to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi
To uz vazne normalni muzi vymreli?
to je kravina. ak si ani po pol roku nenájde nikoho tak to stále môže byť chyba toho dotyčného. a to isté platí pre ženy, alebo v tomto prípade tu pre autorku. ale asi si zaspal dobu, no doba sa naozaj mení a ludia v nej podliehajú rôznym trendom. societa je ako pružný organizmus ktorý žial bohu podlieha aj negatívam. napríklad je dobré že ženy majú slobodu ale nevedia ako s ňou naložiť.
to je blbost ... vsetko je to proste jeden velky trh.. akonahle su zenske akoze podla vas zle a najdu si partnera tak je to len chyba muzov ze ich take akceptuju... a samozrejme naopak
inak nemam vobec pocit ze by to bolo so zenami az take zle... vecsinou staci par pozvat na rande tak kazda 10 suhlasi a z tych 10 tak tretina nerobi fory... imho problem je len skor ze ludia su vo vseobecnosti malo aktivny, podla mna by mali byt schodzky uplne normalnou vecou a kazdy haldajuci by mal mat rande min raz za tyzden... ak si ani po polroku nikoho nenajde tak moze prehlasit ze dobre zeny/muzi vymreli
všetci trepete somariny. príčina prečo sú dnešné ženy také aké sú je jednoduchá.
1.) ženy majú v sebe tendenciu byť rozmarné, márnotratné, požadovačné a nemá to konca kraja.
2.) tým že sa emancipovali dostali nejakú podobu slobody. nič proti ich slobode určite nechceme žiť ako v islamských krajinách. ale tým že dostali slobodu sa uvolnila táto ich tendencia ako ked sa utrhne hrádza.
3.) aby sloboda fungovala s každou slobodou musí ísť ruka v ruke aj zodpovednosť, uvážlivosť, rozumnosť a sebareflexia. lenže toto väčšine žien chýba. nie preto že by toho neboli schopné, ale pretože sa k tomu nedopracovali a nikto ich k tomu nevedie.
4. nikto ich k tomu nevedie preto pretože
a.) ak by to robili muži tak by to zaváňalo poučovaním ako majú žiť až potláčaním ich slobody rozhodovania.
b.) ak by sa to vyžadovalo od žien, povedzme matiek, učiteliek, tak by to bolo v rozpore s ich vlastnými cítením.
ale zároveň je to dôležité. takže to ostáva akosi vysieť vo vzduchu a nie je korektné o tom hovoriť nahlas.
5.) výsledkom je že máme rozmaznané ženy ktoré nám skáču po hlavách. bohužial tieto ženy ešte podporujú aj niektorí chlapi ktorí sú im ochotní priniesť aj modré z neba pretože majú pocit že sú potom alfa samci. k tomuto pocitu ich jednoducho zmanipulovali ženy v hesle "muž je hlava rodiny, ale žena je krk, no ticho o tom, nech si trkvas myslí aký je majster sveta, pokým sa o všetko postará".
takže kto si za to môže ? hlavné tí muži ktorí si ich rozmaznali ani nevedia kedy a ako a nevedia že sa tak stalo. vymklo sa vám to z rúk chlapci.
Filip TT a adr1a, to som nevedela, že vy ste súrodenci ???
