To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

Kýčera

Zaujímavé čítanie! A Ty si ako dopadol? V kt. skupine sa nachádzaš : a., b., c., či v nespomenutom D? : )

Anonymouss

@Bandolera: Hehe, ze spominas prave vernost... Klinec po hlavicke. Totiz vernost funguje u muzov a u zien absolutne odlisne. Zene (akykolvek vek, akykolvek vzhlad, akakolvek hmotnost vratane pozemskej velryby) sa staci vyskytovat v kolektive chlapov a ma dennodenne po ruke 'zaujemcov' (naozaj, o 20 cm menej a o 20 kg viac ako chlap a polovica kolegov by ju pretiahla, dalsia stvrtina je do nej platonicky zalubena).

Zene do 25 staci vyjst do mesta, do baru, na disko a moze si vybrat minimalne z 5 kusov s ktorymi moze ist domov alebo kopulovat rovno na mieste v tmavej ulicke. Do 30 to uz vyzaduje nejaky ten mejkap a minisuknu. Po 30 to uz chce udrziavane telo a bude to naozaj len jedna noc, ziadny zalubeny trubelo.
Ale v skratke - zena moze byt promiskuitna kedy chce, uz od malicka - spoluziaci, kolegovia, cudzi ludia, doslova sa staci niekde vyskytnut. Naopak chlap, pokial sa nenarodil s vyskou 205 cm, milionom na konte a/alebo brutalnou charizmou to ma presne naopak, vyrazi do mesta 5-krat a ked sa bude velmi velmi snazit a dostane 20-krat kosom, tak raz z toho niekoho dovedie do postele.

Cize ked sa stazujes na vernost, tak:

a) vidis to z cisto zenskeho pohladu, ze ked v minisukni niekam dojdes, tak sa ta pokusa zbalit cele osadenstvo, chlapi to maju presne opacne, oni sa musia to cele osadenstvo pokusit proaktivne zbalit, X-krat je z toho uplne nic (uz si niekedy poslala na pracovne ponuky 20 zivotopisov a dostala si akurat dve odpovede, ze sorry, uz mame priatela, ech, kandidata? presne tak vyzera dating a vernost zo strany priemerneho chlapa) a jedna jedina z celeho toho mnozstva mozno povoli,

b) zabuchavas sa do chlapov typu 'Fernando', ktory je nad vecou, ma uz bez teba 5 mileniek, nakeca ti akekolvek kaleraby a je mu uplne jedno, ci mu das ty alebo ta o dve stolicky dalej, lenze, surprise, surprise, to nie je problem toho promiskuitneho gigola, ktory tvori tak 5 % muzov, ale teba, ze prave tento je odrazu 'iny' a 'skutocna laska' a 'vsetci chlapi su hajzli'.

Existuje kopec chlapov, ktori sa do teba zalubia az po usi, zostali by ti verni a aj keby im nadranom zaklopala na dvere naha Sasha Grey a s rannym postavenym naradim sa dosuchtaju k dveram, tak ju poslu doprec. Lenze takyto typ chlapov zeny nepritahuje - vid slova autorky temy: 'nevzhladny', 'zufalec'; vid ostatne temy naokolo: 'vypisuje mi, ako sa ho zbavit', 'nepreskocila iskra, co s nim'.

Nuz, ked ides do top 5 % chlapov, tak superis s jeho 80 % zien, a ze ta ten dotycny chce len po natlaceni kalerabov jednorazovo alebo opakovane pretiahnut znamena, ze nepatris do top 5 % zien, ale do zvysku haremu.

True story - tiez som kedysi bol z tych typov, co nosieva kvety na prve rande, vypisuje kazdy den ako sa mas, vymysla aktivity, vylety, len aby si po pol roku vypocul, ze nepreskocila iskra, ale urcite zostaneme karamati (rovna sa vylety, vecere a pozornost zadarmo), ze? Pritom je to uplne jednoduchucke - par hodin v posilke, lepsie handry a 'cau, ideme k tebe alebo ku mne, dalsiaaa zaujemkyna...'. Naco sa zahadzovat s nejakou robiacou drahoty, toho som si v mladosti do 30 uzil dost.

