To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

bagration

danielitka2
a preco by si mala o laske len snivat? To, ze nebudes moct mat deti, je naozaj hrozne, ale preto este sa nemozes rovno odpisat. V najhorsom pripade sa daju deti aj adoptovat a aj ztp ludia si mozu najst lasku a partnera. Nie je to nic nemozne a poznam viac takych stastnych vztahov. Poznam napriklad jednu zenu na voziku, ktora ma manzela a su stastni.. poznam par, kde muz aj zena su sluchovo postinuti, su nepocujuci, su v manzelstve a maju aj deti. Takisto poznam jedneho chlapca, ktory od narodenia chodi s barlami a tiez ma priatelku. Nesmies sa len vzdavat, lebo mas rovnake pravo na stastie ako ktokolvek iny.

danielitka2

a co mam povedat ja? som ztp nebudem moct mat deti o laske mozem iba snivat. Vy co ste zdravi budte radi nerieste nezmyselne hluposti a uzivajte si zivota. Kazdemu ta laska skor ci neskor pride... niekto ju spozna mlady niekto po rozvode niekto starsi...

Kýčera

Mesačný princ, to s tými prianiami naozaj funguje. Som toto živým príkladom. Niektoré sa splnia hneď, niektoré vtedy, kedy majú a tie ostatné prídu po dlhšom čase. Ale prídu.
Lenže nestačí mať také myšlienky a predstavy, treba pre to aj niečo urobiť a nesedieť so založenými rukami. Rukávy si treba poriadne vysúkať a šance nepremárniť. Tie nevyužité šance nakoniec dostane niekto iný, a ten ich aj využije.
Príležitosť treba chopiť poriadne za pačesy, nezľaknúť sa pri prvom probléme, nepoľaviť zo svojej snahy, ísť si za svojím aj cez prekážky. Tie sú tu od toho, aby sa prekonávali a nie od nich utekalo. Nenechať sa odradiť, vzdávať, riskovať, aj za cenu bolestí.
To aké v z ť a h y máte? Sú to vôbec vzťahy?
Všetko je to o ľúbosti! Ak máte medzi sebou taký cit, tak potom musíte mať jeden pre druhého pochopenie, trpezlivosť, toleranciu.Čeliť s p o l u všetkému, čo vás v živote stretne. SPOLU! Nie každý zvlášť! Vzťah budovať na tom, čo vás spája, a to, čo vás rozdeľuje, brať ako jeho obohatenie.
MP, nik nemá všetko, ak by to predsa dosiahol, nemal by zabúdať na to, že sú tu aj takí, kt. ho nemajú alebo majú málo. Ak sa o svoje šťastie podelíš, vráti sa Ti ... : )

bagration

chlapci, zostali este aj normalne zeny, ale je ich uz len ako safranu. Tu ani nejde o to,ci mas alebo nemas byt, auto... lebo aj zeny vedia, aka je sucasna situacia na Slovensku. Preto je velmi caste, ze pred alebo po svadbe (alebo pocas vztahu) si pary zoberu na hypoteku byvanie. To je uplne normala vec a patrilo by sa byvat samostatne. Na tejto teme je vidiet, ze je uplne vymyslena len na to, aby ludia podlahli vasnam. Uz na samotnom nicku je vidiet, ze to zalozila nejaka velmi casta navstevnicka kostola :D To, ze o nu doteraz ziaden krasny bohac ani neoprel bicykel... to je samozrejme chyba vsetkych dnesnych muzov.. bez vynimky. Sama asi je vhodna akurat pre "tych ktorymi pohrda" alebo na ocot. Lebo naroky ma take, ze minimalne na majstra sveta F1 :D

mateo777

kto pochopi dnesnu dobu vie ze vsetko je to len o peniazoch... Dnes najst normalnu babu je zazrak. Najradsej mam tie mudre studentky co sa zajebavaju na vysokych skolach na tahakoch same nemaju ani byt ani auto ani vodicak a na frajera naroky ako keby bol prezident. Ked nemas dnes dom alebo byt ziadna o teba nezakopne tomu ver.

katarína_ba

no super takze podla tohoto fora 30tnicka stara babicka najlepsie spravi ked si kupi truhlu a uz nebude ani z domu vychadzat lebo po 30tke sa z nej stane skareda neatraktivna jezibaba :-))) skvele vediet..

mircakmiro

v 20tke je každý žena atraktívna a má ale 5 nápadníkov? to čo je zase za blud prosím vás? kolko mladých báb je dnes tučných celulitídových a s make up to prehanaju ako keby isla na haloween... dovolím si ako chlap tvrdit ze castokrát tá 30tnicka tromfne vzhladom ovela mladsiu a hlavne povahou ze je to zena co uz vie co chce a uplne inak pozera na svet... a dalšia vec že v 20tke si žena nájde kvalitného partnera na celý život? aha to preto je v tejto vekovej kategórií najviac slobodných mamičiek? prosím vás prestante tu trepať tieto zaužívané slovenské bludy ...

