to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi
To uz vazne normalni muzi vymreli?
Mabel 08.08.2016 11:39:02 - to mas pravdu. Ziadna NORMALNA zena nas chciet nebude, lebo je ich ako safranu. Druhy normalny to vystihol pekne.
Druhy normalny: zaujimave, ako tu vidno zensku logiku. Vobec si nehovoril o tom a ani ja, ze mame problem s nepomerom. Trebars ak to zena dohana v inom smere. Ale, ze problem je v zneuzivani situacie, ked jeden dava a druhy iba berie. A to nielen vo financiach, ale aj osobne, vztahovo, atd.
Mile "normalne" zienky: treba pochopit jedno, ze iba brat a nie davat, nebude bavit nikoho. A nemyslim teraz na peniaze. Ale celkovo na vztah, snahu. Tie "normalne" zeny len chcu, chcu a chcu, ale ked chce nieco muz, tak na to z vysoka hadzu bobek. Lebo narokovat si moze len zena. A znovu pre menej chapave, nemyslim to o peniazoch, ale celkovo o vztahu.
Čau Adria, pozri teraz.
ale každý kto ide do vzťahu musí počítať s tým že je život sa od základov zmení. Ked je niekto sebec nechce sa deliť nech je sám zasype sa peniazmi je to jeho vec. Je jedno či je to žena či muž. Na rodinu vzťah manželstvo musí byť človek povaha. Byť ochotný kompromisu, byť ochotný niečo vytvoriť,podeliť sa....Lebo ked prídu deti to je už uplne iný život ako ked človek bojoval sám za seba.
Cao Filip ;) Tu temu nesuvisiacu so zdravim co si zalozil, zrusili? Snazila som sa ju najst a nenasla som ju
Mabel. To nie je o tom ako pises ty. Ale skor o tom nepomere, ze jeden musi vsetko a druhy nic, len sa vezie a ma poziadavky a stale sa zcacsujuce naroky)
Normálny a Druhý normálny, som presvedčená, že vás žiadna normálna žena ani nikdy chcieť nebude. Iné neviete len kydať na ženy. Tak prečo si nenájdete takú podľa svojich predstáv? Aby ste boli spokojní. Keď čítam čo tu píšete tak som rada, že sa viem o seba postarať aj sama. Bez problémov zvládam prácu aj domácnosť a aspoň mám pokoj. Nie som nikomu nič dlžná. Ešte to by mi chýbalo, aby mi nejaký magor vyčítal, koľko musel investovať do nášho vzťahu a vyhadzoval mi na oči, že som prispela menším podielom.
Suhlasim s tym, ze davaju obaja. Kazdy svojim sposobom. Ale neocakam od svojej manzelky, ze bude financne tahat domacnost. Mam vdaka Bohu manzelku, co je uplne stotoznena so zenskou ulohou v rodine, je hlavne starostliva mama a to je to, co hlavne chcem.
Filip TT - áno, presne také ženy, ktoré roky prežívajú v bezperspektívnych vzťahoch, zrazu po rokoch akoby postupne naberali na hodnote a idú za takými, ktorí v tom čase boli single a makali na kariére, alebo na svojom domčeku. Všetkým v okolí je to jasné, že to nemá žiadnu nádej a nič z toho, len tým ženám to nedochádza. S obetou a službou nesúhlasím, pretože to sa časom zvrhne na využívanie, kde jeden dáva a druhý berie. Manželstvo/vzťah by mal byť o dávaní obidvoch.
Je to dosť rozšírené teraz, že manželstvo či vzťah sa neberie ako poslanie, obeta, služba, ako spoločná úloha, ale považuje sa to len za spôsob ako niečo dostať.
Však je tu založených X tém, kde muži používajú ženy ako kamarátky so sexuálnymi výhodami, tie dievčatá z toho nič nemajú, len klamnú nádej, že možno raz sa to zmení.
presne ako píše normalny. Pokiaľ jeden dáva všetko a druhý nie, radšej dá kamoškám, segrám, tak po čase je úplne prirodzené, že vznikne takýto model. Ženy sú v tomto nenásytné a zvyčajne to zinterpretujú tak, že aj tak je to iba mužova chyba - mal ma zastaviť, predsa on chcel všetko platiť, robiť. Žena aj ak má na výplatu viac, tak ide niekde do lux podnájmu, do fitka, výlety atď a stále vyjde na nulu, pretože od nej sa neočakáva, že zabezpečí statky. Jednoducho muži už nevládzu plniť milión nárokov, zo svojho platu, ktorý je len o niečo menej vyšší ako má ona, prefinancovať všetko.
To je ten "normálny" z tejto témy, ktorý všetko zariadi, navarí, pobaví, vyperie, odvezie na novom aute, zahrá sa s deťmi, vymyslí super víkendový relax program, popri tom stíha stavať dom a všetko zaplatí.