vztahu najmenej dava, ma najvyssie naroky. Pokial neni ten druhy blbec, tak mu po case dojde aj napriek zamilovanosti, ze je zneuzivany.

......-

prečo sú dnešné vzťahy len o samých výčitkách ja som kúpil do domu to ty to ja som spravil to ty to... už existuje len ty a ja a nie MY! A vidíte ako to vyzerá aj všetko... každý pozerá len na seba ľudia nedokážu vyriešiť problém a hned pri prvej príležitosti idú od seba...

druhý normálny

Nedávno som sa s mojou rozprával koľko eur stál náš vzťah za uplynulý rok. Odhadla 5x menej ako v skutočnosti ročný vzťah stál a to si vždy myslela, že je to 50:50, reálne to bolo 50:250. Na muža sú v súčasnosti kladené šialené nároky, nielenže okrem mužských prác, musí ovládať tradičné "ženské" práce ako variť, upratovať, umývať okná, prať, zavárať atď. ale finančne musí utiahnuť tradičnú mužskú rolu a priznajme si, že je to dnes veľmi ťažké. Ženy riešia od svojich 16 len neustále vzťahy a vlastné telo, ak si nájdu prácu, tak je to nenáročná a pohodlná práca, kde sa nepretrhnú a finančne sú na nule, máločo neušetria, veď od toho je predsa muž, ktorý má všetko zabezpečiť. Nie je to ľahké všetko zabezpečiť od nuly, keď žena sa častokrát nevie uskromniť a chce všetko nové a hneď, počnúc autom, domom ako z časopisu, kuchyňou na mieru, top vybavením, pritom jej vklad je 0. Muž sa buď zadĺži, alebo drie na stavbe od svitu do mrku, ale aj tak to nestačí, lebo z jedného platu to trvá roky. A potom žena čaká, že po čase muž prepíše 1/2 na ňu, pretože chce pocit istoty, ona vyberala zariadenia, ona tam pár krát vytrela podlahu - "investovala svoju energiu". Ženy majú nároky častokrát mimo realitu. Aj preto vznikla táto téma.
V minulosti boli pozemky za pusu, nenávratné príspevky, lacný materiál, ak dvaja dávali do stavby dva platy, nechodili po kávach, po reštauráciách ale sa dokázali uskromniť, obidvaja vyhrnúť rukáv, tak do troch rokov mali vlastné bývanie.

Moireal

V minulom storoci plynuli ludom vyhody z toho ked budu mat deti, dnes ziadne niesu, preto sa nikto do toho nehrnie. A beztak je nas tu viacz nez dost. Keby sa ta populacia viac kontrolovala a nemnozili sa vsetci ako besni, mohlo to byt dnes lepsie. Zda sa vsak, ze by si to pockalo najneskor na tie dalsie generacie, takze netreba fnukat nad situaciou ale zit tak ako sa da. Hlavne sa neobvinovat, lebo hento a tamto a ze preco mladi nechcu mat deti. Kazdy sa narodil z nejakeho dovodu, ci uz bude alebo nebude mat deti.

rebelka7777

aleluja ked sama tvrdis ze o teba muzi nejavia zaujem tak preco na sebe nepopracujes,? Chlap sa da najst v kazdom veku len sa aj treba o seba starat nech zena vyzera k svetu troska

denisaf.

úplne súhlasím keby sa zvýšili platy a spravil by sa nejaký normálny program pre mladé rodinky videli by ste ako by tu stúpla porodnosť ľudia by boli oveľa šťastnejší než akých ich vidím dnes ked idem po meste. každý zahĺbený do seba nikto sa neusmieva proste naše nešťastné Slovensko.

Jaroslav.ch

Pretože náš štát funguje len pre cigánov migrantov a podobný mor. preto sa tu majú normálny ľudia tak ako sa tu majú. Pretože namiesto toho aby vytvorili podmienky nejaké zvýhodnené bývanie pre mladé rodiny tak dajú radšej byty zadarmo tým ktorý ho rozoberú do zberného dvora,zakúria nábytkom a môžu spraviť čokoľvek budú ich radšej za život sťahovať 20x a stále budú dostávať nové zdarma byty namiesto toho aby podporovali naše rodiny. Biela slušná pracujúca rodina je úplne v keli dnes. Preto dnes rodia 30-40 ročné ženské a berú sa neskoro lebo musia si naškrabať peniaze a až ked majú na dieťa podmienky vtedy ho majú . Ked to v našom štáte bude takto pokračovať tak tu bude len ciganistan a migrantistan :-) naši politici sa dožijú plodov svojej práce.

Filip TT

Ono je to zacykleny problem. Ludia nechcu mat deti, lebo je zla ekonomicka situacia ale nedostatok mladych sposobi, ze situacia bude naozaj zla. Mladi ludia su ti, ktori vytahuju z bank peniaze v podobe hypotek a investuju ich. Mladi su ti, ktori tocia peniaze a vytvaraju dopyt. Bez mladych pojde dopyt dole vodou.

Coskoro to uz spozname. Zasadny zlom v porodnosti nastal okolo roku 1995, v 80. rokoch sa rodilo rocne takmer 90 tisic deti, po roku 1995 už len 60 - 65 tisic. Rocnik 95 ma teraz 21 rokov, zatial plakali len zakladne skoly, ucilistia, teraz prezivaju tazke chvile univerzity. Uz len par rokov a bude sa o tom hovorit ako o zasadnom hospodarskom probleme. Realitky to pocitia tiez...

velky brat

citatel9 to co si napisal moze napisat len idiot. Nie nie som ficovolic volil som niekoho ineho len aby tam nebol fico a program danej strany sa mi zdal najprepracovanejsi no i tak to bolo iba mensie zlo (ako zvycajne). Istoty o ktorych tliacha fico su len populisticke reci to za prve, to by si si mal ako neficovolic uvedomit, ale asi ani nevies preco ho nevolis ze :-D Okrem toho ved tato situacia s byvanim sa uz cele roky deje pocas ficovlady. Za druhe co si ty vlastne predstavujes pod tymi istotami ? O com ty vobec tocis. A nie su istoty ako istoty, treba rozlisovat. Ja som tu pisal o moznosti vyberu ktoru tu nemame a v inych vyspelejsich krajinach ju maju, takze ziadny ficko moj zlaty, pozri sa do inych krajin, otvor si oci, uvazuj, rozsiruj obzory. Sucasna situacia s byvanim na slovensku rozhodne nevyhovuje kazdemu, pre mnohych z tych ktori si hypoteku vezmu je to velka zataz a nie vyhra, lenze s tym sa ti nepochvalia.

Fantasyi fajn ze suhlasis ale ja nesuhlasim s tym o bratislave a bratislavcanoch. To je len taky narodny sport pindat stale na nas, lebo ano ja som rodak a este tu mam aj hlboke korene ale na tom nezalezi. Samozrejme ina vec je ked niekto predrazuje podnajom. Zas aj tebe musim napisat ze treba rozlisovat.

Ale skoda drat klavesnicu. Moja pointa je ze skutocne ten problem pri hladani partnera ma aj ine priciny ked sa clovek pozrie na to z praktickeho hladiska do ktoreho byvanie urcite patri. A tvrdim len ze ak je jedinym riesenim draha hypoteka na 20-30 rokov alebo rovnako drahy podnajom z ktoreho aj tak nikdy nic vlastnit nebudem, tak nieco je zle. Ale slovenske stado sa da vzdy oblbnut.