Cau sestricka, dik za pekny prispevok. :)
danielitka2. Sestra je tiez ztp a ide rovnako ako vsetky zeny u nas ked je to treba, proti vsetkemu a vsetkym) aj proti samotnemu osudu) starka z nej chcela mat mnisku len preto ze je ztp vinou Dr co spackali jej porod, ale ona NIE. Skoncila skoly, pracuje cele roky na cely uvazok aj keby nemusela, nikdy sa nelutovala a ani lutost od inych nexcela, ma zdraveho mocneho bajecneho manzela (fesak a o dost mladsi od nej, mohol by si zo zdravych ai zien mladych bab vyberat a vidis, chce len ju a su spolu vyse 10r), maju spolu rodinu a zdrave dieta (a to jej lekari tu aj v zahranici tvrdili, ze nikdy nebude mat deti kvoli chorobe a vidis, prirodzene otehotnela aj porodila a dieta maju zdrave silne mudre sikovne ai). Spolu s muzom si spolocne byt kupili zrenovovali, budu stavat dom. Nefnuka ale bojuje. Bojuj aj ty. Ver si. Najdi si v zivote svoj smer ciele mety a chod za nimi. Pevne a odhodlane. Aj ked cestou za nimi neraz padnes a nebudes uz vladat, tak povstan ako bajny Fenix a chod dalej. Zivot je boj. Kruty neuprosny. Ale vie aj odmenit polaskat darovat a davat. Lebo prave strata snov a tuzob je smrtelna nemoc)
chlpaty netvor uplny suhlas s poslednym komentarom je to pravda ked clovek zacne zit a prestane hladat vtedy pride laska
danielitka aj bezdetny clovek moze najst v zivote spokojnost a naplnenie. a partnera by som ani tak nehladal, vlastne by som to odporucil nie len tebe ale aj ostatnym. treba zit tak aby clovek rad zil, najst si to co ho naplna a druhy clovek ked sa objavi sa mozno prida.
nie je lahke sa bavit na tuto temu so zenami celkovo ale hlavne s mladymi zenami ktore si este hladaju partnera do zivota a same nevedia o com zivot je a niektore ani ako sa zije na slovensku aj ked v nom ziju. zeny celkovo to pri takychto temach citia trochu inak pretoze sa im tieto pocity spajaju s materstvom kdezto muzi su v tomto predsa len trochu uvolnenejsi. mozno aj to je dovod preco niektori stale ziju u rodicov. sice nemusia byt taki hrozni flakaci alebo maznacikovia ako ich tu niektore zeny hrozostrasne opisuju, oni dokonca mozno aj rozumne narabaju s tym malom financii ktore maju k dispozici, ale proste narozdiel od zien tak nepanikaria a netlaci ich to tak.
zeny by nemali panikarit. tu nejde o to aby nemali naroky na muzov, tu ide o to coho sa tie naroky tykaju a ako sa s nimi vysporiadat. cize napriklad ked mam chalana ktory sa mi paci ktory je pracovity jeho charakter mi vyhovuje a urcite by sa rad z rodicovskeho niekedy odstahoval tak nebudem riesit to ze nebyva vo svojom ked ho lubim ale to ako docielit aby sme spolu raz sami byvali. spojime hlavy a vykoumame cosik, mozno si vezmeme byt spolu. alebo pojdeme do mojho ked nejaky mam ja. mozno ked nam nevedia pomoct moji rodicia pomozu nam jeho rodicia. proste tych moznosti je viac, lenze to je o vztahoch, laske, dovere. je zbytocne sa fixovat na jeden model a mat tento strnuly typ uvazovania. ja razim teoriu ze clovek by mal byt v zivote adaptabilny, flexibilny a otvoreny. potom je aj spokojnejsi lebo ma viac moznosti na vyber, neciti sa taky zviazany.
a jedna drobna poznamka, totiz mozete si kupit dom alebo byt ale nekupite si domov a spokojnost. netreba podliehat dojmu ze ked budete vlastnit ci cez muza alebo vlastnym pricenim nejake veci ktore povazujte za alfu a omegu ze odrazu budete stastne spokojne a vase manzelstvo bude rozkvitat.
to sa tyka najma tych ktore sem prispievaju. ku autorke temy sa zbytocne vyjadrovat lebo ta to asi aj tak necita alebo ano ale si to vymyslela. alebo sa hanbi co vypotila, aj to je mozne. k tomu teda mozno iba tolko ze ak mi nikto nevyhovuje, potom musim zacat hladat chybu v sebe. to uz pisali viaceri, ale toto treba pripominat stale. niektorym to stale unika...
danielitka, to co je za blbost? preco by si kvoli tomu ze nemozes mat deti nemohla mat lasku? ja deti mat nechcem ale rozhodne si nemyslim, ze by som o laske mohla len snivat. ked deti mat nemozes tak sa s tym zmier a najdi si iny zmysel zivota. a mozes si predsa najst aj partnera s detmi alebo mozete deti spolocne adoptovat.