To uz vazne normalni muzi vymreli?

Príspevok v téme: To uz vazne normalni muzi vymreli?
aleluja

to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi

velky brat

skoda sa aj vyjadrovat na moj veru. ja som ale stale toho nazoru ze rozhodnutie, alebo vola byt spolu je dolezita a potom sa uz len hlada sposob ako byt spolu a nemalo by to byt naopak ze sposob ako a kde spolu budeme existovat urcuje ci spolu vobec ostaneme. ak ma byt on, ide sa k nemu, ak ma byt ona, ide sa k nej, ak nemaju ani jeden, najdu si podnajom, alebo si najdu najomny byt v zahranici ked tam pracuju ako moj znamy s jeho priatelkou v rakusku. proste hlada sa sposob ako byt spolu lebo sa mame radi, lebo chceme byt spolu a nie ze ked nemas byt tak chod do paze. to znamena e dotycna ho rada nema. to potom len vypoveda o neuprimnosti a vypocitavosti tej baby. preto aj ked tu jake34 pisal o tom kamosovi jemu by sa mala rozsvietit kontrolka alarmu ze ten vztah s tou babou sa neubera dobrym smerom a ze ta baba asi nie je ta spravna.

myslim ze to by mohla byt aj rada pre miestne slecinky este stale nezrele rozumovo trochu pubertacke dvadsiatnicky s hlavou v oblakoch. ak sa budete riadit tym ze ostanete s priatelom preto lebo s nim chcete byt kvoli tomu aky je (a on bude chciet byt s vami tiez kvoli vam) a potom budete uz len hladat sposob ako a kde spolu existovat, budete mat krajsi zdravsi a dlhodobejsi vztah. a to plati aj v pripade ze ma svoj vlastny byt. rozumiete tej pointe ?? ide o to preco s nim chcete byt a to ovplyvnuje koho si najdete, ako sa jeden k druhemu budete chovat, na com ten vztah bude zalozeny. ja myslim ze to sa da pochopit ze to nie je take zlozite.

Jake34

Amanda. A preco by nemohli byvat u rodicov, ked je tam dostatok miesta? Mám kamaráta, byva u rodicov vo veľkom 2 poschodovom dome. Dom je vlastne dvojica plnohodnotnych 3 izbových bytov so všetkým+ spoločná garáž, pivnica a podkrovie. Jeho priateľka tam samozrejme bývať nechce, lebo ona chce "bývať vo svojom" a tlačí ho do hypoteky a kúpy bytu. Povedz, kde je v takomto pripade logika? Brať si pôžičku na niečo co nebude tvoje ďalších 30 rokov ked zadarmo máš k dispozícii presne to isté. Navyše o poschodie nižšie nemáš neznámych ľudí, ktorý ti začnú vysavat o 11 večer.
Este by som chcel reagovať na tu premudrenu Sad ktorá nás tu obohatila o jej názory. Takže tvrdis ze najlepsich partnerov na život to je jedno či muža, či ženu si nájdeš od 20 do 25 rokov. Odkiaľ máš túto informáciu a čím to máš podložené. Čo ak to rozmedzie je od 22 do 27, 23 do 29 rokov? A co ak je to uplne niekde inde? By ma zaujímalo, prečo je potom toľko mladých slobodných mamiciek keď podľa tvojho zmyslania by to mali byť tie najlepšie kusy na vzťah. Toto mi príde ako obdoba krcmovych rečí u chlapov.
Na záver by som ešte povedal ze netreba hádzať všetkých do jedného vreca. Nie všetci chlapi su nezodpovedný kurevnici a nie všetky ženy sú vypocitave mrchy. Ja si myslím že ľudia zabudli robiť kompromisy, každý pozerá len na seba a potom je jasné že veci nefungujú.