Ono to u chlapa (s vynimkou rodenych alfasamcov) koncieva trojako:

a) Chlap to nezvladne a hodi si to/skoci/uchlasta sa k smrti/zostane nedobrovolny stary mladenec, ktory by si strasne zelal tu milujucu partnerku.

b) Nejako to precka a povodna autorka temy ho este po par dalsich rokoch jej zufalstva nakoniec zbali. Ona ho povazuje za toho jej slovami 'zufalca', ale ma aspon par penazi, vsetci ostatni muzi 'vymreli' a biologicke hodiny uz proste tikaju, tak radsej dieta s nim ako dennodenne flasa vina a sest maciek na gauci. On si mysli aku uzasnu lasku zivota nasiel. Po par rokoch to bud nasledne so zatatymi zubami (on nedostava sex, ona ho ma za uplneho bambula a podvedie ho s kym moze) a vzajomnou nenavistou preckaju az do dochodku 'kvoli detom' alebo, v modernej dobe coraz castejsie, nasleduje rozvod a chlap dalsich 23 rokov plati alimenty jak mourovatej.

c) Chlap celu tuto hru pochopi a stane sa z neho self-made alfasamec, ale ma ta uplne rovnako v pazi ako rodeny alfasamec a len ta pretiahne.

Ked sa orientujes na tych 'pravolaskovych', tak dostavas presne to, po com ides. Sorry.
Akoze neber to ako kritiku a vycitanie, ze zla zla zena iduca po alfasamcoch, mne je to skor luto, je to biologicke programovanie zien. Uplne rovnako ako naivni chlapi idu po mrchach a stanu sa z nich 'nepreskocilo-iskrovia' (lebo zeny si uzivaju pozornost), tak naivne zeny idu po Giorgoroch (lebo muzi si uzivaju sex) a cuduju sa, ze ked on moze mat tri rozne za jeden vecer (tiez true story :P), tak prave ony nie su tie specialne snehove vlocky, ktore ho prevychovaju a budu s nim zrazu stastne cely zivot...

A tak ako mozu inteligentni chlapi pochopit celu tuto hru a po svojej 30-tke si uz len uzivat tie naivne zeny (a mozno vylovit nejaku mladu, ktora vie varit, poriadit domacnost a nespal s nou predtym cely okres, s ktorou stoji za to mat rodinu), tak mozu inteligentne zeny rovnako pochopit celu tu hru a v nizkych 20-tkach, ked su atraktivne si zaviazat kvalitneho chlapa.
Naopak, tie, ktore si uzivaju 'slobodu a volnost' ako autorka povodnej temy, sa potom v 30 plus najdu v obratenych rolach, chlapi (okrem tych zufalcov) jaksi zrazu nemaju zaujem a teraz musia prave ony lovit (ako museli chlapi do 30) a akosi vytahuju na udici len samych 'nevzhladnych' a 'zufalych', lebo ti nie-nevzhladni, nie-zufali su uz bud uloveni kvalitnymi mladsimi alebo si uzivaju niekde inde...

Pac a pusu.

Bandolera

aGr3sS0r jasne, mam taky pocit, ze by muzom dostatocne stacilo, keby zeny polavili z jedneho naroku voci opacnemu pohlaviu, a tym je VERNOST...

aGr3sS0r

Muži pre vážny vsťah existujú, neexistujú len dokonalí muži. Problém je, že poniektoré ženy, chcú presne diferencovaného chlapa aj s jeho návykmi, koníčkami a priateľmi. Ale taký v dnešnej dobe neexistujú. Čo tak poľaviť zo svojích nárokov? Pretože mať všetky vlastnosti v jednom asi nepôjde (iba ak by ste skúsili hľadať za múrmi kláštorov).

denisaf.

Simonka dobre si spravila. Ved ti chlapi sa zbadaju ked dostanu dobre po papuli od zivota v podobe nejakej dozivotnej pohlavnej choroby zo zivotneho stylu ktory vedu, Neboj sa prava laska ti pride taka co naozaj stoji zato :) Na toho hlupaka zabudni zial taky ako on sa zobudia ked ostanu sami a este chory.

taky jeden

Simon ty si nepochopil co je dnes volny vztah- keby si chcel vrznut sem tam, tak to by jej ani nehovoril.

On nechce so Simonou vztah, ale chce s nou pravidelne vrzat. A takych moze mat sucasne viac.

simonka771

chápem že sú aj také baby ale ja konkrétne taká niesom si predstav. A mimochodom chlapec mal už 30 rokov a zo začiatku sa javil úplne inak... nech si teda hľadá seberovnú hned načo tára sprostosti o vzťahoch ked si hľadá len takú na sex...

simonka771

súhlasím s niektorými babami tu na fóre. Taktiež som predne dávnom spoznala jedného chalana ktorý sa mi strašne páčil chodili sme spolu von rozumeli sme si a ja som cítila že som po dlhej dobe znovu zaľúbená.Neskôr však vyšiel s pravdou von a povedal že on chce len voľný vzťah. Ja som to hned ukončila nemienim byť pre niekoho štetka kedy si on zmyslí. Takže do istej miery súhlasím že muži vhodný pre vážny pekný vzťah dnes skoro ani neexistujú .