Mesačný princ

Ako som tu už písal. Človek si pritiahne len to, čo vyžaruje. Len to, čo videl, aký model v rodine zažil a čo je pre neho najprijateľnejšia voľba.

Želal si niekto z Vás niekedy niečo tak veľmi, že sa Vám to nakoniec aj splnilo?
Ak áno, tak takto nejak to celé na tomto svete funguje. lenže tie priania je potrebné formulovať zrozumiteľne, zreteľne a naozaj podľa toho, čo si prajeme. Ak totiž vyslovíme nejasné priania, tak si pritiahneme do života len tých, ktorí by tam nikdy ani nevstúpili, ak by sme si priali jasne.

No tí nás najviac naučia a tí sa stanú neskôr ako našimi učiteľmi, tak aj tým zrkadlom, ktoré je potrebné na to, aby sme rástli.

Požiadavky na partnerov sú všelijaké. Ale aj ľudia sú všelijakí. Je to niečo podobné ako keď zažijú dvaja ľudia presne rovnakú situáciu ale každý ju vníma inak. jedného pobaví a druhého sklame. prečo? No pretože sme rozdielni a každý z nás má odlišné návody a odlišnú osobnosť, ktorá ho limituje.

Väčšinou sú však návody človeku dané touto spoločnosťou a tak namiesto toho, aby sám premýšľal, zvolí jednoduchšiu cestu a prijme za svoje návody, ktoré fungujú a sú vyskúšané. je to síce ľahšia cesta ale naozaj tomu dotyčnému tie návody budú dostatočné? Naozaj bude mať to, čo mu sľubovali na začiatku???

Môžete mať v živote aj 100 partnerov, či už sexuálnych alebo so všetkým, čo k tomu patrí. Ale otázkou ostáva či sme si toto všetko naozaj priali? Nie je to len stratený čas? Učíme sa celý život ale čo príde po tom, ako sa zamilujeme? A opäť. A opäť a ešte raz....????

Nie je to priveľa? Normálnosť? Čo to slovíčko vlastne znamená?
Naozaj. V spoločnosti ,,tejto,, spoločnosti platí, že normálnosť sú peniaze, bývanie, práca, krása...platilo to tak vždy ale je to naozaj to, čo treba k tomu, aby bol človek naozaj šťastný?

Prečo sú šťastní ľudia, ktorí nič nemajú? Pretože sú slobodní. Nemajú toľko možností ale sú natoľko slobodní, že si môžu užívať tie ostatné veci. Môžu, dokážu sa tešiť aj z maličkostí, nie sú ničím viazaní (hypotéky, miestom pobytu, prácou....) No jednoducho si treba uvedomiť čo to znamená byť šťastným.

Každý človek nájde svoje šťastie inde. Je to pre každého niečo odlišné. Ak nájde človek to, čo hľadá a dosiahne svoj sen, čo sa stane potom ak bude mať všetko?

vaporwave

podla mna na anonymouss-a dosť tlačia kadejaké biologické pudy a podľa toho čo nižšie citujem možno aj biologické hodiny .. lol ...

A tak ako mozu inteligentni chlapi pochopit celu tuto hru a po svojej 30-tke si uz len uzivat tie naivne zeny (a mozno vylovit nejaku mladu, ktora vie varit, poriadit domacnost a nespal s nou predtym cely okres, s ktorou stoji za to mat rodinu), tak mozu inteligentne zeny rovnako pochopit celu tu hru a v nizkych 20-tkach, ked su atraktivne si zaviazat kvalitneho chlapa.

snáď sa mu podarí ešte dáku zbaliť a nebude tu zakladať témy o tom ako je nedobrovoľný st. mládenec kt možno aj postupne ubúda zdrojov na ten FREE sex... :)) :D