To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

Ixus1

Normalny chlap je podla teba iba pekny?kolko mas teraz rokou?poloz si otazku kolko vstahou si mala do 30 rokou a preco este stale si slobodna?a co si ocakavala od vstahou kde asi bola chyba ,myslis ze ty si normalna dokonala zena bez niejakej uchylky ty nemas chybu a si vobec pekna?podla mna si len velmi narocna zena a 30 rocne zeny su narocne najrafsej by chceli mat muza na 100% po vsetkych strankach ale sme ludia a myslim si ze normalny este nevymreli ja som napriklad normalny muz mam 32 a este stale hladam tu pravu a modlim sa za najdenie si skvelej zeny a presne viem co by som chcel a co nie dufam ze sa mi to splni ,takn nehladaj na diskoteke ale uplne inde

odľud

zas nejaka vymyslena tema. lebo jedine totalna blbka moze klast taketo otazky. ale nie ze by tu nebolo vela blbych zien to je tiez pravda...