To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

kalf

Hh sranda, tiez penazi mam dost, ale priatelku ziadnu, na mne im zase namiesto vyberaniu restauracii vadi asi to, ze im nechcem platit za sex :D... mame len smolu, kamo, nehadzme vsetky do jedneho vreca, hoci by to bolo lepsie...

Sevrin

Euro2016 plus TDF plus olympiske hry vieš čo, ja si myslím, že je to blbosť. To platilo kedysi, dnes ženám už nie je dobrý ani taký chlap, ktorý má peniaze. Vidím to na sebe :D Pre ženu treba byť dokonalý vo všetkom, nielen v tučnom konte.

Nedávno mi jeden začínajúci vzťah skončil na tom - a teraz všetci čítajte pozorne - že som si dovolil zapochybovať o správnom výbere reštaurácie. Hneď som bol egoista a vraj aj majster sveta. Na tak čo s takou? :D Nerád bývam vulgárny, ale toľko drbnutých ženských čo stretávam v poslednej dobe, to ako keby ich odnekadiaľ zhadzovali práve na Slovensko.

hujka

Problem je skor v tom, ze sa malo zeny snazite.Sediet niekde a cakat, ze si vas najde muz podla vasich predstav , pride za vami, zaklope vam na okno a este sa vas bude doprosovat a vy sa budete tvarit strasne dolezito a zaneprazdnene, to by asi malokoho bavilo. Za taku namahu zas nestojite.

nikole_tt

ahoj mam taky isty nazor ako ty . Mam 24 rada by som si nasla uz partnera s ktorym sa posuniem dalej na spolocne byvanie a podobne no vsetci co som spoznala / bola s nimi vonku vzdy to pocase sklzlo do toho ze chceli len kamaratstvo s vyhodami a hlavne sa neviazat..a to uz boli chalani co mali okolo 30tky vtedy by sa uz ozaj mohol muz spamatat ze nema 17nast ale prebrat zodpovednost za svoj zivot a niekam sa posunut by mohlo byt pre chlapa troska samozrejme ... naozaj nechapem dnesnych muzov a fakt povazujem za zazrak pary co su spolu a klape im to... ze su si rovnocenny proste makaju na svojej buducnosti pomahaju si... bola by som strasne rada keby aj ja najdem takeho partnera ze si spolu spravime nasu krasnu buducnost... ale dnes je to asi sen.. dnes je ideal mat na kazdom rohu ,,kamaratku,, s ktorou si chlap zatrtka kedy chce a o varenie pranie zehlenie nech sa stara mama doma...

tulák

No niektore tie reakcie hlavne posledne su ehm... aky vyraz pouzit. No dajme tomu ze nedomyslene, jednoduche....povedzme to takto :-)

Bandolera

Myslim, ze zakladatelke nejde ani o to, aby bol vyslovene pekny, ale urcite jej musi byt sympaticky... Ja osobne by som krasavca nechcela, robilo by to len neplechu, keby mi ho kazda druha zavidela :-P...A uplne ju chapem, mam sice 25, ale najst spravneho chlapa je priam zazrak! Ale ja na zazraky verim, takze este som nerezignovala :-D

jajaja295

Adr
Preco by si chlapi mohli vyberat zeny a dotycna sa musi uskromnit s niekym, kto jej pride do cesty? Ked ju raz dany chlap nepritahuje, tak s tym nic nespravi. Ci len kvôli tebe sa ma dat dokopy s hocikym aby nebola sama??? Na zaklade coho usudzujes ze je skareda, ked je sama? Poznam dost vela zien ktore su same a škaredé veru nie su.

Euro2016 plus TDF plus olympiske hry

vy tu uz rozoberate pekne do psychologickych myslienok..jednoducho ked su prachy mas vsetko!realita dami a pani