to je vazne taky problem najst si normalneho pekneho chlapca na vztah?
mala som uz 30 rokov
hladam na pokeci, tam vsak narazim bud na nevzhladnych alebo uchylakov alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany, nepekny, uchyl, zufalec, alebo primlady ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd.
inac ked chodim do spolocnosti za zabavou, podujatiami kulturnymi a ine tak o mna muzi nejavia zaujem.
kde je problem?
v dvadstiatich som mala zaujemcov ale bud to boli kratkodobe vztahy alebo som sa ja nechcela viazat lebo som si chcela vychutnavat slobodu a volnost
tiez to neboli ktovieaki supermani ale vyber bol lepsi
To uz vazne normalni muzi vymreli?
neviem prečo má každý taký názor že žena v 30tke bude mať problém mať deti.Tá ktorá je zdravá nebude mať problém. Mne sa syn narodil v 34ke je úplne zdravý a v poriadku :)
salary ja by som tu tvoju vetu pozmenil:
"problem bude skor v tebe ak ty ziadneho nechces"
Problem bude skor v tebe,ak ta ziadny nechce.
oprava:
tam vsak narazim bud na nevzhladnych........ krizia sa mi oci z rana, tak som cital nevzdelanych. Ale plati to podobne, vela zien ma s tym problem, ak je uspesnejsia nez muz. K nevzhladnosti.... nuz je to co ostalo. Bud mladsie, alebo ostatne uz rozchytane /zadane/.
autorke:
mas 30 rokov... a chlapi si mozu vybrat mladsie, co uz v tvojom veku nemusia mat problem s otehotnenim.
hladam na pokeci.......... solidny zdroj :-D
tam vsak narazim bud na nevzhladnych........ slecna ma vysoku skolu, alebo par titulov a ktokolvek ma menej je trulo ? "Dobry" pristup...
alebo uchylakov ............. uchylaci v akom zmysle ? Ze chcu sex ? Ten bude chciet aj normalny chlap, ak je zdravy.
alebo potom na takych ktorym clovek napise a oni viac nereaguju....... mozno si uz nasli niekoho, alebo mladsiu ?
a spravaju sa ako vykastrovany a pojem zena im nic nehovori....... alebo su slusni a trva im, kym sa zblizia a prejavia svoju sexualitu. Chlap moze byt ostychavy a zaroven mat pud to robit s partnerkou viackrat denne.
v realnom zivote to tiez nieje vesele, bud je to zadany......smola, prva berie
nepekny.........co uz, vsetko krajsie sa rychlo rozchytalo
uchyl.................znovu by ma zaujimali definicie uchylov
zufalec.............. zalezi aky zufalec. Tak isto maju muzi najst vhodnu zenu a su z toho na zufanie :)
alebo primlady........... bud si chce len zasulozit, alebo vela muzom nerobi problem mat starsiu partnerku /ale smola, ked ma niekto predsudky/
ci ma nejaky problem so sebou ako zavislost na alkohole, na automatoch,ma nejaku uchylku, zvratenost, atd......... tak to je ozaj problemove, to ti kvitujem, ze davas ruky prec
kde je problem?........... v tebe. Preberas a velmi nemas co ponuknut.
Tak to si teda fakt dobrá :D Hľadať priateľa na pokeci? Sťažovať si že normálni muži vymreli? Vieš, normálny muž, resp. človek je zaujímavý pojem. Čo máš pod pojmom normálny muž? Podľa mňa máš len vysoké nároky... A čo že je mladý? Malý,vysoký,chudý a boh vie ešte čo :D Alebo nejakú úchylku :D To píšeš ako keby si bola dokonalá a všetci naokolo sú niečo menej než ty :) Takže skús sa zamyslieť nad sebou a potom nad tým čo si napísala.
Netreba moc riadit svoj osud. Ze tento rok si uzivam slobodu a mladost a buduci rok sa stretnem s manzelom.
Zivot ma vlastny beh. Niekto moze svojho praveho stretnut v 20 rokoch a iny v 35.
V najdolezitejsich veciach sa treba nechat zivotom viest, rozumiet mu, co odo mna v danej chvily chce, ci mi posiela zivotneho partnera, alebo mam cakat.
Mojko,
mormalni chlapi ani neexistuju, oni nevedia byt normalni lebo su tak naprogramovani
Kde si bola doteraz moja? Teraz si sa zobudila? Nevymreli, ale si ich rozchytali. Co si si myslela, ze na teba pockaju? Teraz musis hlboko zlavit zo svojich poziadaviek, ak nechces ostat sama a brat to, co zostalo.
To s tými závislosťami asi máš pravdu, z tvojho pohľadu. Ale keď si chlap vypije, dajme tomu, každý druhý, ba takmer každý deň a fajčí od rána do večera, tak to hádam nie je až také zlé, či áno?
Správni chlapi nevymreli, ale ženy prestali byť tolerantné, a preto sa tak ťažko vytvárajú nové vzťahy.
Treba začať loviť v iných dimenziách a nie na Zemi.
P.S. Chuck Norris sa raz išiel previezť po Francúzsku na bicykli a omylom vyhral Tour de France:-)