To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

normalny

Fantasyi

to je diskusia. Kto sa pyta, ten sa dozvie. I to, co nechel. A znovu - okydavat niekoho, je hovorit o nom nepravdu. Klamat o niekom, neni moj styl. Len hovorim fakty, ked sa niekto pyta, preco, preco... Samozrejme,ze nebudem obhajovat zensky postoj, ktory som nezazil a ked to co zazivam vidim podobne v rodine, ci okoli tiez. Plus prilieva sa olej do ohna, ked citam /a vela muzov tiez/, ako vsetko je vina muzov a co vsetko muz nerobia, ked vidime v okoli, ako sa zeny zmenili, a ze je to podobne ako cez kopirak. Ospravedlnujem sa vynimkam, ale moja osobna skusenost je, zenam tak plus minus pod 35 rokov, akoby ich jedna mater mala. Take su si podobne. Zato nad 35 rokov to je ine. Tak neviem, ci je to generaciou, alebo starsie su ine... Ale dnes je vela zien okolo 30tky, co nic nedokazali /absolutne nic/, ale naroky maju jak nejaka maharadzova dcera z telenovely. Divila by si sa, ale so zenami vychadzam velmi dobre /starsie vekove kategorie/, ale ten pech na zeny v sukromnom zivote, je nieco uplne ine. A najhorsie je, ze to je hadam vsade, len v bledomodrom. Neznamena to vsak automaticky, ze tie zeny su zle. Len maju "vadny program". Nejak ich zivot netlacil k zodpovednosti a stalo sa z nich, to co su. Nehovorim o nafintenych fiflenkach, ale o obycajnych babach s nerealistickymi ocakavaniami.

Fantasyi

Strasne je citat muzov na tomto fore. Tolko nenavisti voci zenam, stale len vystrceny prst, ktory ukazuje na vsetkych okolo. Normalni a preco nas neustale zahlcujes dookola svojimi problemamy? O riesenie tu nikfy neslo, len to prenasas na nas, aby sa ti ulavilo, no nam sa pritazi. Luto mi je muzov, ktori nevedia milovat, ktori si vlastnou vinou vybrali nespravnu partnerku a za vlastne zlyhanie nenavidia a obvinuju vsetky zeny. Je to tak dospele chlapci. Kto zeny nenavidi, nech ziadnu nema. Ved nemusi. Citat dookola tieto kydy neschopnych muzov a zien je des.

24Nicol24

najhorsie je ze vzdy sa dobre vydá taká zena aku ma normalny.. taka si najde muza co problemy riesi co sa o nu bude zaujimat...co jej odpusti vsetko na svete ..a baba co za nieco stoji si najde niekoho kto ju bude podvadzat a nebude si ju vazit...alebo ostane nakoniec sama...

neviem111111

normalny, a preco si potom s nou, ked je taka hrozna a si s nou nestastny? Odpoved kvoli detom pocut nechcem, lebo je to najvacsia kravina, ktoru mozu ludia urobit. Detom sa ma ukazat, ako vyzera zdravy vztah, rodina a laska a nie aby sa im za vzor davali nefunkcne vztahy, ktore potom budu nevedome kopirovat v dospelosti.

normalny

Fantasyi

ja aj dufam, ze o tom vie /to bol zamer/. Lebo pokusy rozpravat sa s nou o probleme koncili stylom, ze jej to nemam opakovat a nebavi ju to pocuvat. Nechce to pocut a menit. Tak dufam, ze si aspon toto precita, ked ma komunikacne problemy.

Mimochodom - neohovaram ju. Nenadavam jej. Len hovorim fakty, ako sa sprava. Nevyznam sa v nej, lebo ona sa nevyzna v sebe. Nepisem konkretne mena a tak jej hadam docvakne, co citim ja a ako to prezivam. Po stovkach pokusov o komunikaciou s nou uz nemam volu dalej nieco riesit, ked jej sa nechce. Jej spravanie mi nedava inu moznost, pokial to nechcem riesit radikalne. Je to moje zachranne lano, pre nu. Lebo zrejme je to asi typ cloveka, ktory potrebuje padnut na dno, aby jej docvakli iste suvislosti - ze pred problemami netreba pchat hlavu do piesku. Ona nevie vobec komunikovat so mnou. Kebyze je aka bola na zaciatku, tak nemusim ani nic riesiet. Zmenil som sa s nou, ale az po nej. Skutami i slovami mi vedela ublizit a ja sa o tom nemam s kym porozpravat, kedze ona to ma na haku.

druhý normálny

normálny - je dosť ťažké so ženami zmysuplne diskutovať po nete, majú svoju pravdu, budeš onálepkovaný ako ten čo za to môže ... mal sa ozvať, mal ju zastaviť,

Fantasyi

Normalny,
Necudujem sa, ze sa takto zmenila, ked mas o nej takuto mienku a takto sa o nej vyjadrujes. Asi ta aj chcela milovat, ale pochopila, ze v nej vzdy budes vidiet svinu, vnimat ju negativne, a tak sa svinou stala. Bol by niektory chlap so zenou, ktora by sa o nom takto vyjadroval a ohovaral po internete, ci pred priatelmi? Vie o tom.

Kýčera

Tak to je dobre, že jej všetko nedovolíš, ani nedovoľ! To je snáď neskutočné, čo s vami tie dnešné ženy vystrájajú. Mne manžel kúpil auto, kt. som odmietala a po roku som ho presvedčila, že nám stačí jedno. Že radšej budem chodiť pešo, ale celá rodina pôjdeme na dovolenku. Aj sa tak stalo. Za utržené peniaze bola stanovačka pre 4 osoby v Juhoslávii a Rakúsku, mikrovlka, video, hifi (LP, CD, MP, rádio), kt. doteraz šliape a ešte nejaké drobnosti. A buchnúť po stole sa dá aj imaginárne... : )

normalny

Kýčera - este z jedneho dovodu nie som hruby ani nebucham. Na nu staci nakricat a to by sa odula, ze by sme sa tyzden nerozpravali, ale skor pravdepodobnejsie je, ze by si uz balila kufre, alebo by sa rozplakala. Staci jej povedat len nieco, co sa jej nepaci /ziadna hadka/ a uz sa vyhraza stahovanim sa prec a nech sa staram sam o dieta. Tak ju radsej ignorujem, lebo keby som sa nechal vytocit, tak by to nemuselo dopadnut dobre.