Lucia.s

ahoj aleluja chcem ta podporit aby si nezufala a nedala sa ovplyvnit komentarmi ze 30 rocna zena patri do stareho zeleza a nikoho si nenajde. Toto je nasa typicka slovenska vlastnost strasit zastrasovat stresovat ze si uz baba nikoho nenajde len aby nebola nahodou kludna a spokojna. Ja som toho svojho dovolim si tvrdit praveho spoznala az v 32 rokoch bol tak stary ako ja . Za mlada v 24ke som sa vydala myslela som si tiez ze to bude laska na cely zivot ale ked mi pri porode zomrela dcerka tak sa vztah postupne kazil az sme sa nakoniec rozviedli lebo sme to nevedeli prekonat. Od rozvodu som bola sama a deprimovana jednoducho som nechcela novy vztah lebo som nebola vyrovnana s tym co sa mi stalo.Kazdy kto take nieco prezil ma pochopi. Mala som napadnikov aj vtedy ale jednocho som sa muzom vyslovene vyhybala lebo by to nebolo uprimne z mojej strany nedokazala som sa tvarit ze som v pohode... Az v 32ke som uplne nahodne spoznala mojho terajsieho partnera ktory koli mne opustil mladsiu babu! takze nnieje to vzdy pravidlo ze starsia ostane na ocot tu to bolo naopak lebo chcel uz vyzretejsiu partnerku nie mladu studentku . proste zenu pre buducnost. Takze sa nedaj strasit a deprimovat slovenskymi nazormi lebo inde vo svete maju uplne ine zmyslanie ako tu... a ver ze ludia su tam ovela spokojnejsi ked neriesia neustale ...

dianna25

akoze zadana hovoris mi z duse :) presne taku skusenost mam aj ja ako pises iba aby mali kamosky s vyhodami ktore daju ked sa jemu chce ale inak nech ho ani neotravuju ziadna zodpovednost len uzasny slobodny zivot ala zurka bez konca .. baby by uz aj v mojom veku boli pripravene na rodinu no dnes si takeho muza najdu ozaj len po tej 30tke kedy sa uz muz ako tak spamatava i ked niektorí ani vtedy nie :-D

Akoze zadana

Ano, skapali. Dnes si vedia vazit, len taku zenu, ktora si ich vydrziava peniazmi, oni nic nemusia, ziadna zodpovednost, ziadne povinnosti a neminut ani cent. Ak chcete normalneho muza, hladajte si od 50 vyssie, to je stara skola, ktora vie, ako sa ma k zene spravat. Mladi si hladaju, len kamaratky s vyhodami, lebo to pre nich nie su ziadne zavazky, povinnosti, zodpovednost, len vyhody. Smutne, ze muzi nevedia, co znamena byt muzom.

prezyvka_0123

v žiadnom prípade by som neohraničovala hľadanie partnera vekom. Proste niekto stretne lásku v 20tke niekto v 30tke ale hovoriť že ked stretnem muža vtedy a vtedy tak to vydrží už naveky je dobrá blbosť. Proste poznám ľudí čo našli lásku v 20tke a sú spolu naozaj dodnes a to fakt obdivujem také vzťahy a držím im palce. Potom baby čo chalana spoznali v 25tke a o rok už boli samé alebo rozvedené . Len sa prosím nestigmatizujme že to a to má byť vtedy a vtedy lebo v realite to fakt takto vôbec nefunguje. Aj starší majú právo na lásku zoznamujú sa a hľadajú. Nech je každý hlavne šťastný nezáleží či vtedy alebo vtedy ved sme tu krátko tak nech žijeme naplno :))))

slovo_g

muzi+zeny>
Vidim, citim a citam o velkej bolesti v tychto riadkoch, v tejto teme. Drzim vam vsetkym palce, aby ste nasli svoje stastie v naruci toho spravneho/tej spravnej. Urcite sa vam podari najst toho normalneho/tu normalnu.
Nevzdavajte to :)!

Amanda55

Michael067
Hypotéku nechce, dobre, a čo teda chce? Celý život bývať s rodičmi ?? Tak myslím si, že žiadna žena nepôjde bývať do bytu, kde žijú jeho rodičia. Najlepším riešením asi je, keď si dvojica najprv prenajme byt, a keď má byť z toho vážny vzťah nech si byt kúpia a hypotéku vezmú spoločne. Pokiaľ jeden z nich nejaký byt nezdedí, iná možnosť žiaľ nie je. Ak teda chcú bývať sami. Osobne by som určite nežiadala od muža, aby sa postaral o bývanie len on, a ja len prišla do hotového. Zas nie všetky ženy sú také vypočítavé, tak tu na nás nekydajte.

michael067

Ženy, prečítajte si
velky brat
30.07.2016 07:18:22
A Potom hovorte o chlapoch lenivcoch a mamičkinych maznáčikoch, lebo naozaj nie je to vačšinou tak ako si myslíte že keď je doma pri rodičoch že je lenivý.
ČO tak porozmýšľať a zistiť že možno hypotéku nechce.

hujka

Ved aj taki su pre vacsinu zien este prilis dobry. Ja som stretaval zas len take, co sa povazovali za majsterky sveta, ato bez ohladu na vek a ze muz musi byt rad, ze sa im vôbec uraci prist na rande. Strasne p.ce, co dneska chodia po svete, to vam poviem teda.